RECENZIJA + DEMO: Eveline Argan Oil SOS Serum za rast trepavica




Želja svih djevojaka danas je imati duge guste i raskošne trepavice. Ne mogu ni ja reći da me baš briga za moje. Na sreću, majka priroda mi je podarila set dugih i podosta gustih međutim imala sam želju konačno im pružiti malo njege i pažnje. 

Već više od 2-3 godine koristim vodootporne maskare i uljne odstranjivače i često mučim svoje trepavice svakodnevnim šminkanjem. Jer budući da sam prirodno plava moje trepavice pa i obrve su podosta svijetle. Najviše trepavice koje se doimaju kao da ih nema, no to ćete vidjeti s fotografija u nastavku recenzije. 





Prije nekih mjesec dana sam počela koristiti Eveline serum za rast trepavica koji možete pronaći u Kozmo drogerijama po cijeni od oko 30-tak kuna. Sadrži arganovo ulje. Dolazi u klasičnoj tubici kao maskara s četkicom za nanošenje koja je gumena i sadrži 10 ml proizvoda koji trebate potrošiti u roku od 6 mjeseci od otvaranja.  Što je tipično kao i za maskare.


Ovo je multi-namjenski (5 u 1) proizvod a osim za njegu trepavica može se koristiti kao i baza za maskaru. Pokazati ću vam kako i to izgleda na jednoj od fotografija na kraju posta. 
 


Često dok sam u Kozmu primijetim da je ovaj serum rasprodan tako da vjerujem da ga žene  rado koriste i da vlada veliki interes za ovim proizvodom.  Sastav možete pročitati sa slika. A ja ću se više u ovoj recenziji bazirati na svoj doživljaj ovog proizvoda.


Ako me pitate da li sam primijetila razliku u mjesec dana nanošenja pred spavanje, jesam. I to iznenađujuću razliku. Odmah prve večeri kod nanošenja sam samu sebe iznenadila kolike zapravo već trepavice imam jer ih bijeli gel lijepo obujmi i izgleda kao da nosite maskaru samo bijele boje. Naravno taj efekt s vremenom malo splasne pa izgleda prirodnije i ne plašite ukućane s bijelim trepavicama.
Iritacije oka nisam imala nikakve. Međutim, kada bih ga nosila ispod maskare nije mi se baš sviđalo odnosno nije mi bilo ugodno na očima. Vjerujem da zbog toga što mi je onda to sve skupa bilo malo previše slojeva na trepavicama pa mi je smetalo. Evo kako to izgleda na fotografijama: 

Trepavice bez seruma, sa serumom i serum + maskara

Desno, maskara bez seruma, lijevo, maskara sa serumom.

Primijetila sam da dlačice koje su bile izrazito male su jako brzo izrasle na normalnu duljinu. A  isto tako,  dijelovi trepavica koji su mi na oku znali biti nejednaki sada su se baš lijepo ujednačili. Trepavice mi jako lijepo se uvijaju, puno bolje nego prije pa onda i maskara i sve izgleda baš fino.
Što se dužine generalno tiče, meni je to sve i dalje isto kao prije, vidim pozitivan napredak samo u tome što je sada sve ujednačeno i doima se gušće i ravnomjernije


U svakom slučaju od mene ima veliki plus i svakako nastavljam koristiti. Vidim pozitivne promijene i preporučila bih ga svima koji žele malo posvetiti pažnje svojim trepavicama. A pogotovo i zato što ne iritira oči i na proizvodu i piše da je promjeren za osjetljive oči i osobe koje nose kontaktne leće .

Od mene je ovaj serum dobio čistu peticu a sada samo preostaje vam pokazati kako se ponaša na očima.  Pišite mi u komentarima ispod posta. Imate li vi svoj način njege trepavica? Jeste li probali ovaj proizvod? Do idućeg puta, lijep pozdrav vam želim! : ) 

Xoxox

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Imam prirodno duge, guste i tamne trepavice pa nemam naviku stavljati nista na trepavice osim maskare. No i nju stavljam par puta tjedno pa nemam bas potrebu za ovakvim stvarima. Proizvod mi zvuci dobro pa bih svakako voljela isprobati cisto da ih kako kazes ne mucim maskarom i odstranjivacima sminke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam i ja čisto iz znatiželje kupila :) I pokazalo mi se baš dobro :) Ako budeš imala priliku daj mu šansu :)

      Izbriši
  2. moje su kratke i nikakve :( bas si me sada zainteresirala za ovo cudo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda ako probaš javi dojmove :D Kod mene nemaju gdje dulje rasti haha bar si ja tako mislim ali vidim pozitivne promijene. Baš me zanima što bi učinio kod nekog tko ima manje trepavice nego ja :)

      Izbriši
  3. Evo me, skeptik! Veliki skeptik što se tiče svakakvih seruma za rast bilo trepavica bilo kose i sl.
    Onak, nisam baš vjeroaval u sve to,ali o ovom serumu čitam samo super stvari.
    I baš sam došla ovdje da pročitam tvoju recenziju.
    Hm, ništa. Morat ću i sama to kupiti i uvjeriti se u njegovu djelotvornost.
    i da, kada si imala serum i maskaru, po meni, trepavice su se činile tamnije,tako da.. sviđa mi se kako to izgleda

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Vjeruj tu smo si iste. Iskreno nisam očekivala da će promijeniti išta ali volim eksperimentirati s takvim stvarima pa sam morala probati. Istina čine se nešto deblje i mrvicu duže :) Nešto to čudo i čini :D

      Izbriši
  4. Sreća da ne košta više jer sad i ovo moram probat! xD

    OdgovoriIzbriši
  5. Kupujem prvom prilikom, navukla si me na ovaj proizvod ovom recenzijom s obzirom da su moje trepavice sva nekakve jadne i nikakve ne očekujem neka čuda, ali onako malu promijenu bih htjela vidjeti :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja vjerujem da će i biti promijene :D Samo treba neko vrijeme koristiti :))

      Izbriši
  6. Nisam videla pre ovaj proizvod ali moracu da potrazim, dopada mi se efekat :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš pronaći drago mi je da ti se sviđa efekt :))

      Izbriši
  7. ja ga koristim već dva tjedna, odličan je :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU