Putni neseser: NJEGA LICA


Dragi moji, prije svega, želim vam i službeno sve najbolje u novoj 2017.godini i ovdje na blogu!
Prije svega, još jednom bi vam uputila zahvale za 100.000 pregleda ovdje na blogu! Tu brojčicu smo prešli taman nekako za Novu godinu, a svakako planiram to i proslaviti.
Ovaj post je trebao biti objavljen puno ranije ali na žalost, poprilično loša prehlada i nekoliko bitnih obaveza za faks su me spriječile! Ali trudit ću se dalje po planu! Prvi ovogodišnji post vam,s obzirom na prehladu,pišem zavijena u dekicu s čajem i ogromnom kutijom maramica i nekako kozmetika mi ne pada puno na pamet, bar ne ona dekorativna. Kad god sam u ovakvom stanju, najviše pažnje volim upravo posvetiti njezi kože, hidrataciji, posebno u ovo hladno zimsko doba.
U ovom postu sam za vas skupila par mini proizvoda koji su zapravo činili moju cjelokupnu rutinu njege kože lica, kao i arsenal za skidanje šminke, pa ako vas zanima što sam to nosila sa sobom ovih hladnih zimskih blagdana a tiče se njege kože, nastavite čitati!



Količina proizvoda nije velika, a i pazila sam da svi budu u malenim pakiranjima radi uštede prostora. A ovdje u postu sam ih podijelila u 3 mini kategorije! A budući da neki od ovih proizvoda nisu bili korišteni prije, ovo možete shvatiti i kao mini prve dojmove nakon kraćeg perioda korištenja.

Prva kategorija je umivanje odnosno skidanje šminke. NIVEA EYE MAKE-up REMOVER sam nosila sa sobom jer sam se na tih tjedan dana odrekla vodootporne kozmetike. Dala sam svojim trepavicama pauzu, a moram priznati da sam i izbjegavala običnu maskaru. No kada sam nosila šminku na očima, skidala sam ju upravo pomoću ovog odstranjivača. Izuzetno je blag i dobro će poslužiti i za skidanje šminke i s cijelog lica, ne ostavlja mastan ili ljepljiv osjećaj na licu, i mene ne peče za oči. S obzirom na to da stalno koristim vodootporne tuševe i maskare ovo mi je bila jedina prilika da isprobam ovaj proizvod i mislim da je posao odradio solidno!





SANEX Dermo protector, ok, možda neobično i znam da je većinom za djevojke koje jako paze na njegu kože sapun veliki NO NO jer može isušiti kožu, ja sam ovom ipak dala priliku. Imala sam ga već neko duže vrijeme, bio je kompaktan za putovanje, a i zanimalo me kako će djelovati na moju kožu lica i hoće li ju isušivati. Dakako, na pakiranju piše na njemu da je pogodan za pranje cijelog tijela i lica, i upravo zato sam ga koristila i na licu. Meni se taj efekt koji sapuni ove vrste imaju jako sviđa jer zaista divno očisti kožu, ali osjetila sam sitniju promjenu u suhoći lica nakon dva tjedna korištenja. Inače imam mješovitu kožu ali s obzirom na hladno vrijeme vani ne čudi me što je izazvao takvu reakciju, doduše, i daje ostaje u mojoj kolekciji jer mislim da s pametnim korištenjem i izmjenom s redovnom blagom umivalicom može biti koristan za moju kožu.

Vratila sam se i LOOK BY BIPA trljalici za lice o kojoj možete čitati OVDJE:



Iduća je kategorija uglavnom sigurna zona, što znači da sam već spominjala ove proizvode. Baleinu Q10 kremu za okoloočno područje jako volim, BIOBAZA natural kremica je stari favorit, a ALVERDE ulje je neizostavnu njezi lica kad je vani zima. Sva tri proizvoda su maleni, kompaktni, blagi za vaš novčanik a čine sasvim dobar paket njege i hidratacije za kožu.






I zadnju skupinu čini jedan stari favorit BIOBAZIN BEE BALM koji obožavam, definitivno otkriće prošle godine, i Novina u mojoj rutini rollon od čajevca, MALA od Lavande. Još je u fazi testiranja, iako na prvu mislim da jak dobro umiruje i smanjuje nepravilnosti na koži, definitivno mislim da zaslužuje recenziju kada malo više vremena provedem u testiranju!

To je to od moje kozmetičke torbice za putovanja ove zime! Imate li koji od ovih proizvoda?
Do idućeg puta,
Lijep pozdrav!
Xoxo
Vaša, Iv.


Primjedbe

  1. Evo bas danas kupila trljalicu jer vidjeh kod tebe recenziju pa cemo vidjet kakvA mi je :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam Bipa trlajlicu i super mi je, baš sam jučer kupila i Balea okoloočnu jer si je hvalila, a gledala sam i taj roll on pa me baš zanimaju dojmovi. Kupila sam i Biobaza balzam, ali me nije oduševio, ipak mi je Alverde favorit :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rollon moram još neko vrijeme koristiti ali za sada sam primjetila da dosta dobro ublaži sve upaljene male prišteve koji iznenadno buknu tako da prvi dojam je i više nego pozitivan :D Šteta za biobazu :D ali svatko ima drugacije preferencije i potrebe tako da potpuno kužim :D

      Izbriši
  3. Baš me zanima Balea okoloočna ... mogla bih nju kupiti, još je nisam isprobala, što mi je čudno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha :D Ja sam kako se čini krenula redom :') Iduću moram opet neku novu probati :D

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN