W'n'W: NOVO Gel lak za nokte koji traje do 2 tjedna?




Hodajući po dm-u prošlog mjeseca, primijetila sam stalak s wet'n'wild kozmetikom. Odmah mi je za oko zapala nova kolekcija 1 STEP WONDER GEL  gel lakova koji su najnoviji  dodatak  njihovom asortimanu.  Ono što me privuklo ovom proizvodu je upravo ono što on obećava a to je trajanje laka na noktima do 2 tjedna. Mislila sam da će biti zanimljivo testirati ovakav proizvod i danas u nastavku pročitajte kako se ovaj lak ponašao!



Lak dolazi u standardnoj neprozirnoj bočici s čepom na odvrtanje. Boja pakiranja je kao i boja laka koja se dobije lakiranjem, tako da  nije jedan od onih lakova koje birate po boji bočice a na noktima dobijete desetu nijansu. Kist je onakav kakav ja preferiram, nešto malo širi i zaobljen pri dnu tako da vrlo lako u potez ili dva prekrijete cijeli nokat. 


Količina je oko 7ml, a ovaj lak ćete platiti oko 23 kune u dm-prodavaonicama koje drže Wet'n'Wild kozmetiku.


Ovaj lak se nanosi na sam nokat i ne zahtijeva posebne topcoat-e poput primjerice essence lakova. Te također iako je gel lak ne zahtijeva upotrebu lampe. Na stalku u drogeriji pisalo je da ova serija lakova je izuzetno dugotrajna i da lak treba izdržati i do dva tjedna.


Ako se pitate kakvi su moji dojmovi, pa uglavnom pozitivni. Pakiranje, četkica su totalni HIT ako pitate mene. Pigmentiranost laka je fantastična i samo u jednom premazu postigla sam savršeno prekrivanje i nije bilo potrebe za još jednim slojem.  Sjaj je također bio postojan danima nakon nanošenja. 


Što se dugotrajnosti tiče, ne ovaj lak nije a mojim noktima izdržao netaknut dva tjedna ali se dosta dobro održao u roku od 9 dana nošenja. Evo kako je izgledao 9-ti dan kada sam ga odlučila skinuti jer više meni osobno nije izgledao lijepo na noktima. 



Sve u svemu lak se isplati probati jer je formula odlična. Jako se lijepo nanosi u tankim slojevima a pigmentiranost je odlična.  Dva tjedna je teško za očekivati ali ako ne radite puno s noktima moguće da bi se mogao održati. 


Uzmite u obzir da je lak na mojim noktima izdržao devet dana u kojima je bilo i pranja suđa i kose i kupanja tako da od mene ima prolaznu ocjenu. 


Izbor nijansi je svakako dobar tako da smatram da svatko može pronaći nešto za sebe.
Kako se vama čini ovaj lak i ideja trajanja od 2 tjedna? 


Do idućeg posta, lijep pozdrav! 

Xoxox
Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Ako tako izgleda nakon 9 dana, pranja suđa, kose i ostalog za 23 kune ga vrijedi probati 😄

    OdgovoriIzbriši
  2. volim lakove koji u jednom potezu daju vec punu boju, jer nisam tip koji voli nanositi po 3 sloja pa me sve preko jednog sloja lagano zivcira haha, tako da jedva cekam kupiti ovaj lak da ga malo isprobam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tu smo potpuno iste. Nekada mi je teško nanijeti i drugi sloj već :'). Jednostavno ne mogu čekati da se osuši. :D

      Izbriši
  3. Ja sam kupila mauve nijansu i odrzi mi se kao i svaki essence ili catrice lak - oko 3-5 dana, s bazom ispod.
    Probat cu ga bez baze, mozda bude bolje :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moguće da je do baze :D Inače imala sam i ja bazu ispod Mr. Nail koju koristim uvijek i nije radila probleme :)

      Izbriši
  4. Ja općenito nemam problema sa držanjem laka na noktima, tako da bi na meni možda i preživio 2 tjedna :) nijansa me podsjeća na Golden Rose lak koji obožavam! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nijansa me odmah osvoila :D Nisam dugo birala haha :P

      Izbriši
  5. Bez obzira na tvrdnje, mislim da se fantastično održao. Svakako ću ga isprobati kad budem u prilici :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se :) Nadam se da bude i kod tebe postojan :D

      Izbriši
  6. Zvuči super što odmah u prvo sloju daje boju, što se samog trajanja tiče to mi nije važno jer volim mijenjati boje, što se prije uništi prije ću novi lak staviti :D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN