BlogoBožić5: Budget friendly vodič poklona za NJU

Izvor

Dragi, dečki, prijateljice, mame, očevi, bake i djedovi? …ako ste došli ovdje onda sigurno trebate OntheBudget ideju za savršen poklon! Pripremila sam nekoliko ideja u tri različite kategorije. Mislim da bi svaka djevojka uživala u ovakvim sitnicama, a cijene poklona se kreću od 30-200 kuna! Stoga, bacimo se na posao! 


Budući da kategorija u kojoj se ja najlakše snalazim bi bila kozmetika, započet ću s njom. Svaka djevojka ima nešto na što je slaba, jedne obožavaju pudere, druge sjenila, treće maskare, četvrte ruževe...Ali kada se govori o kupovini poklona za druge, najsigurniji način kupovine je jednostavno da se okrenete ili paletama sjenila ili ruževima. Promotrite malo osobu kojoj kupujete poklon, ako se radi o nekome koga ne vidite često da nosi jaku šminku birajte nježne nijanse, roze, boje šampanjca, nešto što ne odudara od boje kože a to pravilo vrijedi i za ruževe. Međutim ako znate da vam djevojka voli malo jači makeup samo nebo je granica što se izbora boja tiče.
Izvor

Moja preporuka za palete sjenila bi svakako bile Sleek palete koje možete kod nas kupiti u Müller-u, ili naručiti s web-shoppaPink Panda vrsta ima zaista puno i za svakog bi se pronašlo po nešto, kvaliteta im je odlična a cijena oko 80-tak kuna.
Izvor

Ako pak tražite neku jeftiniju verziju, Wet'n'Wild je odličan izbor pa čak i za kupovinu ruževa. Megalast ruževi koštaju 22 kune a definitivno su jedni od najboljih na tržištu u cjenovnom rangu do 100 kuna. 
Izvor

Osim toga, njihove palete sjenila su apsolutni must have za svaku ljubiteljicu šminke.

Naravno, kozmetika nije samo u dekorativi, mnoge žene ne koriste toliko dekorativnu koliko ulažu i vole preparativnu kozmetiku odnosno (ako se ne snalazite u ovim terminima, kremice za lice i tijelo).
Izvor

 Mislim da nikako ne možete pogriješiti sa Ziaja gift setovima koji se ove godine doslovno nalaze u svakom dućanu, cijena im se kreće zaista raznoliko od 30, 40 kn pa do nekih 80-tak. Još ako ste načuli da vam druga polovica ima suhu kožu zimi, Ziaja je pun pogodak! Možete ju pronaći u svakom DM-u i Bipi.
Izvor
Izvor
Za sve knjigoljupce preporučila bi dvije knjige, naime ovo puno ovisi o vrsti žanra u kakvoj određena osoba uživa ali po preporuci moje sestre koja zaista puno čita i uživa u ovakvim vrstama poklona, nećete pogriješiti sa sljedećim naslovima: Izgubljeni simbol i Ispričat ću ti priču.

Tehnologija može biti vrlo zahvalna kategorija za kupnju poklona, posebice ako se ni po što ne želite upuštati u kupnju kozmetike. Tehnologija i beauty svijet su danas usko povezani, a puno je toga što je trenutno u trendu.

Izvor

Izvor
 Ako se muškarac, preporučujem kupnju maskice za mobitel, a budući da kupujete ženskoj osobi, svakako uzmite u obzir omiljenu boju i preferencije, ili stvari koje voli. Mace, psići, pingvini sve danas može biti uzorak na maskicama, dolaze u milijun vrsta i boja, stoga samo vaša dobra procjena i imate odličan poklon za pod bor. Maskice možete nabaviti po cijenama od 50-150 kuna i više, na vama je da odlučite što želite, pronaći ih možete doslovno po svuda. 

Izvor

No ako vam djevojka ima dugu kosu, i znate da često koristi pegle i slične proizvode za oblikovanje a voljni ste nešto više izdvojiti za poklon. To je kategorija u kojoj možete pronaći zaista sjajne poklone, od fenova, uvijača do pegli, zasigurno moja preporuka bi bio Remington, jer cjenovno je pristupačniji brand oko 200 kuna već možete pronaći solidan aparat. A trajat će zaista dugo. Recimo da ja svoju Remington peglu imam već 6-7 godina i radi kao nova.

I to je to od mojih preporuka, nadam se da sam bar malo pomogla i usmjerila vas, a ako imate još kakve prijedloge svakako ostavljajte u komentarima! 

**Fotografije preuzete s interneta, link u opisu. 

Do sutra, lijep pozdrav! Xoox

Vaša, Iv.

Primjedbe

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN