BlogoBožić19: Najbolje od essence-a


Mislim da se rijetko može pronaći djevojka koja obožava make-up a da u svojoj kozmetičkoj torbici nikad nije imala essence proizvod. Sjećam se da sam svoje šminkanje započela upravo s ovim brandom. Danas essence više nije toliko kozmetika namijenjena samo za mlade djevojke, već mislim da žene svih dobnih skupina mogu pronaći poneku sitnicu za sebe po pristupačnoj cijeni. A u ovom postu pročitajte koji su to moji omiljeni proizvodi!




Essence matt matt sjajilo za usne, je noviji dio kolekcije koji me jako interesirao. Tekstura je potpuno drugačija od svih sjajila koje sam imala. Trebalo bi biti poput matt ruža, ali nešto laganije teksture a to upravo i jest. Trajnost nije neka očaravajuća ali se produžuje upotrebom olovke za usne. Svakako ako nemate ni jedno u svojoj kolekciji, trebate probati.



Njihovi klasični ruževi su mi već odavno dragi, posebice nude nijanse, jer su hidratantni, ugodni na usnama a nijanse odgovaraju čak i djevojkama s jako svijetlom kožom.



Olovke za usne su jedne od najpristupačnijih u drogerijama oko 8,90 a dosta s dobre. Znam da neke djevojke ne mogu prežaliti ovu novu nešto sušu formulu, ali meni osobno dosta dobro paše. Trajnost je jako dobra.



Njihov tuš za oči je moj must have već drugu godinu za redom a moram ga imati posebno kada nosim umjetne trepavice. Formula jest vodootporna i tuš će izdržati laganije suzenje očiju.



Jedan od novijih favorita su njihove longlasting olovke za usne, posebice ova nude nijansa, nešto su skuplje od klasičnih njihovih, ali djevojkama kojima ona formula ne paše, ova će biti odlična, kremaste su i klize na usnama pri nanošenju i zaista jako lijepo traju. Moj osobi favorit je ova Nude nijansa GIRL NEXT DOOR.



Na ovoj listi su se morali pronaći i gel lakovi za nokte koje apsolutno obožavam. Izbor nijansi a i omjer cijene i kvalitete je odličan. Unutar linije se mogu naći poneke razlike u kvaliteti između nijansi ali sve u svemu odlični lakovi koje često kupujem.

Što vi volite od essence-a
Xoxo, vaša IV.

Primjedbe

  1. Isprobala sam sve osim tusa jer imam 2 lijeve ruke i ne znam nanijeti tus tako da ih ni ne kupujem :D
    Ostalo mi je sve takoder super i to su i moji favoriti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas mi je drago. Ov je tuš na kojem sam ja učila izvlačiti crtu. Djeluje zastrašujuće ali je jedan od praktičnijih koje sam koristila :D

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN