RECENZIJA: essence I LOVE extreme crazy volume mascara




Pozdrav dragi moji!
Danas vam donosim kratku recenziju već dobro poznate maskare. Nekako sam se dvoumila međutim odlučila sam napisati recenziju jer ako me duže pratite onda znate da imam problema s očima koje suze i teško nalazim maskare koje mi ne iritiraju oči i koje izdrže suze. Stoga, možemo krenuti.



Ovu maskaru možete kupiti gotovo u svakoj drogeriji koja drži essence stalak, i za nju čete morati izdvojiti oko 20-tak kuna. Ono što je mene privuklo odmah na ovoj maskari je četkica, koja je gumena i poprilično velika te me podsjetila na Bourjois 1 second volume maskaru o kojoj sam već pisala ovdje na blogu. 


Inače na dnevnoj bazi nosim vodooporne maskare, jer moje oči i na najblaži vjetar vani dosta suze i jako su osjetljive. Međutim volim imati i nevodootpornu verziju  maskare čisto kada znam da ne nosim puno makeupa i želim nešto na trepavicama a opet mi se ne da prolaziti rutinu skidanja vodootporne šminke poslije. 


Jednom riječju maskara me : ODUŠEVILA. Naravno pri tome mislim na efekt koji daje i koji nisam očekivala od jedne maskare koja košta 20 kuna. Podosta je vlažne formule, i ako se nepažljivo nanese može dati onaj lagani clumpy efekt, ali po meni je jedan sloj i više nego dovoljan pa da nadmaši i dva sloja neke prosječne maskare. 

Vrlo lako se skida, ne preslikava se na mojim masnim kapcima što me također jako iznenadilo, jer neke vodootporne maskare su to radile, jedino neće izdržati ako vam oči počnu jako suziti. Maskara se tokom dana ne trusi, ostaje postojana do kraja ne otežava mi trepavice ni najmanje i efekt koji vidite na fotografiji je isti kroz cijeli dan. 

Znam da postoji i vodootporna verzija ove maskare koju sam imala prije, ali ta me nije ni u pola oduševila kao ova. Jednostavno efekt koji daje je potpuno drugačiji. 

Ono što mogu reći je da imate moje tople preporuke, cijena je odlična, efekt još bolji a ako vam nije bitno da li je vodootporna ili ne onda je ovo pun pogodak za vas. 

Jeste li probale ovu maskaru i kakav dojam je ostavila na vas? 

Xoxo, vaša Iv.

Primjedbe

  1. Nisam ju nikad probala, ali baš bi mogla, pogotovo jer ne košta cijelo bogatstvo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Čak da ti i ne paše nebi bila fatalna za novčanik :D

      Izbriši
  2. Imam isti problem sa očima i maskarama :( Sada već isprobavam jednu od Catricea, ali zašto ne imati i ovu? :D Jako mi se sviđaju rezultati!

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja sam imala vodootpornu veziju koja me ostavila ravnodušnom. Sad vidim da moram probatu ovu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razlika je nebo i zemlja haha :D Da je vodootporna verzija upola tako dobra mislim da bi mi bila TOP :D

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN