TOP 5 do 25




Tko ne voli dobar makeup po pristupačnim cijenama? Mislim da bi bilo jako teško pronaći osobu koja bi na ovo odgovorila sa „ne“. Kao što vjerojatno iz naslova već naslućujete, danas vam donosim onih TOP pet proizvoda koje stalno koristim a koštali su manje od 25 kuna. Te time spadaju u skupinu „budget frendly“  ako vas zanima na što da potrošite pametno tih 25 kuna a u većini slučajeva i manje, nastavite čitati!


Bez obzira koliko ste mlada čitateljica, ako koristite makeup i korektore za područje ispod očiju onda vam toplo preporučujem ovu kremicu, radi se o Balea UREA kreme za okoloočno područje. Cijena joj je oko 22 kune u dm-u, a posao hidratacije ovog osjetljivog područja obavlja izvanredno. Pisala sam i detaljnu RECENZIJU o ovom proizvodu te svakako svratite na nju ako vas zanima. Područje oko očiju najranije pokaže koliko ste „dobri“ prema svojoj koži bili od najranijih dana, stoga taj jedan mali brzi a  ovom slučaju i jeftini korak bi mogao puno značiti poslije. 


Olovke za usne su mi bile zapravo do unazad godinu dana jedino što sam koristila od ovakvog tipa proizvoda. Jednostavno su najisplativije a i najduže traju.  S obzirom na svoju svijetlu put, pronaći olovku koja je nude nijanse i da mi paše, bila je nemoguća misija, sve do nedavno. Potpuno sam se navukla na essence-ovu longlasting olovku u nijansi 08 girl next door. Cijena joj je 12,90 kn  a fantastično će odgovarati  na mnogo tonova kože jer je poprilično neutralna nijansa. Jako lijepo stoji na usnama sama ali i odlična je kao podloga nude ruževima.

Nemojte misliti da za 25 kuna ne možete kupiti i dobar „alat“ za nanošenje šminke, svakako da možete a u ovoj kategoriji imam dva prijedloga za vas. Prvi je EBELIN spužvica za nanošenje pudera čija cijena se kreče oko 25 kuna i može se kupiti u dm-u. Probala sam podosta ovih spužvica i nekako uvijek se vračala ovoj. Iako na fotografiji izgleda malo čudno ali u aplikaciji je nezamjenjiva savršeno stapa puder i korektor a koža dobiva divan sjaj. Jako je mekana ugodna i praktična  za rad. RECENZIJUtakođer možete pročitati na mom blogu ukoliko ne znate za što ju sve možete koristiti. 




Drugi po redu su essence kistići, cijena svakog od  ovog je oko 10-tak kuna. Zaista su odlični i pametna investicija. Meni su najdraži ovi kosi precizni za nanošenje tuša u gelu ili iscrtavanje obrva. Ali da kupite bilo koji s fotografije, sumnjam da bi požalili. 



I za kraj, Wet'n'Wild ruževi. Ovi ruževi su meni osobno najdraži. Pigmentacija postojanost tekstura i kako se ponašaju na usnama je jednostavno nevjerojatno za ruž od 23 kune. Jedina loša stvar je lošije pakiranje, na koje ja redovno zatvaram oči jer proizvod sam po sebi je fantastičan. 

Kako se vama čini moj odabir? Imate li vi koje „jeftine“  favorite. 

Šaljem vam puno pozdrava!
Xoxo
Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Dobar odabir.
    Mislim da ću si kupiti ovu EBELIN Spužvicu. Treba mi nova a ova će mi biti super.
    Jedino ove ruževe nikako da probam. Ima li ih u dm-u?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da :) Nalaze se u večim dm-ovima. A mislim da se može i na internetu potražiti popis prodavaonica koje ih drže :)

      Izbriši
  2. Isprobala 4/5 i apsolutno se slažem sa svime, ovaj Essence kistić za liner je odličan, jako precizan, a Balea kremu s ureom sam kupila na tvoju preporuku i super mi je. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago, pogotovo za Baleinu kremu da ti tako se svidjela ^^

      Izbriši
  3. Essence kistići, kupila sam već nekoliko puta :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Probala sve osim Ebelin spužvice i definitvno potvrđujem da se radi o odličnim proizvodima!
    W´N´W ruž će skoro dobiti svoju receneziju i moram reć da mi je to najveće iznenađenje što se drogerijske šminke tiče! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ^_^ aah tako mi je drago da se slažemo. Ruževi su doista iznenađenje, veselim se tvojoj recenziji :))

      Izbriši
  5. Jedina stvar koje nema u mojoj kolekciji je ova baleina kremica.
    No, sad si me zaintrigirala i vjerovatno ću ju kupiti haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha ^^ svakako probaj jer koliko pratim i druge blogerice i čitam zadovoljne recenzije, odgovara puno tipova kože.

      Izbriši
  6. Kistići su definitivno odlična investicija. I ja žmirim na pakiranje ruževa jer je formula super :) A i definitivno se slažem oko upotrebe okoloočne kremice od najranije dobi :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Definitivno kistići i essence olovke za usne!

    OdgovoriIzbriši
  8. Super si odabrala proizvode. Essence longlasting olovke obožavam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti ^_^ meni je ovo prva od tih da sam probala i skroz sam se navukla :))

      Izbriši
  9. Odlični proizvodi, slažem se s većinom! :) a Essence kosi kistić toliko volim da obavezno kupim još jedan "rezervni" kad se nađem u Mulleru :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha :) i ja bi morala napraviti još koju zalihicu :D

      Izbriši
  10. Kistove obozavam, Balea kremu obozavam, ebelin spuzvicu nisam isprobala ali imam Hello beauty iz Bipe i nije mi losa. Sve u svemu, super odabir proizvoda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! :D Bipinu verziju sam prvu probala i bila mi je dobra iako sada dajem lagau prednost Ebelin zbog mekoće :)

      Izbriši
  11. W'n'W ruževe još nisam probala, ali vidim prekrasne nijanse imaš, moram neki nabaviti :D
    Ma meni je skoro sve što sam probala od Essencea super za te njihove cijene i Catrice kad je na sniženju 15,90 :D Malo sam skupljih stvari od dekorative probala tako da ne mogu uspoređivat

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essence je zakon, pogotovo u zadnje vrijeme kada stvarno izbacuju puno ovih proizvoda a cijene su im *.*

      Izbriši
  12. Joj imam nekih 5 Wet n Wild karmina i super su mi a baš ih retko nosim, ne znam što! :O Balea baš ume da iznenadi sa super proizvodima! A Essence olovke su mi bile omiljene dok nisu promenili formulu :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daa, essence olovke su puno suše sada. Meni osobno ne smeta previše iako starija formula je bila bolja :))

      Izbriši
  13. spužvice, kistove i ruževe potpisujem, okoloočna mi je bila skroz loša

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU