Mini NewIN: Rujan 2016




Pozdrav svima!

Tokom prošlog tjedna sam posjetila Müller i Dm, a danas u postu vam pišem što sam ulovila ovaj put. Neke stvarčice su potpuno nove i još netestirane a druge pak već tko zna koji put ponovljena kupovina. Stoga, možemo krenuti.


Ako niste znali u dm-u su i ove godine uveli sjajnu akciju koja je vezana za proizvode za kosu. Za 50 active beauty bodova čeka vas knjižica s brojnim popustima na velik dio asortimana za njegu kose.  Uz knjižicu dobijete i mali uzorak batiste šampona (na kojeg sam se već navukla i vračam se po full size).  



Uzela sam knjižicu jer sam bila u lovu na šampon a moj trenutni favorit Le Petit Marseiliais je bio snižen uz tu knjižicu. Po meni svakako se isplati ako imate dm-ovu karticu jer su sniženi mnogi brandovi  šampona i regeneratora, boja  za kosu ali i četki za kosu. Svakako će ova knjižica biti dobro iskorištena kod mene. 


Budući da sam iscijedila sve svoje svjetlije pudere a za oko mi je zapeo ovaj novitet od essence-a i on se pronašao u mojoj košarici. Do sada je nošen samo dva puta ali dojmovi za njega su i više nego sjajni. Svakako planiram detaljnu recenziju tokom idućeg tjedna tako da ako vas zanima nešto više o ovom proizvodu, nastavite pratiti moj blog! 


Nešto prije 2  tjedna sam uzela i W'n'W gel lak koji navodno drži 2 tjedna na noktima, ja sam svoje testiranje odradila a recenzija je u izradi.  Sviđa mi se formula, postojanost i pigmentiranost a sad, drži li toliko koliko obećaju  iz W'n'w-a pročitajte uskoro! 


U isto to vrijeme kupila sam i Das gesunde Pantenol kremu za njegu kože, i koristila ju za njegu ožiljaka od prištića. Ovo mi je veliko otkriće jer u dva tjedna je krema fantastično sanirala probleme koje sam imala, a efekt ublaživanja crvenila i otečenih prištića se zapravo vidi i osjeti vrlo brzo nakon nanošenja. Imate moje preporuke za ovoj dragulj koji se može kupiti u dm-u po cijeni od 15-tak kuna.


Novo otkriće mi je svakako i Ziaja maska za kosu. Fantastična maska koja je bogata hranjivim sastojcima, omekšava kosu a ne otežava. I ovaj primjerak uskoro dobiva svoju recenziju. Tako da ostajem škrta na informacijama. 


Prije nešto više od 2 mjeseca moja draga prijateljica Iris (pusa draga ako ovo čitaš <3) mi je dala jednu od ovakvih  neobičnih gumica za kosu. Ispočetka sam bila vrlo skeptična jer moju svilenkastu i tanku kosu rijetko što može držati na mjestu. Ove gumice to rade bez problema, a moje su iz Mullera, 25 kuna pakiranje od 10 komada. 


Garnier je moj favorit što se dezodoransa tiče odavno. Doslovno koju god verziju da uzmem uvijek mi savršeno  mirišu a posao obavljaju i više nego solidno. Ovo je verzija sa zaštitom  za crnu odjeću od mrlja  i savršeno dobro funkcionira. 


Na kraju po tko zna koji put sam kupila Fa Mystic Moments gel za tuširanje. Meni omiljeni miris od svih ovih gelova koji kupujem uvijek iznova. 


To je to od moje kupovine posljednjih nekoliko tjedana. Jeste li što probali od ovih proizvoda i imate li želje za nekom posebnom recenzijom? : )
Šaljem vam puno pozdrava!
Xoxo
Vaša,Iv.

Primjedbe

  1. Lijepi noviteti. :) Danas sam u Mülleru isprobala ovaj Essence puder/kamuflažu i bila nešto skeptična, baš me zanima recenzija. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene su privukle svijetle nijanse :D A na recenziji danas upravo radim tako da uskoro uskoro :))

      Izbriši
  2. Probala sam Fa gel za tusiranje, ali s obzirom da imam suhu i osjetljivu kozu ne pase mi jer mi dodatno isusi.. No miris je stvarno odlican.
    Hmm, voljela bih procitati recenziju Le Petit Marseiliais samponaaa.. 😃

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moja koža je više normalnog tipa tako da nisam imala probleme s Fa ali šteta što formula nije hidratantnija. Svakako ću stavit šampon na listu i napisati recenziju. Mislim da zaslužuje jer mi je ovo već 3. bočica. :D

      Izbriši
  3. Jedva cekam recenziju za ovaj Essence proizvod.

    OdgovoriIzbriši
  4. Essence pakiranje bas izgleda slatko, a gumice posjedujem i sama i u tri poteza dobijem savrsenu pundu svaki dan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svaki put su im pakiranja sve slađa i slađa :D A za gumice se onda slažemo :D Meni jedino s njima i uspjeva punđa :D

      Izbriši
  5. Zanima me ovaj lakić, makar realno ne želim da lak toliko traje, zanimljivije ih je mijenjati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha U istom smo košu, kupila sam ga više jer nisam vjerovala onome što piše a zanimljivo je zvučalo za testirati, inače jedna boja na mojim noktima 5-6 dana ako izdrži je super :D Obožavam mijenjati :D

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN