Mjesečni favoriti Ožujak 2016.




Pozdrav dragi moji! Nadam se da proljetno raspoloženje ušuljalo i kod vas. Kod mene dakako je, ne samo u raspoloženje već i u nijanse makeup-a, lakova i raznih drugih proizvoda koje koristim! Fotografije su slikane konačno na mom novom kutku tako da još se borim s osvjetljenjem. U svakom slučaju kada završim s uređenjem očekujte jedan Tour odnosno organizacijski post! A ako vas zanima što sam odabrala kao omiljene proizvode u proteklom mjesecu i zašto, pročitajte u nastavku!



Znate da je essence izbacio cijelu novu seriju nijansi tokom posljednje izmjene asortimana. Dakako ja se ne znam kontrolirati kada su njihovi lakovi u pitanju tako da sam završila s pet primjeraka koji su spomenuti u posljednjem NewIN-u LINK. Ipak, jedna nijansa je čisto savršenstvo i bila je nošena puno. Radi se o nijansi 56 you and me.  Inače obožavam ovakve mauve roskaste zagasite nijanse. Konkretno ova od svih kupljenih ima i najbolju teksturu i formulu, nanosi se u tankim slojevima ali je super pigmentirana, te na noktima ostaje jako dugo. Meni inače ovi lakovi pošteno drže jer imam čvrste nokte, a ova nijansa je nošena čak 7 dana u komadu bez groznog ljuštenja. I sjaj laka se nije gubio.  Imate moj toplu preporuku za ovu nijansu.





Prošli mjesec, imala sam nezgodu sa starim fenom, doslovno je eksplodirao i bila je potreba kupiti novi jer često perem kosu u jutarnjim satima pa mi je potrebno sušenje. Odluka je pala na Remington jer imam njihovu peglu već godinama i zaista je kvalitetan brend. Ima 3 brzine puhanja i 3 jačine temperature te tipku za hladan zrak. Manje-više standard.  Iako je velik lagan je, poprilično i pristupačan cijenom a kosu mi ostavlja lijepo zaglađenom i zdravom nakon sušenja. Ako vas zanima detaljan post o svim uređajima koje koristim za oblikovanje kose, javite mi u komentarima! 



Iako je kupljen pred sam kraj mjeseca, Rimmel Stay Matte tekući puder u pjeni je moj apsolutni favorit. Mislim da već dugo vremena nisam koristila puder koji mi ovako dobro odgovara poput ovog. Prekrivanje je srednje do potpunog, nijansa mi je mrvicu tamnija nego li što mi zaista odgovara po koži lica ali s dobrim blendanjem uzduž vrata, nemam problema. S primerom, kojeg ću slijedećeg spomenuti, drži besprijekorno 7-8 sati a potom mi počinje lagano  probijati  sjaj ako ne fiksiram podlogu s dobrim puderom u prahu.  Ali se ne miče.  Postoje još neke karakteristike ovog pudera koje namjeravam objasniti u jednom od slijedećih postova kada vam donosim potpunu recenziju. 



Konačno sam odlučila isprobati i Nivea MEN balzam kao podlogu za puder  i ostala oduševljena koliko zapravo poboljša trajnost samog pudera. A i koža mi nema nikakvih reakcija na njega, za ovaj proizvod također pripremam recenziju idući tjedan. Tako da ću ostati škrta na informacijama :P

I to bi bilo to od mojih omiljenih ovaj protekli mjesec! Što ste vi voljeli protekli mjesec? Jeste li što probali od mojih favorita?
Do idućeg posta, šaljem vam puno pozdrava!
Xoxo
Vaša, IV!

Primjedbe

  1. Nisam probala ništa od ovoga, baš me zanima recenzija pudera :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš danas planiram raditi na njoj ^_^ tako da će uskoroo

      Izbriši
  2. Nekim slučajem i kod mene je Remington u većini ;)
    Pudee zvuči interesantno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kada je zaista super :) imam njihovu peglu već jako dugo i prezadovoljna sam :))

      Izbriši
  3. ovaj fen za kosu koristim i ja, meni je odlican a nije skup :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daa, iznenadila sam se koliko je povoljan kada sam došla kupovati u dućan :))

      Izbriši
  4. Iznenadila si me sada sa Niveom :D
    čekam recenziju pudera, pošto sam pri kraju sa trenutnim :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Lak za nokte obavezno moram kupiti, Rimmel puder sam si vec duze vrijeme planirala kupiti tako da jedva cekam recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
  6. I meni ne gine uskoro novi fen jer se bojim da će ovaj kojeg imam sada isto završiti sa kaboom efektom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D haha onda bolje što prije uložiti u novi:) Sigurnosti radi :P

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN