BlogoBožić11: RECENZIJA: Ziaja Sensitive skin linija za njegu kože lica




Dragi moji, ostalo je točno dva tjedna do Božića. Ovaj drugi tjedan odlučila sam završiti s recenzijom Ziajine Sensitive linije koju testiram već par tjedana. Da ne duljim previše, možemo krenuti!
 Ova linija je namijenjena posebno osjetljivoj koži a na samom pakiranju stoji da ne sadrži parabene i silikone. Imala sam priliku probati dnevnu i noćnu kremu i micelarnu vodicu. Moja koža je poprilično osjetljiva i sklona iritacijama i prištićima, tako da me baš zanimalo kako će reagirati na ovu specijaliziranu liniju.

Prije ova tri proizvoda o kojima danas pišem, probala sam i njihov enzimski piling s kojim sam bila apsolutno oduševljena. Stoga, moram reći da sam imala poprilično visoka očekivanja od ovih proizvoda.

Micelarna vodica me pozitivno iznenadila. Inače, nisam pretjerani fan micelarnih, ali volim ih ujutro kada sam u žurbi nanijeti na blazinicu i lagano pobrisati lice prije nanošenja šminke.


Vrlo lijepo otklanja nečistoće i priprema kožu za nanošenje makeup-a. Nije mi ni najmanje iritirala kožu lica. Za skidanje šminke s očiju ju ne koristim zbog vodootporne maskare koju skidam dvofaznim CV odstranjivačem.

Za ovu blagu micelarnu svakako imate moje preporuke posebice za pripremu kože prije šminkanja. Cijena joj je 19.90 kn u dm-u, a količina koju dobivate je 200 mililitara.


Najviše su me oduševile ove dvije kremice za lice. Cijele godine sam vjerno koristila AOK kremu za lice i doslovno ništa što sam u međuvremenu probala nisam koristila duže od tjedan dana jer mi ništa nije odgovaralo kao ta krema. Ali ove kremice su se zadržale u upotrebi evo već 3-4 tjedan ako se ne varam.

Dnevna krema za lice, u sebi sadržava SPF od 20 što je odlično tijekom cijele godine, a moram reći da je ovo prva krema s tom vrstom zaštite od sunca koja na mojoj koži nije izaziva boom prištića. Što se noćne verzije tiče, apsolutno sam oduševljena jer je dovoljno hidratantna da mi koža nakon njenog nanošenja ne treba ponavljanje i ne osjećam nikakvo zatezanje čak u ovo hladno doba godine.

Obije kreme nakon nanošenja koži daju onaj sjajni zdravi finish. I imam osjećaj da mi koža blista.
Cijena im je oko 49 kuna, s tim da su trenutno na akciji neko vrijeme u dm-u pa ih možete pronaći i za 30-40 kuna. Svaka od njih dolazi u pakiranju od 50 mililitara.

Moju toplu preporuku za ovu liniju svakako imate! Jeste li već što probale od ovih proizvoda?
Do idućeg čitanja, lijep pozdrav!
Xoxo, vaša Iv.

Primjedbe

  1. Ziaja mi ima dobre kreme za ruke!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je moja sestra imala i redovno sam joj krala :D tako da se slažemo.

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN