RECENZIJA : Maybelline FITme! Matte + Poreless




Pozdrav dragi moji, danas vam donosim recenziju novog Maybelline pudera. Primijetila sam ga na policama prije nešto više od mjesec dana, i budući da se našao na popustu u Mülleru prije nekoliko tjedana odlučila sam ga probati, evo kako se pokazao!

 


Ovaj puder dolazi u standardnom pakiranju u obliku tubice, odlično je što je otvor zapečaćen malom metalnom folijicom tako da znate da kupujete netaknut proizvod. Količina je 30 ml a nijansa koju sam uzela je 116 IVORY nešto je tamnija od moje kože ali  ljeto je blizu :D 

Obećava zaglađivanje pora, matt efekt i namijenjen je normalnoj do masnoj koži. Puder ne oksidira, poput Maybelline afinimatta koji sam nosila prije, i primjećujem da je nešto otporniji na licu, odnosno ne obriše se čim dotaknete prstom lice.  Nanošenje je najbolje pomoću kabuki kista za puder, isprobala sam i spužvicu, ali jednostavno smanjuje prekrivnu moć za 50%. Prekrivanje je srednje ali moguće ga je fino nadograditi,međutim rekla bi ako želite full coverage, da trebate staviti baš pozamašnu količinu pudera. 
 


Daje fini zaglađeni izgled licu ali uzmimo u obzir da sam koristila kombinacije primera pri nanošenju. Ugodan je na koži i po meni odličan puder za svaki dan. S druge strane, ja imam jako masnu kožu te odmah nakon aplikacije se vidi da daje fini matt efekt i da je koža zaglađena, ali imam problema s masnom T zonom nakon 2-3 sata već. 
 


Meni je potreban primer da bi lice održao što dulje matt, stoga ga ne bi baš preporučila djevojkama s  masnijom kožom, više mješoviti tipovi, i vjerujem da ne bi naglašavao nešto sušu kožu jer nisam imala takve probleme na svojim sušim dijelovima. 
 


Cijena mu je oko 50 kuna u svim drogerijama. Radi se o odličnom dnevnom puderu srednje prekrivne moći za normalan tip kože. Zamjerila bi to što matt efekt nije previše postojan i što nema dovoljno svijetlih nijansi. 
 
Jeste li probale ovaj puder i kakvi su vaši domovi?
Xoxo
Iv

Primjedbe

  1. Tako i ja dosta brzo prosijem :/ Još se malo moramo družiti, ali čini mi se da se to neće puno popraviti..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da :/ čini se da bude bolji ipak po hladnijem vremenu :D ovako dok je toplo i još sam sklona masnijoj T-zoni malo je teško održavati matt efekt.

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN