Recenzija: Rimmel Stay Matte tekući puder u pjeni 103 Ivory + DEMO




Odabrati savršeni puder nekada može se činiti kao nemoguća misija.  Današnja ponuda u drogerijama je raznovrsna i sve se na kraju svodi na vlastite preferencije, potrebe  i očekivanja koja imamo od pudera kojeg kupujemo. Danas vam donosim recenziju jednog takvog proizvoda koji za mene nije novost, ali za većinu od vas bi mogao biti budući daje Rimmelov asortiman postao dostupan u dm-u.


Prvi put sam probala ovaj puder prije  dvije godine. Već tada sam imala dosta dobre dojmove, međutim kako je bio teško dostupan, nisam nastavila kupovati. U zadnje vrijeme mojoj koži savršeno odgovaraju „pjenasti“ tipovi pudera. Nekako na mojoj mješovitoj koži jako lijepo sjede i izgledaju najrealnije. Koristila sam essenceov puder u pjeni, ali mi je relativno kratko trajao i brzo se skidao. Tako da sam bila i više nego sretna kada sam čula da će Rimmel biti dostupan od 1.4. u svim dm-ovima.


Najsvjetlija nijansa koja se nudi je 103 True Ivory. Tu nijansu koristim i sama. Nešto je tamnija od moje prirodne nijanse lica, ali uz dobro blendanje niz vrat, puder se da lijepo izjednačiti i izgledati  kao dobar odabir čak i za nekog tko je svijetao kao ja.  Količina pudera koju dobijete je standard, 30 mililtara ili 1 fl.oz., koje trebate potrošiti u roku 18 mjeseci od otvaranja, ako mene pitate i više nego dovoljno vremena pogotovo ako se šminkate na dnevnoj razini. Procjenjujem, po sjećanju da će vam ova tubica trajati oko 3 mjeseca ako ga svakodnevno koristite. 


Prekrivanje je po meni srednje ali se može nadograditi. Ja sam ga u ovom DEMO-u nanosila s AVON spužvicom kako bi vidjela kako funkcionira u toj varijanti ali preferiram kist jer onda se dobije stvarno savršen rezultat i stapanje s kožom. Doduše puder iznadprosječno dobro funkcionira i sa spužvicom jer je guste teksture. 

Bez pudera


S puderom
Moram reći da je podloga za ovaj puder bitna. Ako vam je koža suha, ne preporučujem jer bi se mogao hvatati za suhe dijelove i  naglašavati ih i ima laganu tendenciju uvlačiti se u borice. Taj problem kod mene u potpunosti nestaje ako koristim primer. A koristim trenutno NIVEA balm senstive. Čiju recenziju ćete moći čitati krajem tjedna.  

Završni rezultat.


Na puderu stoji da je „lagan“ ja ga ne bih na prvu svrstala u tu skupinu zbog guste teksture ali nakon nanošenja, nemate dojam maske. Relativno dobro kontrolira lučenje sebuma, ali savjetujem ipak korištenje pudera u prahu bilo koje vrste jer bi se mogao prenijeti na odjeću a kako nam dolaze topliji dani, ipak mrvica pudera je nužna kako ne bi probio sjaj. 

Pogledajte sastav na fotografiji.

Sastav

Od mene ovaj puder ima čistu peticu jer s podlogom, ne mrda i ostaje postojan i nakon 8 sati nošenja. Ja i inače preferiram pudere s jačim prekrivanjem tako da  meni idealno odgovara kao dnevni puder,za sve ostale mogao bi biti dobar za večernje varijante.



Cijena mu je oko 56 kuna u dm-u i zaista ulazi u popis pudera kojima ću se iznova vračati.


Kako vam se čini ovaj puder?Jeste li probali?       
Xoxo
Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Super, baš mislim da bi mi mogao odgovarati :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kad vidim u nazivu matte i još pročitam dobro misljenje, ništa mi više ne treba! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Super recenzija ;) kakav im je raspon nijansi, imaju li zuckastih podtonova?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) ova koju ja imam meni malo vuce na neutralno roskasti, druge nisam isprobavala na žalost, ali ako uspjem budem swatchala sve u dm-u pa poslikala :))

      Izbriši
  4. Ja ga koristim takodje ali nanosim prstima i tada mi ima jako prekrivanje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se skroz odvikla od nanošenja prstima ali vjerujem da super odgovara i taj nacin baš zbog teksture pudera :))

      Izbriši
  5. Super zvuči, dodajem ga na listu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja sam isto jako svijetle puti i uvijek u potrazi za dobrim puderom.
    Moram provjeriti u meni najbližem dm-u da li je dostupan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Primjetila sam da još uvijek u nekim dm-ovima ih nema, ali nadam seda su stigli :)

      Izbriši
  7. Još ih nisam vidjela u DM-u..
    Drago mi je kad vidim da ima još svijetloputih poput mene ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima nas ima :) Vjerojatno još nisu rasprodali Manhattan asortiman pa ih zato još nema :)

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU