Empties: Travanj 2016




Moram reći da je prošlo podosta od zadnjeg empties posta. Budući da sam imala puno polupotrošenih proizvoda u kupaoni, radila sam na tome da ih dokrajčim sve :D Skupila se lijepa hrpica koja mi se sada i ne čini toliko velika kolika sam mislila da će biti kada sam slagala proizvode u vrećicu. Da ne duljim previše, bacimo se na posao!


Započet ću s kosom. Na slici vidite tri šampona o kojima sam pisala detaljan post. Tada su svi bili pri kraju a sada su prazni za neke konačno a za neke vrijedi na žalost. U svakom slučaju ako vas zanimaju moji dojmovi skok na ovaj LINK gdje možete pročitati sve o njima. 

Garnier proizvode za kosu, obožavam i definitivno mi je uz L'oreal najdraži brend što se regeneratora i šampona tiče, a za maske definitivno mogu reći da su najbolje. Pantene regenerator sam uzela zbog ogromne količine jer sestra i ja trošimo regeneratore prebrzo. Na žalost nije me oduševio kao Garnier ali obavio je solidan posao. Radi se o regeneratoru iz linije Intesive Repair. 

I tuširalice su bile vjerno trošene. Definitivno obožavam Fa gelove za tuširanje. Dove mi je bio dobar ali miris me nije previše kupio. Balein piling sam potrošila do kraja ali nikako nisam bila preveliki fan, više  volim malo grublje pilinge. Ali mogao bi odgovarati osobama s jako osjetljivom kožom. 

Dno sam dotaknula is BIOBAZINOM kremicom za lice i kupljena je već 3. put odlična krema za 6 kuna (travel size). Balein sprej za zaštitu od topline koristim godinama i toplo preporučujem ako koristite bilo kakve pegle ili uvijače, proizvod se isplati jer će trajati dugo a cijena je i više nego prihvatljiva.  Maybelline Affinimatt puder sam konačno potrošila. Nije jedan od mojih omiljenih, jednostavno prebrzo se skine s lica. 


Maslac za tijelo od Baleae je božanstven. Od mirisa osjećaja na koži i mekoće koju ostavlja za sobom. Svakako kupujem opet. Recenziju Balea Urea kreme za okoloočno područje možete provjeriti na ovom LINK-u, i naravno potrošene su čak dvije bočice dvofaznog CV odstranjivača :D Kakvog li iznenađenja :D

Ebelin aceton mi je jedan među omiljenima jer sasvim solidno odrađuje posao a ne isušuje mi nokte niti kožicu oko njih. Također dovršila sam i Mr.Nail Intensive Repair lak za nokte. Ove lakove volim i već dugo ih spominjem u svojim postovima. 

O sljedeće dvije umivalice planiram pisati usporednu recenziju, sada kada sam prošla kroz oba proizvoda mislim da slobodno mogu reći što mislim o njima i koja je bolja :D 

I to je to od moje vesele ali potrošene družine. Moram priznati da se sada lakše diše kada nema nakupljenih proizvoda. Što ste vi trošili? Jeste li probali što od ovih proizvoda?

Do sljedećeg puta, šaljem vam puno pozdrava!
Oxoxo
Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Meni su Ebelin odstranjivači laka užasni, svi mi isuše nokte :(
    koji je naziv ove plave Garnier maske?

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš trošim ovu Byphasse umivalicu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ju dovršila prije tjedan dva :) I mog reći da mi nije loša :D

      Izbriši
    2. Nije loša, napisat ću recenziju, pa ćemo usporediti dojmove :)

      Izbriši
  3. ja sam jednom probala ebelin odstranjivac i bio mi je grozan jer mi je isusivao kozicu oko noktiju, ali je dobro cistio stol i pod pa sam ga tako potrosila xD gdje kupis ovaj mr.nail lak?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha Ebelin odstranjivać je na bazi acetona tako da jako dobro skida ali da vjerujem da može onda isušiti to područje oko nokta pogotovo ako imaš osjetljiviju kožu :) Mr. Nail kupujem u Kozmu :)

      Izbriši
  4. Lijepo si toga potrošila. Moram priznati da i meni nema ljepšeg nego kad se konačno riješim svih tih ambalaža :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Punooo stvarcica :)
    Pri kraju sam s Byphasse gelom, dobar mi je samo mi treba nesto jace radi pristica.. Okolocnu kremu trosim i jako ju volim kao i Balea sprej. Trebam isprobati Biobaza kremu i Garnier maske.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam prije Byphasse gela. Dok sam imala baš navalu upaljenih crvenih prištića i ožiljaka od njih koristila ovaj Eveline gel za umivanje zeleni. Ne sadrži neke tipične sastojke za akne koje imaju agresivniji proizvodi (salicilna kiselina i sl) ali meni je odlično smirio nadraženo lice. Mislim da sadržava ekstrakt zelenog čaja ili nešto takvo što umiruje iritacije. Ako koristiš obično agresivne preparate, svako toliko ti preporučujem da bar na mjesec ih zamjeniš nečim blažim za umivanje i stavljaš sudocrem samo na akne i ožiljke nikako na cijelu kožu i mogla bi se preporoditi. Bar je takav slučaj bio kod mene. Garnier maske su meni najbolje, ako ćeš kupovati preporučujem ti onu novu s maslinovim uljem ili žutu s avokadom ali mislim da su te iz Ultra Doux linije. Jako su kremaste i bogate a kosa bude predivna poslije :))

      Izbriši
  6. Ovih dana su aktualni empties postovi :D
    Svašta se i kod tebe našlo, ali mislim da nisam ništa od ovih proizvoda koristila. Moram jednom taj Mr. Nail lak kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Valjda se pogodilo da se puuuno trošilo haha :D Mr. Nail svakako probaj kada budeš imala priliku :D Ja sam nedavno kupila već negdje 6-7 bočicu po redu :')

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU