RECENZIJA: CV proizvodiza njegu lica - BlogoBožić16:


CadeaVera (CV), je brand koji se može pronaći u Müllerovim prodavaonicama. Izrazito su pristupačni, a mene je osim cijene privukao njihov širok asortiman i to što me vrlo često noviteti od njih iznenade. Danas vam pišem o tri omiljena proizvoda ovog branda, stoga nastavite čitati.



Prvi proizvod koji sam ikada kupila je njihov dvofazni odstranjivač vodootporne šminke za oči. Funkcionira na istom principu kao i svi odstranjivači ovog tipa, što znači da je u formuli sadržano ulje koje lakše razbija vodootporne proizvode.



Inače imam jako osjetljive oči i ako je neki proizvod malo agresivniji, odmah osjetim peckanje iritacije i slično. Ovaj odstranjivač kupujem već 3. godinu za redom i ne planiram ga tako brzo promijeniti jer odlično obavlja posao, ne isušuje, ne iritira, cijena mu je 12 kuna za 100 mililitara proizvoda. I definitivno je najpristupačniji a kvalitetan koji možete pronaći u našim drogerijama.



Vrlo često kupujem i njihovu umivalicu, koja je također posebno formulirana za skidanje šminke i s očiju. Tako da ako ne koristite vodootporne maskare ovo je odličan gel s kojim možete skidati šminku s cijelog lica. Nježno uklanja sve ostatke šminke, no ako dođe doticaj s otvorenim okom malo ćete imati osjećaj peckanja ali s malo opreza nema problema. Dovoljno je nježan za kožu oko očiju. Cijena mu je oko 11 kuna za 200 mililitara.


Na mojoj koži nije izazivao iritacije niti isušivanja, no ako imate problema s prištićima, možda će vam trebati još neki dodatan proizvod poput posebne kreme koja će se boriti s prištićima i sadržava salicilnu kiselinu ili bilo koji sastojak koji pomaže u njezi lica.






Ono što me u kratkom roku oborilo s nogu je upravo ova maramica – maska za lice. Namijenjena je ekspresnoj hidrataciji a budući da joj je sastav krcat vodom i glicerinom imat ćete osjećaj da vam je koža 200 puta mekša i zaglađenija. Savršena je nakon intenzivnih pilinga, isušujućih maski i kada vam je koža iziritirana a košta svega 7 kuna. Duplo manje od primjerice Garnier maski istog tipa koje su trenutno hit.

Jeste li probali što od ovih proizvoda? Kako vam se čine?
Do Idućeg puta, lije p pozdrav!

Xoxo, Vaša Iv.

Primjedbe

  1. Probala sam dosad vlazne maramice za akne i pristice za dob manj od 25 godina. Te micelarne maramice za dob iznad 25 god.
    Maramice odlicno uklanjaju šminku ali mene uzasno lice pece nakon sto ih upotrijebim. Uzela sam ih prema tipu koze kojeg imam..
    A ove proizvode cu isto isprobati. Moram vidjeti hoce li mi odgovarati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam još probala maramice jer ih općenito koristim, ali znam da sam imala njihove tonike i nisu mu odgovarali. Sadržavaju podosta alkohola. Općenito te proizvode izbjegavam. Ali s ovima nisam imala problema :)

      Izbriši
    2. Inace mi nista ili skoro nista ne smeta, ali ove maramice bas peku 😣
      Ali ne odustajem od CV proizvoda. Ako mi jedna stvar ne odgovara, ne znači da su i sve ostale takve.. 😉

      Izbriši
  2. ajme nisam ni znala za ovu maramicu, bas cu je probat ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jao, moram probati ovu masku! Sheet maska je u pitanju, jel tako? :)

    OdgovoriIzbriši
  4. imam pitanje, dal se ovaj prvi proizvod cv moze koristiti i za lice ne samo za skidanje make upa sa ociju?

    OdgovoriIzbriši
  5. preporuke za umivalicu preporucujem meni je evovskoro pa 5 ili 6

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN