EMPTIES : BlogoBožić3





Pozdrav dragi moji! Danas vam donosim jedan stari post, koji sam poslikala prvom polovicom 11-tog mjeseca, jer se zaista previše nakupilo proizvoda koji su potrošeni. Istini za volju, moja vrećica za prazne proizvode  je već napola puna jer se trudim uporno istrošiti proizvode koji mi duže stoje. S vremena na vrijeme dobijem potrebu jednostavno očistiti police a možda i napraviti mjesta za koji novi proizvod. S obzirom na to, moguće da pred kraj mjeseca ponovim ovaj post kako bi u Novu godinu krenula bez „praznih zaostataka“. A danas ćemo baciti oko na ovu hrpu koje sam se riješila!




Moram priznati da sam tom periodu potrošila dosta proizvoda za kosu, poput Gliss regeneratora u spreju, i Balea zaštite od topline za peglanje kose. Naime, Balea je već godinama dio moje stalne postave i ne planiram tako brzo eksperimentirati s ovom vrstom proizvoda jer jednostavno posao odrađuje savršeno, s druge strane ova verzija Gliss regeneratora me nije uopće oduševila, tsmatram da postoji puno više drugih vrsta ovog regeneratora koji su daleko bolje formulacije. Poput Liquid Silk verzije kojoj se stalno vraćam. 


Le Petit Marseillais je tko zna koja već potrošena bočica. Fantastičan šampon koji preporučujem svima, a OVDJE možete i pronaći moju recenziju. Batiste, mini puta verzija suhog šampona me toliko oduševila da jednostavno  moram nabaviti full size.


Ziaja Goat's Milk maska također vrlo voljen proizvod koji ima i svoju recenziju.



Potrošeno je i nekoliko dezodoransa, tu je moj omiljeni Garnier koji uvijek iznova kupujem, a također riješila sam se i nekih istrošenih proizvoda za sunčanje i poslije sunčanja.


Avon Nuttra Effect mlijeko sam vrlo rado koristila za skidanje šminke pogotovo kada sam nosila teški make-up,ne za skidanje s očiju već s lica, obavlja odlično taj posao.


Istrošila sam i svoje dvije omiljene stvarčice za njegu lica a to je Ziaja enzimski piling o kojem sam pisala već i AOK Pure Balance gel za umivanje, ovi proizvodi imaju čiste preporuke za mene pogotovo ako imate jako osjetljivu kožu sklonu aknama. Kao i AOK krema za lice. Obožavam ih jer jednostavno savršeno umiruju kožu lica.




Rješavam se također CV dvofaznog odstranjivača i BIOBAZINE kremice kao i Freeman maske, svi proizvodi su zaista jako rado korišteni i kupovani po nekoliko puta kod mene. Recenzija AOK kreme OVDJE.


Alverde sprej za fiksiranje sam recenzirala ovdje tako da bacite oko ukoliko vas zanima i tražite novi sprej za fiksiranje!


Eveline krema za tijelo je bila pravi melem u prijelaznom ljetno-jesenskom razdoblju kada moja koža čudno reagira na vremenske prilike i promjenjive temperature, mazala sam ju od glave do pete.




Rješavam se nekoliko essence lakova za nokte a nijanse možete pročitati s fotografija.


Balzami za usne su must po ovom vremenu, a ja sam potrošila odlično Biobazino i Babylips. Biobaza je već jako dugo omiljeni proizvod mojoj rutini njege usana.

Istrošena su dva odlična pudera u prahu, na žalost nikako neću prežaliti Manhattan puder jer je bio definitivno savršen, pogotovo za baking. Esence recenzija OVDJE.


Ove trepavice su doživjele toliko nošenja da sam ih morala uključiti ovdje, vidite da su zaista u lošem stanju, a njihovu recenziju možete pročitati OVDJE definitivno trepavice za koje mislim da svim moraju probati koji vole umjetne trepavice.




Istrošeno  je nekoliko dekorativnih proizvoda za koje ću linkove pustiti ovdje: Catrice, AURA, Freedom pomade a essence tuš za oči je big fail koji je samo stajao u mojoj ladici sa šminkom, tako da je ovaj puta morao ići.


Ovdje je i mali tester parfema kojeg sam obožavala ovo ljeto, odnosno kolonijske vodice na bazi limete. Nisam ljubitelj inače voćnih mirisa ali ovaj je fantastičan Možete gra pronaći u Mülleru.


I za kraj konačno sam odlučila pustiti Deborah lak za nokte koji sam imala godinama i obožavala njegovu tamnu ljubičastu nijansu. Na žalost tekstura je postala pregusta.


I to je to od mojih emptiesa! Što ste vi koristili posljednjih dana i jeste li probali što od ovih proizvoda, kako su se vama činili??
Do idućeg puta, lijep pozdrav!
Xoxo, Vaša Iv.

Primjedbe

  1. kakav ti je CV dvofazni odstranjivač? jel za sve tipove kože ili?

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN