UPDATE: Wet'n'Wild Liquid Catsuit tekući ruževi SVE NIJANSE!




Pozdrav dragi moji! Hello gorgeous!
Danas vam  predstavljam recenziju mojih (usudim se čak reći) omiljenih drogerijskih tekućih ruževa. Wet'n'Wild je i kod nas uveo ove tekuće ruževe za koje sam uvjerena da će i mnoge od vas obožavati a ja samo držim prekrižene palčeve pa da W'n'W izbaci još nijansi! 
---
Today I'm bringing you a review of these ah-mazing liquid lipsticks from Wet'n'Wild. And I can already say that they are my favorite!




Ove ruževe možete pronaći u dm i Bipa drogerijama koje drže Wet'n'Wild kozmetiku, a za njih izdvojit ćete oko 39 kuna. Za sada mislim da asortiman drži 6 ili 7 nijansi, a u mojoj kolekciji se nalaze 4 komada. 
---
You can find these beauties in Dm or Bipa drugstores, that have W'n'W counter. Price is around 39 kN, and the whole range has 6-7 shades. 

Trajnost ovih ruževa je apsolutno sjajna, na usnama će izdržati višesatno nošenje 5+h , a i dalje pri tome biti ugodni. 
---
The longevity of these lipsticks is mind blowing, they will last more than 5 hours of wearing, while being completely comfortable on lips. 

Najviše mi se sviđa tekstura ruževa i finish koji daju. Suše se u roku od 20-tak sekundi ovisi o debljini sloja a potom postaju u potpunosti matt i baršunasti na usnama.
--
I love the texture and the finish, and after 20 second of drying they are matt and super velvet  on lips.

Najbolje od svega ni najmanje se ne prenose nakon sušenja, te teksturom usne mi izgledaju zagađenije nego li bez ruževa. 
---
After drying they are completely kiss and transfer proof. 

Konkretnije dojmove možete progledati u slijedećim videima a mi krenimo na nijanse i swatcheve koji su u mojoj kolekciji! 
---
More of impressions you can see on my YouTube channel, here are the shades that are in my collection! 




NUDIE PATTOIE



REBEL ROSE



CORAL CORRUPTION



NUDIST PEACH



S obzirom da su bili traženi swatchevi na usnama na sljedećim fotografijama možete vidjeti svih 7 nijansi u akciji! 


 NUDIE PATOOTIE

REBEL ROSE 

NUDIST PEACH

CORAL CORRUPTION

GIVE ME MOCHA

BERRY RECOGNIZE

MISSY AND FIERCE



Sve u svemu, po mom mišljenju odlični i pristupačni drogerijski ruževi koje morate probati!
---
At the end I can say that these liquid lipsticks are amazing for the price, formula is bomb. I hope they bring more shades in the future! 

Količina: 6 grama
Weight: 6g
Vegan friendly & Cruelty free
Jeste li ih i vi probali? / Have you tried it yet?
Xoxo
Ivana

Primjedbe

  1. Super post, trebali si jos ubaciti i swatchewe na usnama iako znam da si to radila u videu kojeg sam nedavno pogledala. Napokon sam si i ja kupila ove ruzeve, zahvaljujuci tvojoj recenziji i hvalospjevu drage nam Siki. Međutim uzela sam crvenu nijansu 'Missy and Fierce' koja je odlicna, gusta, pigmentirana, dugotrajna i jako nosiva, ali ja nisam za crvene nijanse. Uzela sam ju iz razloga sto mi je falilo crvenih tekucih ruzeva u kolekciji pa rekoh i da ti W'n'W ne valjaju barem znam da sma uzela neki za kojim necu posezati tako cesto. Također sam uzela i peachy nijansu jer mi i njih fali u kolekciji. Nijansa je 'Nudist Peach', odlicna i predivna samo sto je ja moram nanositi u dva sloja jer mi ne uspije u potpunosti prekriti usne. Sve u svemu, velika preporuka svim curama i ja ih definitivno nabavljam jos :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da dijelimo oduševljenje ovim ruževima, svakako planiram napraviti update ovog posta cim kompletiram kolekciju pa cu i ukljuciti swatcheve na usnama na jednoj zajedničkoj fotografiji :D i ja rijetko posezem za crvenom nijansom ali budući da je blagdansko vrijeme pred nama kroz par mjeseci onda mislim da će se i crvene dobro nositi :D hvala ti na komentaru <3.

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN