RECENZIJA: AURA Correct me! Korektor 304 FAIR + DEMO




Ovo je moj prvi AURIN proizvod  i kupljen je na samom početku kada je AURA stigla kod nas. Vladala je velika navala za ruževima a ja se nekako nisam kliknula s njima dok sam ih swatchala u dućanu. Onda mi je u oko upao ovaj proizvod i  drago mi je da sam ga odlučila kupiti!


  
Ovaj tekući korektor je namijenjen prekrivanju podočnjaka i nepravilnosti na koži. Dolazi u klasičnom malom pakiranju s aplikatorom. Sadrži 7 ml, koje trebate potrošiti  roku od  12 mjeseci od otvaranja.  

Sastav možete pročitati s ove fotografije: 

Što se mojih dojmova tiče, ja mogu slobodno reći da sam oduševljena.  Prva stvar, izbor nijansi za ovaj korektor je fantastičan, i čak ako ste bijeli kao ja opet ćete naći nijansu koja je dovoljno svijetla da bi postigli efekt posvjetljivanja.  Koristim ga ispod očiju, na čelu, bradi… ukratko gdje god želim istaknuti to područje. Moja nijansa je 304 FAIR.

Druga stvar, ovaj korektor ne oksidira.  Ni najmanje!  I to sam primijetila odmah prvi dan nošenja, nakon nekih solidnih 8+H sam došla doma mogla sam primijetiti da područja na koja sam nanijela korektor su i dalje svjetlija od ostatka lica. Do sada sam koristila tekuću kamuflažu od catrice-a ali često mi se događalo da je oksidirala. Tako da ju je ovaj malac zamijenio u toj namijeni! 

Lijevo s korektorom, desno bez.
Treće, korektor je izuzetno postojan, dobro prekriva podočnjake, al nije full coverage ipak pa ako imate jako tamne, savjetujem  da ili nanesete dva sloja ili ga kombinirate s drugim korektorom, vidite s fotografija kako kod mene funkcionira u jednom sloju. Ja sam ga utapkala  kožu pomoću AVON spužvice za nanošenje pudera. 



Za nepravilnosti ga ne koristim jer ništa ne može nadmašiti catrice camouflage koja se ne miće s takvih zahtjevnih područja, ali za podočnjake je izvanredan. Ne uvlači se u borice, ja ga redovno fiksiram s puderom  u prahu ali i bez toga  nisam imala probleme.

A evo kako izgleda završni rezultat: 


Sve u svemu, nastavljam ga koristiti a vama ga toplo preporučujem jer je izbor nijansi za 5+ ako ste svijetla djevojka, nisam obraćala pažnju na tamnije nijanse ali svakako ima izbora. 

Cijena mu je oko 36 kn i nalazi se u svim KOZMO  drogerijama koje drže AURIN asortiman. Popis poslovnica možete pronaći ovdje!
 
Kako vam se čini ovaj proizvod? Što vi najviše volite od AURE? 

Do idućeg puta, lijep pozdrav! 

Xoxox

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Čini mi se super. A ja imam jako blijedu put pa bi mogao odgovarati čak i meni.
    do prije par dana nisam imala ništa od Aure. A onda sam osvojila kod Ivane s Tour de Beauty Aura rumenilo i sjenilo. I jučer kod Drama Blog iluminator (valjda sam dobro napisala) xD
    I sad sam happy. Jer nemam ni Kozmo u blizini a kamoli Auru.
    Tako da mi je ovo pun pogodak!
    Kada budeš išla u Osijek, morat ću do Kozma da si konačno kup neku tekući ruž.
    Još njih žarko želim!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Auto ispravljanje imam pa tek sad vidim greške.
      Haha
      Zanemari hehe

      Izbriši
    2. haha :D baš ti se lijepo poklopilo :D Moraš javiti kakvi su ti ruževi kada probaš. :D Ja sam još na "bi ne bi" haha :D

      Izbriši
    3. Da. Jedva čekam da si kupim koji ruž.
      Većina njih ih hvali pa ono.. moram probat :)

      Izbriši
  2. Svaka recenzija koju sam dosad pročitala o ovom korektoru je bila pozitivna. A nije se teško odlučiti na kupnju, s obzirom na povoljnu cijenu. Jako lijepo izgleda na tvom licu. Definitivno ga planiram kupiti! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalati draga i drago mi je da ti je pomogla recenzija :D Javi dojmove kada probaš :D Vjerujem da će i tebe oduševiti <3

      Izbriši
  3. Bankrotirat cu Ive uz tebe :D
    Nisam jos isprobala nista od Aure jer mi nije dostupna ali imam povecu wishlistu, nadam se da ce stic malo blize da isprobam nesto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, ja sam već bankrotirala uz sebe samu :P Za korektor imaš moje tople preporuke a ostatak još nisam probala haha :D Ali doći će na red kad tad :)

      Izbriši
  4. Nisam ga još probala,al naravno da hoću..daleko mi je konzum u kojem su Aura proizvodi😔 Imam par njihovih mat ruzeva i baš te koje sam ja uzela su mi odlični(svjetlije nijanse).
    Hehhhe ima još puno toga za isprobati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam u potrazi za jednim dobrim pinki nude za svaki dan :D Ali svakako ima svega haha :D

      Izbriši
  5. Na tebi izgleda odlično! Drago mi je da imaju dovoljno svijetlih nijansi. Cijena je i više nego prihvatljiva pa kad smanjim trenutnu kolekciju dolazi i ovaj na red za probu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D Omjer kvalitete i cijene je iznenađujuć :D Vjerujem da će i tebe oduševiti kada probaš :))

      Izbriši
  6. Znaš već što mislim o njemu, ne razilazimo se po ničemu, tako da ću ti samo napisat da si mi preslatka tu i da ti kosa jako lijepo izgleda! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Svi hvale ovaj korektor, zbilja ga moram kupiti :) Ako neću sebi budem bar sestri koja muku muči s podočnjacima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha :D A kada je zaista dobar proizvod!Nadam se da će vam se svidjeti!

      Izbriši
  8. Ajme divan korektor.. Divno prikriva.. Oduševljena sam ovom recenzijom.. prvom prilikom ga kupujem. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da ti se recenzija sviđa! :D Javi dojmove draga <3

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU