Recenzija: Makeup Revolution VIVID Baked highlighter GOLDEN LIGHTS




Pozdrav dragi moji!
Nastavljamo s recenzijama i stoga, danas vam donosim jednu kratku ali slatku recenziju Makeup Revolution Golden Lights highlightera. Već sam nebrojeno puta spominjala ovaj brand u svojim postovima i vjerojatno znate da su cijene i više nego pristupačne. A kvaliteta je kod nekih proizvoda WOW. Prošla recenzija uključivala je MUR pigmente a nju možete pogledati na ovom linku.

Za početak, ovaj higlihter je kupljen na stranici PINK Panda. Cijena mu je svega oko 37, 90 kn. Dolazi u plastičnom pakiranju s prozirnim poklopcem. Napravljen je od čvrste plastike i vjerujem da neće tako lako pući. Svoj primjerak posjedujem oko mjesec dana i preživio je sva putovanja i oko Božića ali i selidbu tako da mogu slobodno reći da je pakiranje sasvim ok. Nije bilo večih oštećenja osim sitnog grebanja.


Ono što me izuzetno iznenadilo je veličina ovo proizvoda. Dobijete 7.5 grama koje trebate potrošiti u roku od 12 mj od otvaranja. Po mom mišljenju nemoguće. Stavljam ga doslovno svaki dan bar mrvicu na jagodice obraza u kutove oka može se koristiti i kao sjenilo i doslovno se s površine ni ne vidi da je korišten. 


Sastav: Mica,Talc, Dimethicone,NYLON12,MAGNESIUMALUMINUM SILICATE, Phenoxyethanol, Propylparaben.  MAY CONTAIN(+/-:)CI77891,CI77861,CI 77491CI 77510

Što se teksture samog proizvoda tiče, ona je po meni podosta praškasta  i po pakiranju i sa slika vidite da  će se pomalo i trusiti. Međutim kada krenete nanositi na kožu jednostavno se blenda i stapa. Nadogradiv je, možete zaista postići onaj istančani sjaj ili pak možete lagano nanijeti i izblendati. 

 
Kada sam naručivala, imala sam dojam da će više vući na bijelo, međutim nijansa koju dobijete na koži je pravi zlatni odsjaj. Što se meni najviše  i sviđa kod ovog proizvoda. 


Osim Golden lights, MUR je u ovoj liniji napravio Pink i Peach lights koje već pikiram iako zaista ne znam kud ću s toliko highlightera. 

Sve u svemu, imate moje tople preporuke, zasigurno jedan od boljih highlightera pogotovo u tom cjenovnom rangu. Jeste li već probali? Imate li koji MUR proizvod? 

Do idućeg puta, lijep pozdrav! 

Xoxo, vaša Iv.

Primjedbe

  1. imam ga i za njega vrijedi ono - brutalno :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Znaš da me sad samo enormna količina highlightera koje imam i koje neću potrošit za čitavog svog života sprječava da si naručim još ovaj! xD

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam minija i obožavam ga....ma znaš već sve :D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU