RECENZIJA: L'Oreal Extraordinary Oil linija za njegu kose


Pozdrav dragi moji! Danas sam vam pripremila recenziju L'Orealove Extraordinary Oil linije koju koristim već duže vrijeme. Koji god da sam probala L'Orealov šampon nije bio promašaj od Arginine resist-a, Total 5, Extraordinary Clay, Fibralogy i niz ide dalje da se ne nabrajam… Došla sam i o Extraordinary Oil linije koju nikad do sada nisam probala.
Kad dođe ljeto, obično uvijek tražim formule šampona koje su na bazi ulja. Kosa mi postaje izuzetno suha pod utjecajem sunca ali i čestog pranja. Kako su temperature visoke i znojim se dosta, imam potrebu nekada oprati kosu i svakodnevno iako to u većini slučajeva izbjegavam kako ne bi dodatno isušila kosu.

Prvo iz ove linije sam kupila šampon i već nakon prvih nekoliko pranja oduševio me miris i efekt koji daje mojoj kosi. Imam prirodno valovitu kosu, i upravo po toj njenoj teksturi znam koliko je šampon dobar i blag. Za ovaj imam same riječi hvale jer učinkovito očisti kosu, a bez obzira na to što se radi o uljnoj formuli, kosa mi nakon prirodnog sušenja na zraku ima svoju valovitu teksturu i volumen što se s drugim šamponima ne događa baš često. Inače verzija koju ja imam je ona s oily mousse formulom u prozirnoj bočici namijenjena baš tankoj i beživotnoj kosi, a vidjela sam da u ponudi se nalazi i „teža“ verzija ovog šampona za gustu i suhu kosu u neprozirnom pakiranju poput regeneratora.

Regenerator sadržava sitne čestice shimmera, što na kosi može efektno djelovati posebno u ovo sunčanije razdoblje. Taj shimmer nije zamjetan i ispire se sasvim uredu, te na kraju ne možete primijetiti shimmer u samoj kosi, ali ona nakon korištenja ima lijepi i zdravi sjaj. E sad što se hidratacije tiče, ona je solidna, iako mislim da ću zbog svoje kose prijeći na korištenje maske za kosu iz ove linije nakon što potrošim regenerator. Upravo zbog lagane formule ovih proizvoda mislim da mi regenerator ne pruža dovoljno hidratacije na vrhovima.

Jedno veliko iznenađenje je svakako i Krema iz ove linije, ja naravno, imam verziju koja je upravo za tanku kosu i doista mi se uvukla pod kožu. Posebice kad kosu sušim prirodnim putem. Daje onaj pozitivni osjećaj težine mojoj kosi kojeg inače uopće nemam ( kosa kao paperje) , i nekakvu vrstu teksture. Pomaže i oko podatnosti a nakon korištenja ove kreme i sušenja na prirodan način ne izgledam kao raščupana kokoš, što je svakako plus u ovoj situaciji.

Cijena ovih proizvoda je
Krema za kosu: oko 40 kn, 200 ml
Regenerator 22 kn 200 ml
Šampon 22 kn 250 ml

*Kupljeni u Muller drogeriji.  

To je to od ove mini recenzije L'Orealove linije. Jeste li vi već probali koje od ovih proizvoda i kako su se pokazali kod vas?
Xoxo
Ivana
Xoxo

Primjedbe

  1. Odlicna linija...i ja obozav ovu kremicu <3 :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš sam neki dan totalno na blef kupila taj regenerator jer mi je ponestalo mojeg pa sad jedva čekam da ga isprobam, nadam se da će mi biti dobar. Sigurno tipkam recenziju :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU