MAKE-UP KOLEKCIJA: Puderi




Pozdrav dragi moji!
Danas vam donosim kompletnu kolekciju pudera koji se trenutno nalaze u mojoj ladici! Inače unazad godinu dvije nisam toliko skupljala šminku kao sada, ali s bloganjem i isprobavanje, povećanje kolekcije s vremenom je neizbježno. Do sada sam pisala dva ovakva posta a radilo se o ruževima, što možete pogledati OVDJE:

Kolekcija crvenih ruževa - 50 Shades of RED 

Makeup kolekcija – Tamni ruževi + LIP SWATCH & DEMO

Moja kolekcija NUDE ruževa za usne


 

Prvi na redu su svakako Wet'n'wild Coverall puderi, sa svojom fantastičnom prekrivnom moći, i izdržljivošću na licu, za mene je ovo savršen ljetni puder, u svojoj kolekciji imam dvije nijanse koje često ili kombiniram ili nosim zasebno. Cijena mu je oko 30-tak kuna što ga čini jako pristupačnim, a mene dosta podsjeća na popularni Revlon ColorStay. Jedina zamjerka mu je što nema više nijansi i u izrazito svijetlom spektru ali i u drugoj krajnosti. RECENZIJA

Catrice puderi su u 99% slučaja za mene ljubav na prvo nošenje. Cjenovno su nešto skuplji od W'n'W-a ali i dalje jako pristupačni, cijena svakog od ova dva je između 50 i 60 kuna. HD LC ima fantastičnu prekrivnu moć, ali meni fali još 2 ili čak 3 nijanse svjetlije da bi mogla ga nositi tijekom cijele godine. NUDE illusion je na žalost izašao z asortimana i iz ove bočice nemilo cijedim posljednje kapi. Zaista kvaliteta svakodnevni puder.

Essence je svakako nadmašio sam sebe posljednjih godinu dana, toliko su poradili na formulama svojih proizvoda za lice, kao i na izboru nijansi da sam jednostavno oduševljena – sve o ovim puderima pogledajte OVDJE (camouflage) OVDJE (instant MATT)

I za kraj, Maybelline FITme! je dobio sviju recenziju ovdje i odnio titulu solidnog dnevnog pudera, nyx još nisam spominjala na blogu ali u kratkim crtama – kremast, s odličnom prekrivnom moći, loša trajnost, ali nijansa savršena i za dane kad sam najbljeđa. Nekako win-lose situacija jer mi je trajnost izuzetno bitna, a opet po svim drugim karakteristikama mi je savršen.

To je to od moje kolekcije! Koliko vi pudera imate u svojoj i imamo li neke dupliće?
Xoxo
Ivana

Primjedbe

  1. Baš solidna kolekcija, sviđa mi se! Dijelim obožavanje prema Catrice puderima :) <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam većinu ovih pudera i dijelim mišljenje sa tobom - catrice liquid coverage je moj holy grail proizvod!

    OdgovoriIzbriši
  3. Maybelline fit me me totalno razocarao, dat cu mu jos nekoliko prilika, ali na prvo nosenje jednostavno nije sjeo. Ne cudi me previse, jer kad s nekim brandom ne kliknem s puderima, jednostavno ne kliknem, tako mi se pokazalo s jos nekoliko brandova.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Skužila sam da je taj maybeline kod ljudi ili hit ili potpuni miss, žao mi e što ti nije pasao :/

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN