Što nosim na more 2. dio




Dragi moji, danas vam donosim što se nalazi u mojoj kozmetičkoj torbici koju nosim na more. Nastojala sam štedjeti prostor a opet ne uskratiti si zadovoljstvo šminkanja, stoga možemo krenuti.

Za početak, u torbicu sam prvo odvojila set kistova koji će mi biti potrebni za sve ono što sam odlučila ponijeti. Na umu imam da ukoliko dođe do toga da se želim  našminkati  za nekakav izlazak ili slično, imam sve što mi treba za jednostavan smokey eye.   


Ovdje se nalaze tri kista za lice, 4 manja za oči jedan kosi za popunjavanje obrva i jedan mali za highlighter koji zapravo bi mogla i izbaciti. Na slici je i ebelin spužvica jer bez nje se više gotovo nikada ne šminkam, uvijač i šiljilo za olovke. 



Od ostatka proizvoda nosim dva sjenila smeđe boje, jedno je od essence-a i potpuno je matt hladnog podtona koje koristim i za popunjavanje obrva nekada, u ovom slučaju super funkcionira kao i sjenilo za oči te jedno smeđe shimerasto koje je idealno za lagani smokey eye.  



Ovdje se nalazi i moja omiljena Maybelline maskara u vodootpornoj verziji. 


Za lice nosim Catrice korektor i Rimmel puder oba ova proizvoda imaju svoje recenzije : RIMMEL , CATRICE


Apsolutni must have je i ovaj essence puder u prahu koji vjerujem da ću najviše koristiti od svega, matira kožu vrlo dugo i ugodan je na koži. 


Za lice još nosim dva proizvoda a to su Catrice bronzer i BeautyUK rumenilo izuzetno svijetle nijanse koje savršeno funkcionira kao proizvod za mogo toga od highlightera do sjenila za oči. 


Za obrve se nisam mogla odlučiti tako da na put idu tri proizvoda Freedom Pomade koji obožavam, Catrice olovka i essence gel za obrve.


Te na kraju moramo mao pažnje posvetiti i usnama, ovdje su dvije olovke Look By BiPA je ova hot pink nijansa a essence olovka i ruž su u nude nijansama. 

I to je to od moje kozmetičke torbice. Želim vam svima ugodan ostatak ovoga tjedna a čitamo se idući po mom povratku s plaža!

Lijep pozdrav!

Xoxo
Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Svaka čast! Ja mislim da ću ovakav post preskočit ove godine jer bi to više bio post u smislu "My makeup collection" xD

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU