Empties Srpanj 2016.




Ovaj tip postova je  pravilu redovan kod mene, međutim kako sam bila u ispitima redovno sam trošila zalihe i ubacivala ih u vrećicu iako nisam pisala. Mislim da onda možete pretpostaviti zašto sam ovoliko  odgađala ovaj post. Proizvoda ima hrpu a većinu njih zaista jako volim. Budući da danas trebam mali bijeg od svakodnevnice, upustila sam se u ovu empties avanturu i nadam se da ćete u ovoj gomili možda pronaći i neki novi proizvod koji možete probati!  Stoga možemo krenuti.


Osim  trošenja radila sam i na  čišćenju stare kozmetike kojoj je istekao rok trajanja. Upravo zato se ovdje na hrpi našao Beauty UK ruž. Ovo je nijansa 12 Chelsea, izrazito svijetli nude ruž (kao što vidite s vrha poklopca). Mojoj puti nije pretjerano odgovarao ali mi je dobro došlo imati ovako svjetlu nijansu za miješanje s drugim ruževima.  Međutim po novi primjerak se neću vratiti u Kozmo. 

Drugi po redu su proizvodi kojima sam doslovno iscijedila svaku kap.  Radi se o Catrice Liquid Camouflage korektorima čiju recenziju čitajte OVDJE i essence make me brow gelu za obrve koji koristim već jako dugo.  Odlični proizvodi koje svakako opet kupujem, odnosno već imam nove tubice.



Slijedeće na redu su dvije maskare od catrice-a.  Gornju crnu verziju sam uzela dok su mijenjali kolekciju pa je bila snižena na 16,90. I nije me oduševila. Općenito s Catrice maskarama imam love-hate odnos. I zapravo jedine koje volim su one iz Glamour Doll linije čiju recenziju čitajte OVDJE. (plava s fotografije) 





Biobazin Bee Balm je od početka godine moj favorit. Ovi balzami su kremasti, postojani, nisu ljepljivi savršene su teksture i imaju ugodan osjećaj na usnama. Cijena im je odlična, oko 16 kn i svakako se isplati probati. Još jedan omiljeni proizvod za usne je i essence-ova olovka ovo su dugotrajne verzije na odvrtanje u plastičnom pakiranju i cijena im je 12 kuna. Savršeniju nude nijansu nisam pronašla. Na dlanu se još nalaze i essence tuš za oči koji je poprilično loš i izašao iz asortimana prošle godine i mini ljepilo za trepavice iz Kozma koje je promijenilo  teksturu i nije se baš proslavilo kod mene.

 

Wet'n'Wild puder je već dobio svoju recenziju na mom blogu i isplati se pročitati, ovo mi je tko zna koja po redu potrošena tubica. A uz njega se nalazi Beauty UK primer. Odličan primer za zaglađivanje lica i popunjavanje pora te matiranje, oba proizvoda preporučujem.  




Revlon Colorstay, definitivno najbolji drogerijski puder. Ovu praznu bočicu ne mogu prežaliti jer ga obožavam, međutim cijena mu je nešto viša oko 100 kuna pa ga ni ne kupujem tako često. Ali ukoliko tražite dobro prekrivanje koje traje i na +35 stupnjeva ovo je taj puder. Svakako pazite da uzimate verziju za masnu i  mješovitu kožu. 



Eveline SOS Lash Booster je odličan proizvod čiju recenziju čitajte OVDJE





U smeću su završili i neki lakovi od kojih se teško odvajam kao i essence ljepilo za nokte koje fantastično odrađuje posao. Nijanse koje ću zasigurno ponovno kupiti su sa prve fotografije, serendipity  (sivo ljubičasta s fotografije) i bijela nijansa. Obije formule su fantastične a ostale planiram ipak preskočiti jer im tekstura nije najsretnija. 



Rješavam se i starog essence rumenila kojemu više ne znam ni imena, imam ga stvarno već godinama  a nisam ni prepolovila proizvod i UD testera jer su svi naravno potrošeni do kraja. Odlične baze za sjenila a ovi testeri koje dobijete traju dosta dugo. 



Jednom prilikom sam uzimala i essence puder u pjeni jer sam ga morala testirati sa makeup- spužvicom. Sviđala mi se tekstura ali trajnost je osrednja. 



Becutan dječja kremica mi je bila obavezna dok sam koristila agresivne preparate za umivanje lica protiv akni. Oni su mi grozno istanjili i isušili kožu a kremica je spašavala stvar. 



Sada ipak otkako koristim samo blage preparate, ne mogu se odvojiti od AOK pure balance noćne kreme koja ima svoju RECENZIJU



Sudocrem je fantastična krema koju morate imati doma. Pomaže kod bilo kakvih osipa, akni, urasli dlačica kod bikini zone, primjena je široka a malo pakiranje će trajati jako dugo. 



Kao dnevnu kremu koristim BIobazinu malu kremu za lice i tijelo ovo je travel size pakiranje od kojeg se ne mogu odvojiti jer je preslatko iako kroz koliko sam ih prošla već sam trebala kupiti full size. 



Iduća dva proizvoda sam jako voljela dok sam ih trošilaa to su Dove dezić koji  predivno miriše i Balein serum za dugu kosu. Oba proizvoda kada kupite trošit ćete ih mjesecima iz kojeg razloga su meni malo i dosadili ali po kvaliteti su zaista jako dobri i isplativi. 



My Face tonik ne planiram ponovno uzimati  zato što sadržava alkohol,  meni osobno sada nije radio probleme ali kod osoba koje vode bitku s prištićima ne bi bio nasretnji odabir.  Više je za normalnu kožu. 


Ziajin gel za tuširanje od masline je odličan proizvod. Miris je suptilan i ugodan, ne isušuje kožu i jako dobro odrađuje posao tuširalice, imate moje tople preporuke. 



Garnier Ultra Doux Mithique Olive je odlična linija šampona i regeneratora za kosu, dovoljno blaga da se ne taloži na kosi a opet savršeno hidratantna da čini kosu mekom i zdravom.  Preporučujem kao ljetni šampon i regenerator a recenziju čitajte OVDJE



Balea ružičasti gel za umivanje lica trošim već dugo  i uvijek mu se vračam jer je izuzetno blag a cijena mu je prihvatljiva.  Toliko mi je drag da sam slistila 2 bočice tokom ispitnih rokova :D 



Još dva dobra proizvoda od Balee su Body Fit tonik za tijelo. Odnosno  rekla bi da je ovo više krema za tijelo. Obožavala sam ju jer je mojim osjetljivim nogama radila čuda. Nanosila sam ju svaki put poslije depilacje i nikada nisam imala problema s iritacijama i osipima kao kada sam koristila neke druge kreme, a još k tome formula je super hidratantna ali se upija u kožu iznenađujućom brzinom.  Tako da svakako preporučujem da probate. Prošla sam i kroz ovaj gel za tuširanje koji je na moju veliku žalost bio samo limitiana kolekcija. Gel fantastično miriše a miris se zadržava na koži podosta dugo nakon tuširanja cijena mu je standard 7,90 i zato mi je baš žao što nisam uzela još koje pakiranje za rezervu. 



I kooonačno smo došli do kraja. Na zadnjoj fotografiji se nalazi Garnier  šampon za kosu  o kojem sam pisala OVDJE i Gliss regenerator u spreju. Ovo mi je najdraža verzija Liquid Silk i definitivno među najboljima koje sam probala.  Na žalost najteže ju je pronaći ali dostojna zamjena bi bila Deep Serum Repair  iako ne miriše ni približno lijepo kao ovaj.


I  to je to za ovaj gigantski empties post. Što ste vi koristili posljednjih mjeseci?
Do idućeg puta, lijep pozdrav!
Xxoxo
Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Svakako se slazem oko ova dva Balea prozvoda,izvrsni su (Balea Body Fit i Balea Duschgel)

    OdgovoriIzbriši
  2. dostra potrošenih proizvoda, volim čitati duge empties postove, tako da sam uživala i u ovom postu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ^_^ super baš mi je drago :D potrudila sam se nakupiti i proći kroz sto vise toga :))

      Izbriši
  3. koooliko toga :D bodyfit mlijeko/tonik za tijelo, zasto ja tek sada saznajem za to :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. More rekla bi haha :D vjeruj kada sam izvadila vrećicu iz ormara i mene je malo oblio hladan znoj haha :D nisam ga ni ja primjecivala do prošle godine od tada sam prošla kroz 2 bočice već. Za pola litre odličnog proizvoda cijena od 19,90 je sitnica :D svakako probaj ako budeš htjela :))

      Izbriši
  4. I ja ovih dana skupljam stvari kojima je protekao rok upotrebe..lakove sam bacila ravno u smeće jer me duša boli koliko ih se osušilo i stvrdnulo :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam se teško odvojila od svojih ... To je nešto sto najčešće ne stignem potrošiti jer ih imam stvarno puno kupujem a ne stignem tako brzo potrošiti :\

      Izbriši
  5. Svaka čast koliko si toga uspjela potrošiti i ovo što si bacila jer ne koristiš :) Lakovi za nokte :( Mene uvijek srce boli kad ih potoršim ili još gore kad ih ne potrošim a posuše se, odlučila sam stare bočice iskoristiti za neki od DIY projekata jer su tako slatkeee :D
    Baš su probati Sudocrem protiv uraslih dlačica, zbilja se nadam da pomaže jer će mi onda promijeniti život haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je ta krema spasila :D Mislim da će ti se jako svidjeti.

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU