Trepavice s e-baya koje morate probati!




Ako volite makeup, onda je vrlo vjerojatno da ste otkrili i čari umjetnih trepavica. Znam da one nisu za svakoga i ne preferira ih svatko. Ukoliko je takav slučaj i kod vas, onda vam ovaj post neće biti pretjerano zanimljiv. Međutim ako ste poput mene i apsolutno obožavate umjetne trepavice ili ih želite početi koristiti, onda se udobno smjestite i nastavite čitati!



Svoje prve umjetne trepavice sam kupila upravo s e-baya i to je bio paket od 10 pari po nekih 2-3 dolara. Tada je za mene to bila senzacija iako trepavice nisu ni upola bile kvalitetne kao što je situacija danas. E-bay je malo napredovao sa svojom ponudom i kvalitetom a cijene su i dalje daleko najpovoljnije. 



Par o kojima vam danas pišem naručen je tokom prošlog mjeseca. Na moju adresu je stigao  točno za dva tjedna bez ikakvih problema bez oštećenja trepavica, pakiranja, i problema s carinom i dostavom.
Cijena je prava sitnica, plaćene su nešto  malo više od  1$ a koliko se sjećam u kunama je iznosilo oko 11-12kn. Kod nas na tržištu zapravo ne možete kupiti jedan par kvalitetnih trepavica ispod 30-40 kn. 


Mene je ovaj par daleko od svih prije oduševio. Dugo sam već tražila neke dramatične trepavice koje neće biti pretjerano umjetne na oku. I kada sam ugledala ove, bila sam iskreno malo skeptična jer su se činile preduge. 


Istini za volju, trepavice su mega giga duge ali su vlakna tako lijepo rezana i oblikovana da jednostavno izgledaju oblikom jako prirodno. 



Na oko sjedaju kao salivene. Naravno, morala sam ih kod 1. nošenja malo pokratiti kao i sve umjetne trepavice do sada, jer dođu preduge (i pri tome mislim na vezu na koju su dlačice pričvršćene ne na duljinu samih trepavica) . Ali samo pripazite da ih režete na vanjskim kutovima i oblik se ne bi trebao izgubiti. Sa svih fotografija su trepavice koje su nošene već 3-4 puta i još uvijek su u sjajnom stanju. Na očima izgledaju dramatično ali prihvatljivo i lijepo. Svakako će se vidjeti da to nisu vaše trepavice i nisu ekstremno prirodne jer su zaista jako duge, ali na oku izgledaju po meni predivno. Možete vidjeti na fotki ispod. 


Jako lagano se apliciraju jer im je oblik savršeno savijen, i plus k tome, iako imaju crnu vezu na kojoj se drže, ona nije predebela i uz tanku liniju tuša se jednostavno ne vidi.



Povećavaju izgled oka i ono najbitnije, udobne su na oku. Do te mjere da slobodno mogu reći da udobnije trepavice nisam nosila. Nema onog bockanja u kutu oka, nema odljepljivanja i cijelu večer su izdržale smijanje i više od 4-5 sati nošenja potpuno netaknute.

Link možete pronaći OVDJE , i ako planirate isprobavati neke modele, mislim da ove svakako zaslužuju se naći u vašoj košarici. 


Jeste li probali ovaj model i koristite li uopće umjetne trepavice? 

P.S. Ovo je službeno 100-ti post. Nastavite pratiti daljne aktivnosti jer vam jako brzo pripremam novo darivanje! 
Do idućeg puta, lijep pozdrav.
Xoxo, Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Za te pare su i vise nego odlicne. Ja samo bas u specijalnim prilikama nosim vestacke trepavice i to Aurine :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aurine svakako želim probati :) Čine se kvalitetne :) A što se nošenja tiče i ja ih pretežno čuvam za malo posebnije izlaske i posebne prigode općenito. :)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Ažurirala sam post s linkom koji radi :) Ne znam zašto je došlo do problema :) ali evo za svaki slučaj :)

      http://www.ebay.com/itm/Sexy-Black-Pair-Real-Mink-Hair-Black-Thick-Long-False-Fake-Eye-Lashes-Eyelashes-/181961452001?hash=item2a5dbf69e1:g:XiAAAOSwWTRWwSiZ

      Izbriši
  3. Odmah sam narucila hhh xD :) thx draga :) nikad dosta trepuski :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha nema na čemu *.* slažem se totalno, mislim da ćeš s ovima biti oduševljena ;))

      Izbriši
  4. Izgledaju puno bolje od onih umjetnih plastičnih 10 u 1..koliko mi god bila super cijena, nikad više!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O da one su znale bosti a ni malo biti prirodne na ocima :/ a ponekada i muka za zaljepiti :(

      Izbriši
  5. Predivne su!Odlican post,savrsen blog!!!Ako zelis zaprati me,ja tebe pratim 😘😘😘
    beautyqueen000.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  6. Super su, blogokolegica ima taj par i odlično joj stoje. Bolje se drže od Ardellovih! Imamo postić sa kolekcijom ebay trepavica pa možda uočiš još neke vrijedne pažnje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Postić sam već odavno čitala i neke su već na listi! :D Ardelove nisam probala ali s obzirom koliko su bolje od svih ostalih koje sam probala vjerujem na riječ :D

      Izbriši
  7. Bome su predivne :D Pogotovo na tvojim okicama :D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU