NewIN Travanj 2016.




Što reći, osim, opet se kupovalo! Ali ovaj put sam imala striktno zadano što sam potrošila i s čime sam pri kraju. Na žalost nema dekorative ali lista za kupnju se nekako puni pa vjerujem da će biti i newIN-a posvećenog dekorativi! A za sada, bacimo se na posao!


Ovaj mjesec je večinom bila kosa na redu. U drogerije je stigao novi Garnier Ultra Doux šampon s maslinovim uljem. Budući da stvarno puno koristim ulja u njezi kose, pogotovo u posljednjih par mjeseci, odlučila sam probati i šampon i masku iz iste linije. Regenerator još nisam kupila jer trošim stari ali vjerujem da ću se vratiti i po njega. 


Miris šampona i maske je jako ugodan i blag, koristila sam ih za sada samo jednom i jaako mi se sviđa kako maska djeluje na kosu. Za sada nemam konkretnijih dojmova ali možda napravim i recenziju kompletne linije jer me baš zainteresirala.

 
Inače sam prirodno plavuša i naginjem k zlatno plavoj boji. U Mülleru sam naišla na ovo malo pakiranje ljubičastog šampona a s obzirom na prihvatljivu cijenu odlučila sam probati i vidjeti hoće li mi pomoći kod neutraliziranja tog toplog pigmenta u kosi. Mislim da je razlika vidljiva ali ne previše, više je kosa sjajna od njega.

Obie slike nakon tretmana.
Držala sam poprilično kratko na kosi tako da vjerujem da ću probati ovaj proizvod još koji put pa vidjeti ima li boljeg učinka na moju kosu. Inače proizvod je namijenjen plavo obojenoj kosi za uklanjanje žutih tonova i sijedoj za sjaj. 


Kupljen  je, po tko zna koji put opet, Balein sprej za zaštitu od topline. Koristim ga već godinama i ovo je novo pakiranje. Definitivno sprej koji najbolje se  ponaša na kosi tretiranoj toplinom i zaista ima efekta. A cijena je odlična. Oko 17 kn, s tim da meni traje mjesecima. 

Ako me pratite dulje, znat ćete koliko volim Mr.Nail lakove za njegu noktiju, ovaj put sam odabrala Iron Hard verziju. Ali općenito bilo koju vrstu da  sam probala nije bila fail. Odlični lakići koji se mogu pronaći u Kozmu.

  
I još jedna ponovljena kupnja radi se o CV dvofaznom odstranjivaču šminke. Otkad sam čula da na tržište dolazi dvofazna micelarna od Garniera imam želju ju probati ali dok ne potrošim mlijeko s kojim skidam makeup ne ću prelaziti na novi proizvod. Tako da će Garnier još malo pričekati. 

I to je to od moje mini kupovine. Jeste li što koristili od ovih proizvoda? 

Do idućeg puta, lijep pozdrav! 

Xoxox
Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Ja koristim Iron Hard već skoro godinu dana i prezadovoljna sam.
    Zainteresirala si me sad za Balein sprej za zaštitu od topline, nadam se da će pomoći i mojoj kosi u borbi protiv pegle :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlčan je Iron Hard, ja tu i tamo promijenim pa uzmem neki drugi iz linije ali ovo su mi najbolji za njegu koje sam probala do sada :) Mislim da bi ti se sprej mogao jako svidjeti, samo pripazi ako imaš masnu kosu da ne špricaš preblizu korijena jer je sprej dosta hidratantan :)

      Izbriši
  2. Zanimljivi proizvodi :) mozes nam pisati recenziju Garierove linije, volela bih da procitam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno, danas sam baš se vratila i po regenerator :) Još ću im dati vremena malo ali recenzija će svakako ići :))

      Izbriši
  3. zainteresirao me ovaj lak za jačanje noktiju pa bi kad potrošim essence mogla za probu uzet ovaj

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako probaj :) Cijena je tu negdje kao i essence i mislim da bi ti se mogao svidjeti.

      Izbriši
  4. Divim se ovako racionalnoj kupovini. Još kad bi i meni to polazilo za rukom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj, ovo je jedna od jaako rijetkih situacija hahaha :D

      Izbriši
  5. Trenutno za zaštitu kose od topline koristim Balea Professional serum za dugu kosu s uljem Inka oraha i poprilično sam zadovoljna njime, ali to nije razlog da ne isprobam ovaj sprej koji si mi otkrila, pogotovo zbog tako pristupačne cijene. Također me zanima i CV odstranjivač šminke te lak za nokte tako da ih upisujem u svoju knjižicu želja. Pozdrav, Karmen. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da koristimo isti ili bar sličan serum :D ali na žalost ne mogu ga naositi kada mi je kosa suha jer mi ju maalo slijepi, tada nastupa ovaj sprejić. Mislim da bi ti se mogao svidjeti. CV koristim jaako dugo jer brzo trošim takve proizvode a cijena mu je bombončić :) Hvala na komentaru, Karmen! :)

      Izbriši
  6. Pohvalna new in lista..molim se za dan kad ću i ja imati takvu! ;)
    ja sam naišla na CV flastere za mitesere na nosu i gle čuda-ili dvostruko ili višestruko jeftiniji od ostalih! treba češće otići u Muller i provjeriti što imaju u asortimanu jer se uvijek ugodno iznenadiš ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da da :D Jeftini su podosta proizvodi iz te linije a može se pronaći super stvarčica :)

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU