BlogoBožić23: TOP 3 pudera za djevojke svijetle puti.


Odabir pudera nije ni malo lak posao, a pogotovo ako ste svijetle puti kao ja često ćete naići na problem pudera koji nije dovoljno svijetao ili oksidira na vama. Ovdje vam donosim kratku listu pudera koji su dovoljno svijetli za moju put, a opet jako dobro funkcioniraju na njoj. Stoga možemo krenuti.


Budući da svaki od ovih pudera na mom blogu ima detaljne recenzije swatcheve i demo, neću puno ići u dubinu s tekstom, već ću ukratko opisati puder a ostatak informacija potražite na linkovima.




Catrice – All matt plus, je odličan drogerijski puder. Nešto je gušće tekuće teksture, žutog podtona, ne oksidira. Namijenjen je masnoj koži, pogodan za mješovito-masnu kožu i pruža srednje prekrivanje. Na licu izdržava do nekih 7 sati nošenja.
Recenziju možete pronaći OVDJE



Wet'n'Wild Coverall, kao i njegov prethodnik kod mene je već dugo voljen. Pogodan je za mješoviti tip kože, ima nadogradivo prekrivanje od srednjeg to potpunog. Daje polumat finish a trajnost je odlična. Ima roskasti podton.
Recenziju možete čitati OVDJE.



Essence 2in1 Camouflage – je puder u koji sam se zaljubila krajem ovog ljeta, izbačene s tri nijanse koje su redom pogodne sve za svijetle djevojke. Ima sjajno pakiranje, odičan je za mješoviti tip kože a najbolji rezultat dobijete kad se nanosi spužvicom.
Recenzija OVDJE.

Jeste li probale koji od ovih pudera i kakvi su vaši dojmovi?
Xoxo, Vaša IV.

Primjedbe

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN