DARIVANJE - 1. blogorođendan BEAUTYART-a




Dragi moji!
Ponosno vam objavljujem početak još jednog slatkog darivanja na mom blogu! Ovaj put povodom  prvog blogorođendana!

Hvala vam za svako čitanje, tisuće vaših komentara, za praćenje i vaš angažman.  Skupila sam mali duo  zaista slatkih proizvoda! Ako vam se sviđa što vidite, darivanje se odvija na mojoj facebookstranici a pravila su navedena u ovom postu kao i pod slikom na kojoj ćete moći obaviti svoju prijavu. 




Darivanje traje od 25.8. do 1.9.2016. Odnosno točno tjedan dana i uzimat će se u obzir sve osobe  koje  ispune uvijete do 1.9. u 20h. Darivanje je samo za područje RH. A uvjeti koje morate ispuniti kao bi sudjelovali su sljedeći! 

·         Like na moju facebook stranicu Beautyartbypanek005
·         Podijeliti sliku darivanja pod opcijom javno kako bi mogla vidjeti da li ste ispunili sve uvijete (link fotografije možete pronaći ovdje)
·         U komentar taggati bar jednu osobu po vašoj želji. 

Dodatan plus bi vam bilo praćenje instagram profila beautyartbypanek005 koje će se brojiti kao još jedna prijava za darivanje a uvjet je da napišete pod kojim imenom me pratite u komentar u kojem ste taggali osobu. (Ovo nije obavezan korak i vrijedi samo ako ispunite prva tri). 

A evo što vas očekuje u paketiću. 

1.       Essence vintage Rose paleta sjenila za oči
2.       Mala putna torbica za makeup.








Želim svima puno sreće u ovoj nagradnoj igri. Nadam se još jednoj jednako uspješnoj godini pred nama i naravno, šaljem puno pozdrava! 

Xoxo, vaša Iv.

Primjedbe

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN