Recenzija: Bourjois 1 seconde mascara + DEMO





Pozdrav svima! 

Obaveze za faks su me poprilično zatrpale stoga vam tek danas donosim recenziju ove maskare, planirala sam pisati o ovome proizvodu već dugo a slike sam imala od prije, tako da je sada samo trebalo sumirati dojmove!  Dobila sam ju na poklon za Božić u promotivnom pakiranju uz sjajilo gratis. Nažalost kutijice sam se odavno riješila, tako da vam ju ne mogu pokazati.

Vjerojatno sama nikada ne bi kupila ovu maskaru zato što nije vodootporna i cijena je (za mene) visoka. Međutim, ako koristite vodootporne maskare, vidjela sam da postoji i ta verzija (s plavim detaljima)  preporučujem da ju probate. Iskreno, samo da je u toj drugoj verziji, ovo bi mi mogla biti nova omiljena maskara, skoro uz bok Maybelline Rocket Volume express koja mi je najbolja do sada. Četkice su slične, efekt je poprilično tu blizu, međutim budući da se radi o regularnoj verziji ne mogu u potpunosti usporediti. Isto tako cijene se razlikuju. Maybelline je oko 80-tak kuna dok je Bourjois oko 105 kuna. 

Maskara dolazi u metalik sjajnom srebrenom pakiranju koje je poprilično čvrsto, konkretno, i veliko. Za 105 kuna, dobit ćete 12 ml proizvoda kojeg trebate potrošiti u roku od 6 mjeseci od otvaranja. Nijansa je 61 Black. 
 


Iz Bourjoisa obećavaju volumen u jednoj sekundi bez grudica, za što je zaslužna specifična četkica. Sad ovo u jednoj sekundi me zaista nasmijalo jer moje stavljanje maskare nekad traje i nekoliko minuta, ali da je baratanje maskarom i sam nanos lagan, zaista je. 


Četkica je gumena, velika, podsjeća me na Maybelline maskaru, međutim u sebi sadrži i sitne kuglice koje bi trebale sprječavati grudice i izuzetno je fleksibilna.  Meni osobno se sviđa ovakav oblik četkice, ne umrljam kapke prilikom nanošenja i vrlo lako obuhvaća i donje trepavice. Iako imajte na umu da ja imam prirodno jako duge trepavice.  Tekstura maskare nije pretjerano vlažna, ali je dovoljno kremasta za lagani nanos.



Na slici imam samo jedan sloj ove maskare. Za jedan sloj, ovo je meni sasvim solidno. Posebno kada nosim regularnu maskaru ne pretjerujem sa slojevima čisto da ne bi napravila pandu od sebe ako iznenadno zasuzim :D. 


Što se postojanosti tiče, ne preslikava se ni najmanje na gornje kapke. Ne trusi se i zaista ostaje na mjestu. Jedino, u doticaju sa suzama se zna razmrljati. Nadogradiva je, iako preferiram kako izgleda samo s jednim slojem. Izuzetno se lako nanosi. 

Kod skidanja, nisam imala posebnih problema. Lako ide dolje i s vlažnim maramicama a sa specifičnim odstranjivačima  čak ni nema pretjeranog trljanja oka. 

Kao manu navela bi samo višu cijenu. Međutim, zbog dobre kvalitete djelomično je i opravdana.
Ako  želite dobru maskaru a možete potrošiti više, toplo preporučujem da ju probate. Meni bi bilo draže da sam imala priliku probati vodootpornu verziju ali to je više stvar osobne preferencije. 

Jeste li probali ovu maskaru i koji su vaši dojmovi, i kakve vi četkice kod maskara preferirate? Pišite mi u  komentarima, a za idući put, očekujte jedan empties… O da, nakupilo se i više nego svega :D 

Do idućeg puta, lijep pozdrav! 

Xoxo
Vaša Iv.  


Primjedbe

  1. Ovo mi je bila jedna od dražih Bourjois maskara dok nisam isprobala push up volume...za cijenu se slažemo, nisam ni ja nešto luda za izdvajanjem skoro pa 100 kuna za maskaru! Lijepe su ti trepkice, čine se jako dugačke :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za push up sam čula da je super :D Ali nekako uvijek završim s jeftinijim maskarama. Ipak imam želju ju probati :D hvala ti :D

      Izbriši
  2. Nisam isprobala tako da za to ne mogu komentirati :)
    I meni je 100 kn malo puno za maskaru, ali ako bi ju ulovila na nekom snizenju voljela bih isprobati. Bas volim ove gumene cetkice i svida mi se efekt koji daje na trepavicama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako i ja razmišljam. Manje više, ako i plaćam nešto skuplje onda je to puder ili palete sjenila. To je jedino za što mi nije žao izdvojiti kunu više :D Palete jer dugo traju, a puder jer kod jeftinijih nema moje nijanse a i općenito želim nešto malo bolje i kvalitetnije što ide na kožu :D

      Izbriši
  3. Nazalost ne volim takve četkice, jer s mojim trepavicama ne naprave nista agrh!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha,ja baš naprotiv ne volim one klasične, pogotovo ako su jako velike. Uvijek si zamažem kapke a ako sam stavljala sjenila onda se sve upropasti. Ma koliko god pazila :D

      Izbriši
  4. nisam isprobala ovu maskaru, ali volim gumene, guste četkice, npr. MF False Lash Effect, ove kuglice su mi baš smiješne :')

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj još nisam ni jednom probala MF maskaru :D Ali imat ću na umu, pogotovo ako postoji vodootporna verzija. I mene su kuglice nasmijale. Haha stvarno najčudnija četkica koju sam ja vidjela.

      Izbriši
    2. Moraš to promijeniti, haha :D meni je ova maskara najdraža, ali ju nisam već dugo kupila jer je isto tako stotinjak kuna pa mi se ne daje trenutno toliko za maskaru :) ima i vodootporna verzija, ali nju nisam isprobala, jedva skinem kako treba ove normalne maskare XD

      Izbriši
  5. Nisam ju isprobala. Kod četkica nemam neku specifičnu preferenciju što se tiče materijala od kojeg je izrađena. Ono što mi je bitno je da lijepo počešlja trepavice i da nije prevelika i to je to. Volim isprobavati uvijek nove maskare pa možda i ova dođe jednom na red :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto ako budeš imala priliku i uloviš neko super sniženje toplo ti preporučujem, ali imaj na umu da je četkica podosta velika ipak. :))

      Izbriši
  6. Volim gumene četkice jer lijepo razdvoje trepavice i one su mi više za neki minimalističko šminkanje, a kada želim baš istaknuti trepavice da imaju više volumena i da su mi oči jako upadljive onda definitvno mi treba neka gusta i velika četkica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je istina, iako jako puno ovisi i kakva je sama formula maskare. Neke jednostavno bez obzira na cetkicu nisu za nadogradivanje. Haha :)

      Izbriši
  7. Nisam ju isprobala,ali držim da imaju najbolje olovke za oči, cjenovno ne najjeftinije ali su vrhunske. I općenito, sve što sam kupila od njih bilo mi je odlično.
    Nego, vidim u postu da najviše voliš vodootporne maskare. Koju bi preporučila? Neki dan sam počela nositi dioptrijske naočale, a oči su mi postale jako osjetljive :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni osobno dvije najdraže su Maybelline Rocket volume, u vodootpornoj verziji. Jer je stvarno super. Postojanost je odlična, nadogradiva je ne trusi se i tim ne iritira oči. Mislim da je to maskara s kojom nisam nikada imala nikakvih problema. Jedino se stvarno nešto teže skida ali dobar uljni odstranjivać i sve je uredu. Budući da Maybelline košta oko 70 tak kuna, imam i jeftiniju verziju koju u zadnje vrijeme jako često koristim i volim a to je catrice Glamour Doll lashes maskara (30 kn), isto daje odlične rezultate a nema iritacije i traje dosta dugo. Inače, pisala sam i cijeli post o osjetljivim očima i proizvodima koje preporučujem za njih tako da ću ti i ovdje ostaviti link. U njemu se nalazi par još maskara uz ove koje su meni sasvim uredu odgovarale. A imaju različite efekte i četkice, pa si tako svatko može naći što mu odgovara :)

      http://beautyartbypanek005.blogspot.hr/2015/11/osjetljive-oci-i-make-up.html

      Izbriši
    2. Hvala ti, rado cu isprobati Catrice i odmah procitati tvoj post. :)

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU