Putna kozmetička torbica- pakiranje za more




Pozdrav dragi moji/ Hi Gorgeous! 

Ako niste već vidjeli, prošli tjedan sam objavila video vezan za pakiranje za more i ujedno vam obećala ovaj današnji post! Radi se o dekorativi koju sam nosila sa sobom na more!
If you haven't seen it yet, last week I've uploaded „ pack with me video routine“ for my vacation! In that video, which you can check out here, I've promised to show you my entire cosmetic bag, so here it is! 
 
Budući da je moj odmor iza mene, danas vam konačno donosim ovaj post. Bazirala sam se na osnovnim proizvodima jer sam primijetila da proteklih nekoliko ljetovanja, dekorativu baš i ne koristim. Doslovno od 7 dana na moru ja sam se šminkala dvije večeri, a te dvije večeri sam radila minimalni makeup.
Unfortunately, my holidays are behind me, but that will make easier  to tell you what products I really needed and used. I don’t usually wear makeup all the time when I'm on my holiday, and I wore it 2 times in 7 days this time! 



Za podlogu sam nosila Catrice mat t mouse puder u pjeni, koji mi je odličan jer pruža visoko prekrivanje, daje matt finish ( ponekada ne zahtijeva nanošenje pudera u prahu) i uz sve to izuzetno lako se nanosi na lice. Osim njega, ponijela sam i NYX puderu prahu „za svaki slučaj“ ako poželim dodatno matiranje, ali mojoj koži to nije bilo potrebno, te za davanje dimenzije licu, FREEDOM set za konturiranje koji je nešto tamniji pa je odlično išao na lagano preplanuli ten.
For foundation I took CATRICE matt mouse foundation! I love how it is so easy to apply, bendable, completely matt, and full coverage, it really makes no fuss to apply it. The best thing is that it is so matt that I didn’t need any powder on top of it, but I did bring along NYX HD loose powder „just in case“! Lastly I took my darkest contouring palette which is FREEDOM contour kit in shade MEDIUM for extra bronze and dimension. 

Za obrve, nosila sam W'n'W set u nijansi ASH BROWN jer se lako nanosi, pigmentiran je a budući da se radi o praškastom proizvodu, poslužio je i za pregib oka kao sjenilo. Na slici se nalazi i mala paleta essence my musthaves sjenila i rumenila, koja mi je odlično došla jer je zamijenila rumenilo, highlighter i dva osnovna sjenila te s time uštedjela mnogo prostora.
For brows I did bring along my favorite W'n'W brow kit, and a palette from essence that is custom made, and inside I had two eye shadows, highlighter and blush! 
Od ostalih proizvoda, ovdje su se našla čak tri ruža, Golden Rose 56, pink nijansa, matt matt sjajilo u nude nijansi i jedna predivna intenzivna narančasta nijansa od NYX-a.
For lips I brought three options, fuchsia pink GR, nude essence lip-gloss, and vibrant orange matt lip cream  from NYX.

Za obrve sam ponijela, essence gel u nijansi blonde, kao i super precise tuš za oči. Te na kraju mini vodootpornu maskaru od W'n'W-a koju nisam nikad prije probala a kupljena je baš za ovaj put.
For my brows I did bring as well essence gel in shade blonde, essence precise eyeliner, and mini W'n'W mascara! 


Od ove mini družine, jedini ne nošeni proizvod je GR ruž za kojeg nisam bila „ raspoložena a sve ostalo je dio moje uobičajene rutine tako da nije bilo višaka!
Luckily, i did almost used all of the products that i bring along with me, the only one that left untouched is GR pink lipstick. If you ask me, this year I totally rocked „smart packing“ when it comes to makeup! 

Kako se vi pakirate za more i nosite li uopće dekorativu na odmoru?
How do you pack your cosmetic bag(s) for travelling?

Xoxo
Ivana  

Primjedbe

  1. Super odabir, više stvarno ni ne treba pošto se većina nas malo šminka na moru :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN