BODY&SOUL: Četkica za piling lica



Pozdrav dragi moji! Hello Gorgeous!
Danas sam za vas odlučila napisati recenziju jednog beauty alata koji je u potpunosti preokrenuo moju rutinu čišćenja kože lica i učinio ju puno lakšom i učinkovitijom, a radi se o četkici za čišćenje/piling lica. 
--- 
Today, we are about to break in one of mine beauty tools that made my beauty routine super easy and effective.



Ovu četkicu možete pronaći u Müllerovim drogerijama po cijeni nešto većoj od 30- tak kuna. Dolazi u plastičnom pakiranju kao s fotografije,a na pakiranju piše da je pomoću četke moguće nježno ali intenzivno očistiti lice, te omogućuje odstranjivanje odumrlih stanica. 
---
This face brush you can find in Müller (30HRK), on its plastic packaging it says that you can use it for gently but effective cleansing and for removing dead skin. 


Četkica se sastoji od dvije vrste četkica, klasičnih dugih koje su nešto „grublje“ i omogućuju da lice što više istrljate pomoću gela za umivanje lica i pri tome da ga jako zapjenite.  Što je veliki plus, ponekada ako se gelovi za umivanje lica ne koriste na pravilan način, mogu i sami biti uzrok nepravilnosti na koži. S ovom četkicom imam osjećaj da trošim puno manje proizvoda, koji je učinkovitiji jer se  u potpunosti „razradi“ i zapjeni te ga je lako isprati i ostanete s čistom kožom! 
---
One side of brush is made of long brittle bristles. It is amazing for peeling and leaves skin super soft and smooth. Besides that, it makes your face wash more effective, allowing it to foam more quickly and that way you end up using more products. 


S druge strane četkice se nalaze gumene kratke četkice koje su meni odlične kad otklanjam puder s lica, puder ne ostaje na njima a s druge strane, puno su nježnije i odlične za piling usana. 
---
Other side contains short rubber bristles that are amazing for removing face make-up. 


Četkicu sveukupno koristim više od mjeseci pol dana i mogu reći da mi je koža puno „zadovoljnija“  a i primijetila sam da „štedi“ proizvode za umivanje. Od mene ima čistu peticu i nastavljam ju svakako koristiti a ukoliko želite unaprijediti svoju rutinu, smatram da ulaganje u ovakvo pomagalo je i više nego odličan korak!
---
This brush I've been using for a 6-7 weeks and I've loved it since the first day. I definitely would recommend you to try tools like this for upgrading your skincare and make it more effective, while saving you products!


Jeste li probali ovu četkicu i koristite li i vi slične proizvode poput ovoga?
Xoxo
 Ivana

Primjedbe

  1. sorry ali meni je ova četkica najveći fail do sada...to je tako grubo, i uopće mi ne pjeni gelove već ih kao da skida s lica...nikako se nisam našla s njim a dala mu više šansi....užas

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da je ova strana s dužim cetkicama dosta grublja, ali meni to paše haha, naravno svi imamo razlicite preferencije tako da potpuno razumijem ako ti nije pasala :))

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU