RECENZIJA: Garnier Ultra Doux MYTHIQUE OLIVE




Od nedavno se u našim drogerijama pojavila nova Garnierova  linija Ultra Doux  Mythique Olive. Kako  sam naziv ovog šampona otkriva, šampon, regenerator i maska sadržavaju maslinovo ulje, za koje vjerujem i ptičice znaju koliko je korisno za kosu. Budući da taman kada su ovi proizvodi stigli u naše drogerije sam trebala novu masku i šampon odlučila sam se na kupnju upravo ovih noviteta jer su me jako zainteresirali. Naime od početka ove godine zaista masovno koristim ulja u njezi kose i vidim pozitivne promijene. Ako već niste vidjeli moj post o kokosovom ulju, klik na LINK! Tako da mi je upravo iz tog razloga ova linija proizvoda sjela kao naručena. Nakon prvih nekoliko uporaba šampona i maske, ostala sam oduševljena i vratila sam se i po regenerator.  Kakvi su moji cjelokupni dojmovi nakon dužeg korištenja, pročitajte u nastavku.



Cijela ova linija je namijenjena suhoj slamnatoj kosi, što moja manje i više je ako ne koristim dobre proizvode.  Unatoč tome korijen kose mi je podosta mastan tako da moram priznati da do sada nisam baš davala priliku šamponima koji sadržavaju ulja u sebi. 

  
Ipak odluka je pala da ću ga ipak probati i nisam požalila. Šampon zadovoljava sve moje kriterije koje tražim od jednog šampona. Ne sadržava hrpu teških silikona (samo amodimethicone koje je pri dnu sastojaka) i parabene . 



Količina je 250ml iako postoji veliko pakiranje a cijena mu je do 20 kn, razlog zašto nisam sigurna je taj što sam ja sve proizvode kupila na sniženju i tako su plaćeni oko 15 kn.


 Šampon jako dobro odradi posao, kosa je mekana lepršava i čista do dva dana, dakle unatoč hrpi ulja u sastavu formula nije teška. I ne utjeće mi na volumen kose.





Regenerator je naknadno kupljen ali me oduševio, inače sam probala nekoliko Ultra Doux vrsta regeneratora i nijedan nije bio kao ovaj. Dosta je „tekuće“ teksture ali kosu ostavlja idealno mekom i hidratiziranom. I to me jako iznenadilo budući da su mi ostale vrste najčešće bile tako-tako, meeh. Uvijek sam morala popratiti s dobrom maskom ili nekakvim balzamom da mi kosa ne bude suha dok s ovim regeneratorom to nikako nije slučaj. Količina je standard 200 ml za istu cijenu kao i šampon. 



Definitivno najveći hit od ove kolekcije i nešto što se svakako isplati probati je maska. Po meni je slična dosta maski iz avokado linije. Jako je gusta, konkretna lijepo se nanosi a kosa poslije ostaje savršeno nahranjena i mekana. 


Sastav
Cijena je oko 35 kuna za 300 ml. Koristim ju jednom tjedno i tada ne stavljam regenerator prije već samo šamponiram 2x kosu i potom nanesem masku koju držim bar pet minuta.



Inače nemam naviku kupiti proizvode iz cijele linije i koristiti ih zajedno, ali mislim da s ovim proizvodima je to bio pun pogodak. Kosa mi se puno manje isušuje nego prije tako i da dodatne tretmane uljima ne radim više uopće tako često. 

Vjerujem da je ovo linija koju ću nastaviti koristiti kroz cijelo proljetno razdoblje a možda i tokom ljeta. Kada moja kosa zbog sunca topline i vode iz bazena zna podosta biti suha. 

Mogu reći da vam toplo preporučujem bilo koji od ovih proizvoda iz linije, pogotovo ako imate kosu sličnu meni. A ako moram odabrati najdraži, taj odabir bi svakako pao na masku :D  U zadnje vrijeme podosta koristim Garnier u njezi kose i naprosto se penju na mojoj ljestvici omiljenih. 

I to je to za ovu kratku recenziju. Jeste li već probale ove nove mališane i koji su vama nadraži Garnier proizvodi za kosu? 

Do idućeg puta, šaljem vam puno pozdrava!
Xoxo
Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. opis kose-ista moja! svakako ću ovo isprobati na ljeto kad budem više na moru i pod utjecajem sunca :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Obozavam Garnier Ultra Doux proizvode i Garnier mi je definitivno najdrazi brend sto se tice njege kose. Ove proizvode jos nisam isprobala jer trenutno imam dosta otvorenih sampona i regeneratora koje trosim, kad slistim to sve letim po ove :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tu se slažemo, međutim do sada sam samo što se ultra doux proizvoda tice obožavala maske za kosu. Ovo mi je recimo prva linija koja me cijelovita oduševila. :D Mislim da će i tebe. Kada potrošiš zalihe probaj svakako ^^ :)

      Izbriši
  3. Ja sam probala masku. Imam gustu kosu koja se lako mrsi. Iznenadilo me kako sam lako očešljala kosu nakon pranja :D inace je to nemoguća misija bez nekakvih ulja za raspetljavanje.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja cu danas oprati kosu sa ,,OLIVE MYTHIQUE,, da baš vidim kako djeluje, ali je vjerovatno super...😀

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU