BlogoBožić12: Vodič poklona za NJEGA

Izvor

Pozdrav drage moje! Ako ste u dilemi što kupiti muškarcima u vašem životu, evo mojih prijedloga! Iskreno kupovina poklona za muškarce je i meni najveći problem, ali sam se bazirala na nekoliko osnovnih kategorija iz kojih bi svakako mogle nešto pronaći, stoga krenimo na popis!

Odjevni predmeti svakako nisu promašaj kada se kupuje poklon jer ćete ga poštedite odlaska u shopping posebice ako to vaša druga polovice i ne voli previše. Budući da je trenutno zima i u sezoni smo toplih odjevnih predmeta, Šalovi i rukavice su svakako siguran odabir, a ako ste već nešto vještiji u kupovini za svoje dečke, onda topao džemper je svakako odličan odabir.





Pinterest
Pinterest   
Pinterest
Pinterest



Od ostalih predmeta, tematske šalice ili pak one personalizirane su simpatičan poklon ako nemate veliki budget, a njihova unutrašnjost te uvijek može ispuniti sitnim slatkišima ili sitnicama koje će ga nasmijati, budite kreativne.







Pinterest

Ultimativni poklon za i za žene i muškarce su svakako i maskice za mobitel, evo nekoliko prijedloga.





Pinterest
Pinterest
Pinterest

Kupovina kozmetike za muškarca može biti malo izazovna kategorija ali ako znate da vaš muškarac rado koriti parfeme ili aftershaveova, onda znate na što se orijentirati, od ostatka asortimana nekako se čini najbitnije da na njemu piše FOR MEN ;) haha










Knjige i društvene igre pak su kategorija koja zasigurno ovisi o tome što vaš muškarac voli, stoga ako se planirate upustiti u ovakvu kupovinu, svakako pronjuškajte što rado čita i igra. Opcije i mogućnosti su zasigurno neiscrpne!
Pinterest





*Fotografije su preuzete s PINTERESTA

Do idućeg puta, lijep pozdrav
Xoxo,Vaša IV.

Primjedbe

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN