TOP 5 do 50: PREPARATIVA




Pozdrav svima!
Kooonačno se vračam pisanju, slikanju i pripremanju postova za Vas. Naime posljednjih nekoliko tjedana sam uzela pauzu. Razlog tome je bila preopterećenost obavezama za fax koja je tipična za vrijeme rokova. Ponosno mogu reći da sam zagrijala stolicu i nastojala riješiti to što prije moguće da se mogu vratiti ovdje.  I evo me! Ideja sam puna, neke vrlo uzbudljive stvari su pred nama i pripremam iznenađenja, tako da nadam se da se nastavljamo čitati  i dalje! Za danas vam donosim drugi dio serije koju sam pokrenula prije pauze a to je top 5 proizvoda do 50 kuna. Ovaj puta koncentriram se na preparativu.  




Prvo mjesto u ovom postu svakako je moralo pripasti kremici bez koje doslovno više ne mogu. Radi se o AOK Pure Balance kremi za lice. Ovo je proizvod koji moje lice drži čistim. Recenziju sam pisala ne tako davno,  tako da to možete pogledati ovdje. Također sam probala još neke proizvode iz ove linije koji su me oduševili  a više o tome očekujte uskoro. Cijena je oko 35 kuna u Mülleru.



Ziaja enzimski piling nije novina na mom blogu ali svakako je zaslužio mjesto među prvih pet. Savršeno je učinkovit a ne iritira kožu ni najmanje. Moja topla preporuka ako nikada niste koristili enzimske pilinge i novost su za vas a imate strašno osjetljivu kožu. Ovaj će vas oduševiti. Cijena mu je oko 30 kuna u dm-u.



Gliss regeneratori u spreju su must. Pogotovo za ljetno razdoblje ali ja ih koristim tokom cijele godine. Nekada promijenim vrstu međutim, ovo je proizvod koji ćete uvijek naći  u mojoj kupaonici. Definitivno mi je najdraža verzija Liquid Silk ali i ova koju trenutno koristim može proći. Cijena im je oko 25 kuna u drogerijama i vjerujem da u dm-u upravo teče akcija gdje za 10 active beauty bodova dobijete  50% popusta na Gliss asortiman do 30.6.  pa glissoljupci, navalite, sad  vam je prilika da ih probate ako već niste. 




Jedna od novijih miljenica je svakako i Garnier maska za kosu Mythique Olive. Savršena za ljetno razdoblje. Imam i detaljnu recenziju ovog proizvoda kao i cijele linije pa ako vas zanima, isplati se baciti oko i na taj post! LINKCijena joj je 35 kuna u drogerijama. 



Šećer na kraju ovog izbora je Wella FULL HAIR pjena za kosu. Inače ne preferiram ovaj tip proizvoda jer mi kosa bude čudna, i slobodo mogu reći da je ovo prva i jedina koja mi više pomaže nego li odmaže. Jedna stvar koja me zapravo kupila kod ove pjene je ta da zaista kosu učini debljom, gušćom i konkretnijom, volumen je tu kao i njegova postojanost a frizura drži na mjestu cijeli dan. Cijena joj je oko 25 kuna u dm-u.


I to je moj izbor najboljih pet! Jeste li probali što od ovih proizvoda? Kako su se vama svidjeli?
Do idućeg puta, lijep pozdrav!
Xoxo, Vaša Iv.

Primjedbe

  1. Veselim se čitanju novih postova :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Od ovoga nisam ništa probala, ali planiram zamijeniti 10 bodova za nešto od Glissa sigurno :D

    |http://say-ema.blogspot.hr/ |

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Akcija je super a njhovi proizvodi za kosu su generalno dobri :) Nadam se da ćeš pronaći savršeni za sebe :D

      Izbriši
  3. Gliss regenerator je odlican. Potrosila sam ga ali cu ponovo da ga kupim. Kosa mi poslije bude tako mekana i sjajna. Odlican je.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se! :) Ja uvijek kad potrošim probam tjedan dva bez njega ali vrlo brzo se vratim po novu bočicu jer kosa bude prekrasna poslije :D

      Izbriši
  4. Volim ovakve postove, jer mi skrenu paznju na neke proizvode koji mi promaknu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago! Nadam se da će i tebi odgovarati ako se odlučiš isprobati koji s liste :)

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU