DARIVANJE: 6 mjeseci BEAUTYART-a




Dragi moji, 

25.2. smo napunili prvih šest mjeseci bloganja! I više nego sretna sam jer iskreno kada sam uploadala  prvi post na blog prije šest mjeseci nije mi ni palo na pamet da ću stvoriti svoju malu zajednicu ljudi sa zajedničkim interesima, a ponajmanje da će blog biti  toliko čitan koliko je.  Nedavno smo prešli  26 tisuća vaših pregleda.
Ovim putem želim vam zahvaliti za svako vaše čitanje, praćenje, komentiranje. Nadam se da ćemo još dugo tako a ovim putem organizirala sam i malu nagradnu igru za sve vas.  Za ovih 6 mjeseci sam složila mali  paketić od 6 sitnica. Od kojih neke i sama jako volim a uskoro će se naći i u mojim favoritima za siječanj /veljaču. 

Pa da ne duljim evo što se nalazi u paketiću:

·         BIOBAZA Krema za lice (travel size),
·         BIOBAZA  balzam za usne,
·          essence the gel polish lak za nokte u nijansi 11 4ever young,
·          Konad naljepnice za nokte, 
·         essence kist za konturiranje,
·          wet'n'wild ruž u nijansi Ravi'n Rasin. 






Da biste osvojili ovaj paketić morate učiniti slijedeće: 

  • Biti fan moje Facebook stranice,
  • Shareati ovu fotografiju na svom profilu (pod opcijom javno!)
  • Stisnuti like na ovu fotografiju 
  • Ostaviti  komentar pod ovom fotografijom  (to može na primjer biti i koji vam je nadraži post sa mog bloga ili što najviše volite čitati ili nešto treće po vašem izboru).
  • I to je to!
Pobjednik/ pobjednica će biti odabrana slučajnim odabirom. A obavijest o tome će biti najkasnije 48 sati od završetka igre! Biti će odabrana  putem:   Random.org. Želim vam svima puno sreće.

Darivanje traje od 28.2. – 6.3. 20:00.  Vrijedi samo za RH. 

Lijep pozdrav! 

Xoxo

Vaša Iv.

Primjedbe

  1. Super darivanje.
    Svaka čast.
    I samo tako nastavi s blogom.
    Pratim tvoj radi i vrlo rado te čitam. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. I jos jednom cestitam na pola godine! :D
    Mislim da nitko od nas nije krenuo s blogom s ciljem da stvorimo zajednicu, imamo puno pregleda i slicno.. Ja sam barem krenula iz dosade pa ako krene krene ako ne obrisi sve i cao :D
    Ne sjecam se kako sam nasla tvoj blog ali znam da si tada imala svega mozda 5-6 postova i od tada sam citala svaki dan :)
    Iskreno, tvoj blog mi je puno bolji od blogova nekih nasih poznatih blogerica zato samo tako nastavi i stvarno ti zelim da jednog dana napises darivanje povodom 6 godina bloga jer obozavam citati tvoje postove, gledati lookove i sve sto radis :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme! Ovakvi komentari su mi zapravo i najveća nagrada za trud koji ulažem u ovo što radim! Hvala ti puno, ako jednom budemo slavili 6 godina bloga, to će biti ostvarenje snova <3

      Izbriši
  3. Ivana čestitam ti na divnih 6 mjeseci! Čitam te i dalje, samo dosljedno ovim stopama! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke draga :* :* :* Keep the party going :) <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitam na pola godine bloga i redovitom objavljivanju postova, svaka čast! Iskreno, šokirana sam, mislila sam da blog ima puno više staža :D nadam se da ću i ja jednog dana biti tako redovita, organizirana i originalna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga! :D haha još uvijek je beba blog :P Ali trudim se zaista koliko mogu da to što radim bude kvalitetije jer uživam u tome i puno mi je stalo do ovoga :D Hvala ti puno na komplimentima uvijek mi ovako nešto jaako popravi dan <3

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU