FAVORITI: Siječanj i Veljača 2016.

Vjerujem da svi mi pomalo još imamo osjećaj kao da je još jučer bila Nova godina, međutim prošla su dva mjeseca :O Favorite za siječanj nisam pisala jer sam bila u ispitima, ali to mi je super došlo jer su se spojili sa favoritima za veljaču! Tako da danas čitate najbolje od najboljih za siječanj i veljaču 2016! Uživajte!
   

Kada govorimo o kosi, prošlih mjesec dana pa i više probala sam podosta novih stvari. Pogotovo u posljednjih dva tjedna, ali nekako DIY maska od kokosovog ulja o kojoj sam pisala na blogu OVDJE  mora biti navedena kao favorit. Skoknite na taj post ako već niste. Pogotovo ako imate dugu kosu koju puštate! 
       
Kozmetika AURA odnedavno je stigla na naše police, točnije početkom 2 mjeseca i zaludila našu blogosferu. Iako su im tekući ruževi  najrazvikaniji, moj apsolutni favorit je njihov  Cover Me! korektor. Planiram recenziju o njemu napisati ovaj mjesec jer to svakako zaslužuje. Ali reći ću da je proizvod odličan a izbor nijansi još i bolji! 5+ za činjenicu da ne oksidira! 
      
Za  lice sam ubacila dva favorita. Prva je AOK noćna krema za problematičnu kožu koja mi je spasila lice! Imala sam hrpu ožiljaka i akni na području brade. Koji su već dugo bili tu jer nisam ih se nikako mogla riješiti.  Onda sam igrom slučaja kupila ovu kremu  u prvom mjesecu a na slici gledate već  drugu teglicu. Kremica savršeno hidratizira, osvježava i umiruje kožu. Te ni najmanje ne iritira  i ne  izaziva nove prištiće.  Čak bi rekla da ima lagani efekt zaglađivanja kože. Ako se borite sa masnom kožom, aknama koja je dehidirirana zbog agresivnih preparata. Ovoj kremici morate dati šansu! Pronaći ćete ju u Mülleru za 36 kn. 
      
Druga je BIOBAZINA krema za koju sam čula od cura s bloga LittleMakeup Guest.  Jako mi se sviđa kao dnevna krema i podloga za makeup. Idući put kupujem full size. 
     
Vjerujem da svi  koristite balzame za usne, pa čak i ako ste dečko i nekako ste se našli a ovom postu. Ne volim balzame koji ostavljaju onaj čudni silikonski osjećaj pa i okus kada dospiju u usta. Kada sam probala prvi put BIOBAZIN  BEE BALM ostala sam oduševljena! Na kraju sam svog prvog pakiranja i planiram probati i druge okuse.  Ovaj balzam je  intenzivan, mastan ali ne i ljepljiv.
    
Aveo krema od kamilice za ruke je  svakako novi favorit. Ruke su predivno mekane nakon nanošenja, formula je lagane teksture a miris je odličan. Cijena je oko 8  kuna u Mülleru i isplati se probati. 
     
I za kraj, budući da uvijek odabirem najdražu nijansu laka koju sam najčešće nosila, ovaj put je ova svijetlo plava od essencea  39 blue bbble di blue. Neću ništa drugo reći osim da mi je ovo  omiljena nijansa plave!

  
I to bi bilo to za moje favorite! 

Neke od njih možete i osvojiti u mom darivanju koje traje do nedjelje 6.3. tako da ako već niste okušajte sreću a sve upute su ovdje

Pišite mi  što ste vi koristili i da li te probali koji od ovih proizvoda? 

Xoxox
 
Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Htjela bih isprobati ovu nocnu kremu i mrzim to sto nemam muller blizu pa uvijek bankrotiram kad jednom godisnje odem u Zagreb :D
    Essence lak je divan, imam dosta slican iz offertisime, volim sve moguce nijanse plave boje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Plava je i meni najomiljenija boja pogotovo na noktićima :D *.* Nadam se da ćeš uspjeti doći do kremice. Mene je oduševila :)

      Izbriši
  2. Maska od kokosovog ulja je odlična :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O da :) I jedina koju sam probala a da stvarno čini razliku.

      Izbriši
  3. Aura korektor je i moj favorit februara. Kokosovo ulje već odavno ne koristim, a šteta baš mojoj kosi je odgovarao. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda razveseli kosu ponovno kada budeš mogla :D Korektori su im odlični :)) Nije mogao ne biti favorit haha :)

      Izbriši
  4. aok kremica zvuci zbilja zanimljivo samo sto ne volim kreme u teglicama :( nisam imala pojma da biobaza ima balzame za usne, to bi trebalo probati cim kazes da ne ostavlja plasticni osjecaj na usnama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako su praktičnije kremice u tubicama jer su više higijenski. Biobazini balzami su novost zapravo i vjerujem da možeš birati između 3-4 vrste. Svakako se isplati probati ja isto tako ne volim baš taj plastični osjećaj al s ovim nikad nisam imala takav slučaj :))

      Izbriši
  5. Aurin korektor je savrsen, obozavam ga! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Bas mi je drago da Biobazin balzam valja :) nisam ih zeljela prije kupiti jer nisam znala kakvi su, sad moram barem jednog probati :)
    I Aurin korektor mi je na listi zelja, ionako nemam korektor pa ovaj sigurno kupujem uskoro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Wuhuu :D Drago mi je da sam pomogla :D Vjerujem da će ti se oboje jako svidjeti :D

      Izbriši
  7. Ovo kokosovo ulje kupujem otkako sam pročitala tvoj post i nikako da ga uzmem i baš kada sam odlučila ga kupiti DM u mome gradu se zatvorio radi preuređivanja, srećom, sutra se otvara pa vjerujem da će se već sutra naći kod mene. :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Baš mi je drago da ćeš mu dati priliku i vjerujem da će ti kosa biti zahvalna :D Ja baš večeras planiram ponoviti opet tretman :D I veselim se opet haha

      Izbriši
  8. Baš mi je drago da ti se Biobazina kremica toliko svidjela da je došla u favorite. I meni je nekako u favoritima od kad sam ju probala i evo nekoliko putnih primjeraka živi po mojim torbama :) Ova noćna krema mi zvuči baš dobro, a i cijena je super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Baš sam pri kraju prve tubice :D I sad je dilema full size ili ovo slatko malo :D haha

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU