RECENZIJA: AOK Pure Balance noćna krema za lice




Moram reći da mi je jako drago da sam odlučila sjesti i napisati recenziju za ovu kremu. Do nedavno, nisam koristila različite kreme za noć i dan, sve dok u Mülleru nisam naišla na kremu o kojoj vam pišem danas. Da, bila je na sniženju a ja sam trebala novu kremu za lice. I mogu samo reći da je najpametnija stvar koju sam kupila za njegu svoje kože u proteklih godinu dana. Zašto? Nastavite čitati!

Sklona sam raznim nepravilnostima na koži lica. I ponekada je teško pronaći prave proizvode  koji  će biti i prihvatljivi za studentski budžet i efektivni  a pogotovo na duge staze.  Ako ste i vi kao ja non-stop u potrazi za pravom umivalicom, kremom, tonikom i slično što bi vam konačno odgovaralo jer sve što probate ok je prvi par tjedana a poslije dobijete kontraefekt, onda znate o čemu pričam. 


 
Ukratko imala sam jako puno ožiljaka na području čeljusti i brade kao i novih prištića svaki dan. To je trajalo mjesecima i nekako sam se pomirila s tim i prestala voditi rat. Tada sam upravo naišla na ovu kremu. Kupljena je u Mülleru, redovna cijena je 35 kn. Dolazi u staklenoj teglici. Dobit ćete standardnih 50 ml proizvoda. Postoji i dnevna verzija koju još nisam probala  ali imam želju probati još neke proizvode iz ove linije kada potrošim ono što trenutno imam.  Sada trošim drugu teglicu ove noćne kreme. 



Već od samog početka kada sam ju kupila nekako smo se kliknule. Daje lagani osvježavajući  osjećaj odmah nakon nanošenja, ima preeedivan ali blagi miris, umiruje, odlično hidratizira i ostavlja blagi osjećaj zaglađenog lica. 

A s fotografije pročitajte što obećava ova krema: 


Moram reći da kroz 3 mjeseca korištenja, ova krema je opravdala  sve navedeno na gornjoj fotografiji! Već u prvih tjedan-dva, stanje moje kože i ožiljaka se drastično popravilo. Tu i tamo mi se javi koji prištić taman oko onog razdoblja u mjesecu, ali vrlo brzo prođe. Prije nego sam počela koristiti ovu kremu imala sam hrpu začepljenih porica  koje su izgledale kao jako sitne kvržice.  I bile su oku primjetne (bar mome :D) Nastojala sam to riješiti raznim gelovima za umivanje serumima kremama za isušivanje a sve je zapravo ili jako malo pomagalo ili nikako…. Nakon dužeg korištenja ove kreme, mogu reći da mi je koža potpuno čista od tih kvržica i da ih nemam.  

Prvobitno sam ju koristila i za dan i noć, sada sam prešla samo na noć, a kao dnevnu koristim BIOBAZINU kremu za lice koju znate iz najnovijih favorita.  Ako imate nadraženu kožu, prištiće i bilo koje druge mladenačke probleme ova krema je nešto što bi vam zasigurno preporučila da probate.  Krema je namijenjena koži u razdoblju od 20-40 godina. 


A za kraj evo i sastava: 


Jeste li već probali ovaj proizvod i koje su vaše omiljene kreme za lice? 

Xoxo, Vaša IV :D

Primjedbe

  1. Djeluje kao super kremica. I ja imam problema sa prištićima i ožiljcima na bradi i baš bi mi nešto ovako bilo dobro. Noćna mi se lagano približava kraju, pa možda nabavim nakon nje ovu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako se odlučiš nakupnju javi kakvi su dojmovi :D baš me zanima :))

      Izbriši
  2. Trenutno koristim Cosmel kremicu sa ekstraktom zelenog čaja i zbilja mi je super, koristim ju i ujutro i navečer (i piše na njoj), ali mislim da je više dnevna jer je lagana. Kao i tebi Aok meni je ova pomogla oko prištića i koža zbilja izgleda puno bolje nego prije. Ali Cosmel definitvno nije za studentski džep jer košta preko 100kn :( nakon što ju potrošim ne znam kad ću si ju ponovno moći priuštiti (ova je bila poklon) tako da ju zbilja obzirno koristim hahah

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Znam kako je kada ili dobiješ ili si priuštiš nešto što nije jeftinije haha :D Onda se štedi svaki mililitar. Ova bi ti mogla biti alternativa kada ipak potrošiš sve. :D 35 kn je ok cijena :D

      Izbriši
  3. koristim njihov pilig u prahu i bas mi je super!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjela sam taj piling i baš me zainteresirao, mislim da se može koristiti kao maska? Tako da imam u planu probati :D

      Izbriši
  4. Kod mene je najveća greška što gledam prvo kako ambalaža nekog proizvoda izgleda :( ovo me na prvi pogled ne bi privuklo, no po tvojima riječima se zaista isplati kupiti. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D To mi je jaako poznato :D Padam na pakiranja, ali dogodi se često da lijepo pakiranje ne znači dobar proizvod i obratno :D

      Izbriši
  5. Nadam se da ću se sjetiti potražiti ovu kremicu kada slj put budem u Mulleru, zvuči sjajno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Nadam se da će ti upasti u oko haha :D I da će ti se svidjeti!

      Izbriši
  6. Nisam još vidjela Aok na policama...
    kremica izgleda dosta bogato, iako ima par sastojaka koje se trudim u kremama izbjegavati, pa nisam sigurna bi li je kupila...bilo bi odlično da mogu pronaći kremu koja će mi odgovarati za te novce :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja sigurna da li je nešto novije ili je već dugo u Müllerima. Meni je baš upala kašika u med kako se kaže. Cijena je super, a zaista ni jedna mi ne paše kao ova :)

      Izbriši
  7. Ja sam si danas kupila dnevnu verziju ove kreme, nadam se da će biti dobra :)

    Inače, trenutno uz tu dnevnu kremu dolazi konjac spužvica gratis u Mulleru :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU