AVON MATTE LEGEND RUŽEVI - FULL DEMO & SWATCHEVI!



 Koji je prvi brend koji vam odmah padne na um kad vas netko pita za omiljeni ruž za usne? Kod mene je ovu ulogu zauzeo posljednjih godina upravo AVON, a čini se da nisam jedina jer tvrde kako se svake minute proda 2 Avon ruža! Kad uzmete u obzir pristupačnu cijenu, dobar izbor nijansi i sjajne formule, ovo ima smisla. Kad sam dobila priliku swatchati i probati cijelu liniju novih AVON  MATTE LEGEND ruževa, bez razmišljanja sam pristala i upravo zato danas gledate Demo & Swatcheve apsolutno svih nijansi iz nove linije! 

 Evo što iz Avona kažu: 

Novi 3u1 Matte Legend ruževi u sebi spajaju tri najbitnije stavke, profesionalni pigment, zbog kojeg formulacija ovih ruževa ima čak 50% više pigmenta od klasičnih Avon ruževa  (vjerujte mi ovo se osjeti, dovoljan je jedan prijelaz ružem po usnama imate punu prekrivnu moć).  Vrh ruža je salijevan u obliku dijamanta pa tako imate mogućnost stvarno lakog i preciznog nanošenja, a činjenicu da je na usnama tako lagan kremast i postojan osigurava baza ugrađena u samu formulu. 

AVON 3u1 Matte Legend 

A sad idemo na swatcheve i nijanse! 

LEGENDARY

AVON 3u1 Matte Legend, LEGENDARY 

LEGENDARY SWATCH 

WORTHY 

AVON 3u1 Matte Legend WORTHY

WORTHY SWATCH 

FLAWLESS

AVON 3u1 Matte Legend FLAWLESS

FLAWLESS SWATCH 

STATEMENT

AVON 3u1 Matte Legend STATEMENT

STATEMENT SWATCH 


WANTED

AVON 3u1 Matte Legend WANTED

WANTED SWATCH 


UNFORGETTABLE

AVON 3u1 Matte Legend UNFORGETTABLE 

UNFORGETTABLE SWATCH 


PERFECTION

AVON 3u1 Matte Legend PERFECTION 

PERFECTION SWATCH 


ADMIRE

AVON 3u1 Matte Legend ADMIRE

ADMIRE SWATCH 


ULTIMATE

AVON 3u1 Matte Legend ULTIMATE 


ULTIMATE SWATCH 


CRAVE

AVON 3u1 Matte Legend CRAVE


CRAVE SWATCH 

DESIRE

AVON 3u1 Matte Legend DESIRE 

DESIRE SWATCH 

U cijelom rangu Avon Matte Legend ruževa za usne nalazi se 11 nijansi koje variraju od zemljanih nude to tamno ljubičastih i crvenih. 

Ruževi su dostupni u trenutnom AVON KATALOGU  po cijeni od 32,90 kn 


Pakiranje je izrađeno od čvrste plastike s metalik sjajnim efektom. 






Swatchevi redom s lijeva na desno: DESIRE, CRAVE, ULTIMATE,ADMIRE, PERFECTION, UNFORGETTABLE, WANTED, STATEMENT, FLAWLESS, WORTHY, LEGENDARY 


Što se mojih dojmova tiče, mene ovaj rang neodoljivo podsjeća i mirisom i kvalitetom na Avon True Perfectly Matte ruževe, ali imaju bolji oblik pri aplikaciji i formula je po mom iskustvu nešto trajnija! U svakom slučaju imate moje zeleno svijetlo i nadam se da će vam se svidjeti! 

Koja nijansa ovih ruževa ti se najviše sviđa i hoćeš li ih probati? 

xoxo 

Ivana 

BEAUTYART  


---
KONTAKT/CONTACT ME: beautyart.ip@gmail.com INSTAGRAM @beautyart005 ili klik na link: https://www.instagram.com/beautyart005/ Imaš li pitanja? Slobodno ostavi u komentarima!

DISCLAMER: Članak u suradnji s Avon Hrvatska, u članku se nalaze PR proizvodi!  -------- https://beautyartbypanek005.blogspot.hr/ FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE _______







Primjedbe

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU