Brand FAVORITES: CATRICE BlogoBožić7




Pozdrav dragi moji!  Danas vam donosim svoju kolekciju Catrice proizvoda koje volim a neke od njih kupujem uvijek iznova. Bez previše duljenja možemo početi!



Prime and Fine matirajući puder u kamenu sam prvi puta probala prije 2 mjeseca i mogu reći da je čisto solidan proizvod. Daje  baršunast osjećaj na licu koji traje par sati i pruža mat efekt. Moja koža se počne sjajiti već nakon par sati s većinom pudera u prah stoga mi je puno bitnije da je puder nadogradiv i da ne sjedi preteško na licu, što ovaj nikako ne čini. Od mene ima toplu preporuku ako trebate nešto za fiksiranje pudera a u pakiranje je uključeno veliko ogledalo što ga čini savršenim za  nositi u torbici! 

Catrice kamuflaže su već dosta hvaljene i zaista nemam što puno reći o njima, osim da su kod mene non-stop u pogonu i uvijek ih kupujem iznova i iznova. Tuš u gelu, mi je omiljeni tuš koji imam jer zaista ne mrda. Ovo je proizvod koji je u punom smislu riječi vodootporan i neće ga upropastiti malo suznih očiju, a na koži je u potpunosti neprimjetan što se ugode tiče, to znači da se neće skoriti na oku kao drugi vodootporni tuševi i trusiti nakon dugo nošenja. 


Defining blush rumenila sam upecala kada su izlazila iz asortimana u Bipama i dm-ovima a na vašu sreću još uvijek ih imaju u Mullerima. Ukratko - fantastična rumenila! 


Što se mojih bronzera tiče, u kolekciji je jedino Catrice. Nijanse mi nekako najviše pašu a  formule su jako dobre, te  se vrlo lako blendaju na licu.


I za kraj, Prime and Fine podlogu preporučujem djevojkama s normalnom kožom koje nemaju pretjeranih problema s masnom T zonom, a trebaju nešto što će pomoći u vezanju pudera na podlogu. Odličan i pristupačan proizvod. A HD Liquid Coverage puder je jedan od najnovijih pudera u njihovom rangu i zaista je fantastičan po nekoliko kriterija: trajnost, osjećaj i izgled na koži, prekrivanje… jedino bi mu zamjerila oksidiranje jer zbog toga i  najsvjetlija nijansa na mojoj zimskoj puti nakon 2 minute izgleda pretamno.

To je to od mojih Catrice stvarčica, Jeste li probale neke od njih?
DO idućeg puta, šaljem vam puno pozdrava!

Xxoxo, Vaša IV.

Primjedbe

  1. Da, imam primer i HD puder. Za puder imam samo rijeci hvale. Oduševljena sam kako je dobar!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN