Product Empties: Siječanj 2016. Dekorativa + Preparativa





Pozdrav svima! 

Iskreno, jedva sam čekala uhvatiti slobodnog vremena kako bi napisala ovaj post. Vrećica s praznićima se napunila. A ovaj put u njoj se našlo potrošene preparative ali i dekorative.  Jednom riječju, svega :D. Budući da ne volim gomilati stvari koje mi ne trebaju, riješila sam se i nekoliko starih ili loših proizvoda, u svakom slučaju, nastavite čitati! 



Za početak, konačno je potrošen Byphasse tonik za lice!  Najbolji tonik ikada. Uglavnom, navikla sam se koristiti ga ujutro, posebno kada se sprema u žurbi jer uštedi vrijeme koje bi potrošila na umivalice. Jednostavno nakon što se umijem čistom vodom,  prijeđem preko lica i  koža mi je osvježena ali ne i isušena. Definitivno preporučujem. Mogli ste o njemu čitati i ovdje

CV dvofazni odstranjivač , obećavam,  zadnji put ga spominjem :D Ali ovaj proizvod stvarno jako volim. Bio je i u new in-u, još nekim emptiesima, mom postu za osjetljive oči, u postu o njezi kože, ma po svuda. 

Potrošena je i Eveline 360* krema za lice. Moja verzija je plava, za normalnu do mješovitu kožu.  U početku kada sam krenula koristiti ove kreme sam bila oduševljena. Lagane su, lijepo se upijaju, međutim definitivno sam pronašla bolju  tako da je ova kremica pala pomalo u sjenu.  Ali ako nemate problema s prištićima i hiperpigmentacijom, svakako preporučujem za 26 kuna dobijete sasvim solidan proizvod. A možete odabrati između tri tipa.
Također potrošen je i Eveline balzam za usne, ljubav na prvo korištenje, ali mi se zamjerio. Jednostavno tekstura je prečudna. Da, ovaj balzam će vam pružiti  odlično  hidratiziranje usana, međutim reagira s temperaturom, imala sam ga uz sebe za Novu godinu, vani je bilo oko 0 a balzam iz tubice nije htio van. Isto, ukoliko se zagrije previše postaje izuzetno tekuć i mackav je jednostavno ga izlazi previše. Ne vjerujem da ću ga kupiti opet.
Dovršila sam i Essence gel za prištiće. Dobar gel ukoliko tu i tamo imate koji prištić i trebate nešto da umanji crvenilo. Međutim ja sam imala puno više problema s kožom s kojima se ovaj proizvod nije mogao nositi. Tako da mu se više ne vračam. 

Potrošena je i KAMILL krema za ruke, obožavam ove male travel size kremice jer ih je lako staviti u torbu, ne zauzimaju puno prostora i nisu teške.  Meni osobno i dugo traju, a uvijek se dogodi situacija da trebate kremicu kada niste kod kuće.
Ovaj put se rješavam i essence plumping top coat laka. Jednostavno je postao pregust da bi se više koristio. I nije me pretjerano oduševio brzinom sušenja. Jako dugo mu treba a ja znam biti poprilično nestrpljiva. I kada smo već na noktima, potrošena je još jedna EBELIN bočica odstranjivača laka za nokte. Meni jedan od dražih, ima malo više parfemski miris nego li običan aceton, iako je jako intenzivan, ali odlično skida sve vrste laka. 

Potrošene su i dvije tuširalice Cottage od vanilije koja predivno miriše, i klasični Palmolive (kokos). Međutim, preferiram tuširalice koji imaju malo intenzivniji miris, odnosno čiji se miris zadržava na koži. Ali sve u svemu odradile su posao.  

Balea trend it up suhi šampon mi je bio dosta dobar. Ja sam prirodno plavuša pa ne znam da li biste imali problema s tim što je bijele boje, međutim kod mene je sasvim dobro funkcionirao. Jako lijepo miriše. I odlična je alternativa za Batiste koji može koštati poprilično dosta za proizvod koji se brzo potroši. 
I Garner GOODBYE DAMAGE regenerator je jedan od mojih omiljenih. A ovdje imam već potrošene dvije bočice. Koristimo ga i sestra i ja i zaista brzo se troši. :D Uglavnom, jako dobar proizvod. Ako niste probali svakako imate moje preporuke. 

Potrošeno je i puno dekorative. A ovim putem sam se riješila svojih starih ali omiljenih CATRICE glamour doll lashes maskara, svakako kupujem nove primjerke jer su mi najbolje od njih. Rješavam se nažalost i ne potrošene CATRICE Lashes to kill maskare, koja je ovaj put bila veliko razočarenje. Imala sam ju prije i bila sam oduševljena kako je funkcionirala na mojim trepavicama, međutim, ovaj puta sam valjda naišla na sasušen primjerak… bačen novac. 

Odlučila sam baciti  i dva essenceova sjajila, ne znam im ni ime ni nijansu jer se sve pobrisalo. Najviše mrzim kod njihovih sjajila što se doslovno sve zbriše sa tubica u roku tri dana.  Inače ni nisam veliki fan sjajila pa mi ova već jako dugo stoje. Ovom prilikom je bilo vrijeme za reći im papa. 

CATRICE korektor je moje novo otkriće za mene. I već imam novi primjerak a recenziju čitajte ovdje. Essence brow gel sam koristila dosta dugo sve dok nisam otkrila njihove tinted gelove za obrve. Od tada sam prestala koristi ovog malca. 

Potrošeni su i Alverde sprej za fiksiranje recenzija. I Catrice ALL MATT puder recenzija.

I za kraj. Imam nekoliko testera UD primera koje sam dobila zajedno s NAKED 3. Prvi koji sam probala je ovaj EDEN i iscijedila sam zadnju kap iz ovog pakiranja. Iznenađena sam koliko takva mala količina dugo traje. Sada koristim PRIMER potion ORIGINAL tester i moram reći da mi je EDEN bio puno draži.  Jednostavno me oduševila matt tekstura koju je davao mojim očima i koja je fantastično grabila sjenila i držala ih na mjestu. 

I to je to od mojih emptiesa. Što ste vi koristili ovih dana? Jeste li probali koji od ovih proizvoda?
Do idućeg puta, lijep pozdrav!! 

Xoxo

Vaša Iv.

Primjedbe

  1. Imam i ja ove testeriće UD baze i još trošim prvi, stvarno dugo traju, iako su oni napisali tjedan dana meni je puno duže trajao.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da da :D I mene je nasmijalo što piše da je za tjedan dana :D Traje puuno duže iako ga koristim skoro svaki dan.

      Izbriši
  2. Dosta se trosilo kod tebe :)
    Byphasse tonik imam i trosim koda nema sutra i imam osjecaj da ga nikad necu potrosit hahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha trudila sam se :D i ja sam imala osjećaj da ga neću dovršiti do kraja haha ali ipak sam uspjela :D

      Izbriši
  3. lijepo si ti trosila :) imala sam alverde sprej za fiksiranje i cijelog sam ga potrosila, ali na meni nije radio skoro nista, steta jer mu je sastav dobar

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja vidim razliku s njime. Ali slazem se da nije nesto bez cega ne mogu. :D

      Izbriši
  4. Testeri stvarno dugo traju, ja sam jučer otvorila zadnji iz prve palete...definitivno malo žalim što sam kupila full size originala jer su mi i eden i anti age bolje..
    Ovaj šampon za suho pranje od balee prvi put vidim..se sjećaš možda koliko si dala za njega?
    Tebi stvarno nije problem potrošiti toliku hrpicu za kratko vrijeme :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anti age jos nisam probala, ali pri kraju sam s originalom pa će to biti idući :) Šampon nije koštao više od 20kn. A inače pola ovih proizvoda sam imala jaaako dugo samo se sada pogodilo da su svi u isto vrijeme potrošeni iako, carice kmuflažu, regeneratore i gelove za tuširanje trošim kao luda :D

      Izbriši
  5. Izgleda da dijelimo ista mišljenja u vezi nekih proizvoda :D i taj Balea šampon za suho pranje pokušavam ugrabiti već par puta, ali je konstantno out of stock u mom dm-u :) btw. kupila sam prije par mjeseci Catrice All Matt plus puder, s obzirom da si ga i ti preporučila, a imamo isti tip kože, ali tek nedavno sam se odvažila koristiti ga samostalno i totalno kužim hype oko njega :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja definitivno trebam novu bočicu tog pudera jer sam se navukla :D ali kako volim uvijek isprobati nešto novo smo odgađam kupnju. :(

      Izbriši
    2. Puno se trošilo - super. Ja nikako da potrošim byphasse tonik, ne zato što mi ne odgovara, već zato što je količina brutalna. :P

      Izbriši
    3. Haha :D totalno kužim :D Ja sam ga trusila u velikim količinama svakodnevno a bočicu sam koristila punih 6 mjeseci :D Baš onoliko koliko je i rok trajanja :)

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU