Top 5 do 50 DEKORATIVA




Jedan od mojih posljednjih postova top 5 do 25 je postigao  rekordnu čitanost na mom blogu! Potaknuta vašim interesom odlučila sam nastaviti seriju i stoga danas pišem o top pet proizvoda u rangu od 25 do 50 kuna. Naime, na prste jedne ruke mogu izbrojati proizvode koje posjedujem a da koštaju više od 50 kuna. I sama sam veliki fan budget frendly stvarčica a smatram da se u našim drogerijama ili općenito na našem tržištu može naći puno toga što je cijenom prihvatljivo a obavlja odličan posao. Danas vam stoga pišem o PET takvih primjeraka iz kategorije DEKORATIVA. Možemo krenuti!  



Kakva bi ovo lista bila a da se na njoj ne spomene CATRICE cosmetics tekuća kamuflaža?  Radi se o zaista cjenovno pristupačnom korektoru za koji trebate izdvojiti svega oko 27 kn. Meni je ovo već treća tubica koju koristim RECENZIJA. Izrazito sam sretna jer je u Muller došla i jako svijetla nijansa (upravo ova koju gledate s fotografija) pa tako više nemam problema ni s oksidiranjem niti traženjem savršene nijanse.  Korektor je vodootporan, drži se na mjestu odlično, ne uvlači se u borice i ima veliku moć prekrivanja. Što drugo možete tražiti za 27 kuna? 




Na ovu listu se ušuljao još jedan Catrice proizvod.  A radi se o njihovom gel eyelineru u vodootpornoj verziji. Tuš u gelu osobno preferiram a ovaj je jedan od boljih koje sam probala. Jednom kada je nanesen i suh, ne mrda s kapaka.  Jedini problem je što može se malo preslikati ako imate izrazito masne kapke, a ja sam taj problem izbjegla što ga fiksiram s crnim sjenilom  u prahu. Cijena ovog proizvoda je 30-tak kuna (Muller) što ga čini najpristupačnijim gel tušem u svom rangu proizvoda.


Wet'n'Wild COVERALL također ima svoju RECENZIJU na mom blogu. Odličan puder koji odgovara mnogim tipovima kože. Sa velikim prekrivanjem i dobrim trajanjem. Moja tubica je već 3 kupljena i opasno se bližim kraju. Cijena mu je oko 38 kuna u dm-u. 



FREEDOM brow pomade sam ulovila s PINK pande čim je stigao kod nas. Cijena  mu je oko 45 kuna. I definitivno je proizvod s kojim možete puno, od laganog popunjavanja obrva do onih teških „instagram“ iscrtanih obrva.  Trajnost je i više nego odlična a kompletnu recenziju pročitajte OVDJE




I za kraj kao šećer na kraju tu su MUR Redemption paletice s PINK pande. Nije prošla kupnja a da jednu nisam naručila. Za cijenu od 45-48 kuna dobit ćete 12  sjenila odlične teksture i pigmentacije s kojima je lako raditi. Po meni i više nego isplativo. I svakako neću stati na ove tri. 

To je to od mog izbora. Jeste li probali koje od ovih proizvoda? I koji su vaši omiljeni dekorativci u rangu od 25-50? 

Do idućeg puta, šaljem puno pozdrava!
Xoxo, vaša, IV.

Primjedbe

  1. Super post, sigurna sam da se takvi najčešće čitaju! :D
    Catrice korektor je i meni odličan. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Drago mi je da je i tebi Catrice odličan!

      Izbriši
  2. Ja vec duze vrijeme planiram napisati slican post ali nikako da si izdvojim one naj naj proizvode :)
    Svida mi se tvoj izbor, MUR palete znas i sama da obozavam,Catrice korektor koristim vec duze vrijeme a wnw puder sam kupila prije par dana i jako mi se svida :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aaa nadam se da hoćeš. Veselim se čuti što je tvoj izbor ^^

      Izbriši
  3. super post, a najvise catrice korektor :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Moram probati i ovaj "Ivanin gel liner" :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha kako je krenulo imat ću cijelu svoju liniju ^^

      Izbriši
  5. Znaci MUR je meni sve, palete su mi odlicne iako planiram tek sada uzeti Iconic palete, patim na velike stvari pa se skupljaju one palete od 32 sjenila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uu i ja si te želim, nadam se da će se koja naći uskoro i kod mene u kolekciji! :)

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU