Omiljeni proizvodi - Srpanj



Srpanj je već iza nas, iako sam ovaj post napisala i priredila prije 3 dana, tek danas ga imam priliku objaviti zbog problema s internetom. No da ne brbljam previše nego se vratim na temu, nažalost ja sam svoj godišnji odmor odradila. Međutim, vraćam se konačno pisanju što me posebno veseli. Danas vam donosim favorite ovog mjeseca. A bazirat ću se kao i do sada na svojih pet kategorija. Pa, možemo krenuti.

Kada sam razmišljala o ovom postu, prvi koji su mi pali na pamet bili su AOK pure balance proizvodi. Ako me pratite od početka godine, mogli ste primijetiti da AOK kremu koristim već mjesecima i ne mijenjam ju ni za što drugo. 

S vremenom sam odlučila probati masku i gel za umivanje i oba proizvoda su me totalno oduševila. Dakako ima još proizvoda iz iste linine koje nisam probala ali  s vremenom će i oni doći na red.  Nakon ljetovanja imala sam dosta upaljenih prištića što zbog mora, sunca znojenja i raznih drugih faktora. Pomoću ova tri proizvoda sam to smirila unutar 3-4 dana a koža mi nije isušena.  Postoji još mnogo razloga zašto volim ovu liniju ali o tome ćemo u zasebnom postu. Do tada možete baciti oko na AOK pure balance kremu, odnosno njenu recenziju


Ovo ljetovanje, kosu mi je spašavala Garnier Goodbye Damage maska za kosu. Određeno oštećenje nakon mora na kosi je gotovo pa neizbježno ali Garnier maske meni osobno svako ljeto se nađu u putnom neseseru i uvijek spase stvar. Goodbye Damage je odlična linija čiji sam regenerator obožavala u hladnijim mjesecima prošle godine, tako da maska je bila pun pogodak. Imate moje tople preporuke. 



Kakvi bi to bili favoriti bez omiljene nijanse essence lakova. Ovaj mjesec sam bila opsjednuta nijansom 21 a whisper of a spring. Predivna nježna boja koja na preplanulu put izgleda još bolje. 


Kada se već spominje preplanula put, u tu svrhu koristila sam Eveline ulje za sunčanje. Meni osobno odličan proizvod za i više nego pristupačnu cijenu, ova verzija bez zaštitnog faktora košta oko 26 kn u dm-u, Kozmu i Bipi. A ukoliko ne želite kupovati odvojeni proizvod za zaštitu ovo ulje dolazi i sa zaštitnim faktorom od 6, 10 i 20 SPF. Ja sam podosta potamnila koristeći ovo ulje a inače sam jako svijetle puti.


I na kraju, ovo je mjesec u kojem doslovno nisam kupila niti jedan novi proizvod što se dekorativne kozmetike tiče, i zaista sam se minimalno šminkala. Međutim, dva  proizvoda su svakako bila korištena puno a to su bronzer i highlighter/rumenilo. Lice mi uvijek slabije potamni pa na večernjim izlascima volim dodati malo topline bronzerom, a s obzirom da ovaj od Catrice-a sadrži sitne čestice shimmera za ljetno razdoblje je pun pogodak.  Ipak što je to ljeto bez malo dodatnog sjaja? Ja sam uživala koristeći Beauty UK rumenilo u najsvjetlijoj nijansi no.3 Halo  kao rumenilo i higlighter u jednom.

To je to od mojih najdražih za ovaj mjesec, što ste vi koristili?

Šaljem vam puno pozdrava!
 
Xoxo
Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. di kupujes aok proizvode? joj ovo ulje za suncanje moram i ja isprobat, jos me ceka u ormaricu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. AOK drže samo u Mulleru za sada. Iako bilo bi mi draže da ih ima i u drugim drogerijama jer mi nije Müller uvijek pri ruci haha :)

      Izbriši
  2. Baš lijepa nijansa ovog laka za nokte :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš snimam taj Aok svaki put kada sam u Mulleru i nekako sam neodlučna oko probavanja. Imam Eveline kremu(spf 30) koja sadrži ista ova ulja i miriše božanstveno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaš moje tople preporuke :D Ja sam doslovno na kremu navučena i sumnjam da ću ju mijenjati jedan dugi period. Nisam probala njihove kreme ali svi proizvodi im lijepo mirišu jako :)

      Izbriši
  4. Super proizvodi! Nijansa lakića je mrak, a ovaj Evelinov proizvod za sunčanje me jako interesira :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eveline ulje je meni odlično, imala sam priliku probati biobazinu verziju ovakvog ulja i ne vidim nekakvu pretjeranu razliku. Plus ovo pakiranje je puno zgodnije za držati u ruci i ima bolju pumpicu pa je po tome kod mene u prednosti i naravno cijena :)

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU