Kompletna rutina lica koja ne košta puno? Skin Care on the Budget?



Pozdrav dragi moji! U današnjem postu, odlučila sam skupiti sve proizvode koje sam koristila ovo ljeto. S obzirom da obožavam isprobavati razne proizvode koji se ujedno mogu pronaći po pristupačnim cijenama, odlučila sam vam prikazati kako izgleda i koliko stoji jedna detaljna rutina lica, ali na budžetu!  
---
Hello gorgeous! In today's posts, I decided to sum up all of mine skin care products and bring you ultimate skin care routine on the budget!



Znam da je možda malo neobično, no krenula bi s kremicama čiju sam kombinaciju u korištenju obožavala, radi se o AOK Kremici RECENZIJA i Q10 kremi Bipine linije MY Face koju sam kupila slučajno u potrebi za dodatnom hidratacijom dok sam bila na putu i totalno se zaljubila u nju. Kad se radi o ljetnim i vrućim danima, ne volim nanositi teške i masne kreme, ali hidratacija je nešto što ne želim preskakati, stoga mi pod ruku padaju upravo ovakve lagane formule . AOK krema se može pronaći u Mulleru za cijenu od 35 kuna, dok My Face se prodaje u Bipi 12 kuna.
--- 
First, here we have two creams that I absolutely LOVE. AOK Pure Balance (35HRK) night cream I've been using for a long time right now and I can say that is one of mine all time favorites. And for day cream MY FACE Q10 is my first choice (12 HRK). Both of these beauties are super light weight, and moisturizing. 


Ne samo da je bitna hidratacija cijeloga lica, već ne smijemo izostaviti niti nježno okoloočno područje ni usne. Labello u plavom pakiranju je totalni klasik i uvijek pomaže a u trgovinama se može pronaći već za 15- tak kuna. Balein Aqua serum obožavam jer je i više nego primjeren za ljetne dane a cijena mu je 20 kuna. Na slici se nalazi i rollon s uljem čajevca kojeg uvijek držim pri ruci ako se pojavi koji nenadani upaljeni i bolni prištić, i za njega ćete odvojiti nešto više od 30-tak kuna. Ako nemate pr4velike probleme s prištićima preporučujem da novce izdvojite za jedan ovakav ciljani proizvod kojim se tretira samo zahvaćeno područje, bit će nježnije za ostatak zdrave kože a s druge strane, trajat će mnogo duže, ja svoj na primjer imam od početka godine i prošla sam tek kroz polovicu proizvoda.
---
Under eye area is extremely delicate and need to be nourished with special creams. For that purpose I love Balea Aqua serum (20 HRK), for lips I love to use classic blue LABELLO (15 HRK) and if you have some acne issues I do recommend a spot treatment.  Mine is this amazing with tea tree oil from Mala Od Lavande (30 HRK) 


Za umivanje, nikako nisam izostavila CV gel koji odlično funkcionira kod skidanja šminke cijena mu je 12 kuna, a ponekada sam ga kombinirala i s obim izuzetno nježnim  pilingom iz kauflanda koji košta i manje od 10 kn.
---
For face washes I use CV face gel (12 HRK) which is amazing for removing makeup and this peeling that you can find in Kaufland (10 HRK) 


Budući da sam pobornica vodootporne šminke, CV se uvijek nalazi u mojoj kupaonici i rutini, na mojim očima funkcionira odlično ne iritira a učinkoviti čisti make up, uz pristupačnu cijenu ( 12kn) nije ni čudo što je završio na ovoj listi, a ponekada kad i ne bi koristila vodootporan već izuzetno lagan make up, zamijenila bi ga Baleinom micelarnom (15 kn) koja je definitivno na tronu mojih najdražih, naime ovo je jedini proizvod koji  moje lice ne iritira, i ni najmanje ne peče za oči. 
---
I do love wearing waterproof makeup, and in that case I remove it with two-phase CV eye makeup remover, it works amazing, not irritating my eyes and price is perfect for this list! (12HRK), if I don’t need waterproof makeup remover I will use Balea micelle water that is also very gentle and not irritating for my eyes (15HRK) 

Sumirajući sve  ovo u prosjeku ova kompletna rutina koštala je oko 160 kuna. Što se čini pozamašnim, no uzevši da neke od krema za lice  znaju koštati i same toliko, mislim da je za količinu proizvoda ovo i više nego povoljna cifra. Naravno, svatko od nas ima različite potrebe što se njege kože tiče i različite preferencije. 
---
To sum this up, this complete skin care routine is under 160 HRK which is amazing for my needs. Especially when you compare the price with some creams that can cost you more than this entire bunch of products, but at the end, it is all about preferences, and needs.

Jeste li probale koji od ovih proizvoda i kako su funkcionirali za vas? 
---
Have you tried these products?
Xoxo
Ivana

Primjedbe

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU