Recenzija: Make Up Revolution paleta korektora (light)





Dragi moji! 

Ovaj tjedan za mene je bio posebno naporan i morala sam se potpuno posvetiti obavezama za faks. Sada kada je velik dio posla iza mene, jedva sam dočekala uzeti fotić u ruke i izbaciti novi post za vas, jer, falilo mi je ovo. 
Danas vam donosim recenziju MUR palete korektora koju imam već više od mjesec dana, nisam viđala recenzija na ovu temu stoga odlučih dati svoje mišljenje i ako nekome uspijem pomoći pri kupovini mission accomplished! 



Za početak, do ove palete najlakše možete doći preko PinkPanda stranice s kozmetikom. Cijena joj je oko 80-tak kuna i  stalno imaju nekakva sniženja, tako da se tamo zaista isplati kupovati. 




Paleta je mala kompaktna i čvrstog pakiranja. Djeluje poprilično  kvalitetno i u njoj dobivate veliko ogledalo, savršeno za ponijeti na putovanje. Dolazi u osam svjetlijih nijansi i meni je sasvim što se odabira boje tiče, dobra.  Mogu s njim i highlightati i konturirati, ukratko savršen odabir nijansi, a na slici možete vidjeti swatcheve.


 
Što se teksture tiče, korektori su izuzetno kremasti i jednostavno klize po koži kada ih nanosite. Kod mene ovo je možda bio minus jer su u nekoj mjeri korektori previše „plesali“ po koži. 


Sastav
Prekrivanje je srednje upravo zbog  te izuzetno kremaste teksture. Trudila sam se u nekoliko navrata nadograditi prekrivanje, međutim nije išlo. Ovo će vam odgovarati samo ako nemate zahtjevnu kožu što se nepravilnosti tiče pa ne trebate potpuno prekrivanje i ako vam je koža nešto suša. 
 
Što se mog  osobnog dojma tiče, imala sam problema s ovom paletom prilikom nošenja na podočnjacima. Jednostavno se nakon nekog vremena cijelo to područje počelo pretvarati u sitne točkice, korektor se nakupljao u sitnim porama i boricama i nikakav puder za fiksiranje to nije mogao spriječiti.  Međutim kada sam ju koristila  za izvlačenje tamnijih kontura na obrazima sasvim lijepo se stapala s kožom.  


Meni se najviše sviđa pakiranje.  I od mene ova paleta u tom smislu  dobiva same pohvale, međutim ako ćete voljeti proizvod onda vam i ono unutra mora odgovarati, što kod mene nije bio slučaj.  Nastavit ću ju koristiti  kod izvlačenja kontura jer nemam tamnije korektore koji bi mi  odgovarali kao ovi. 



Preporučujem li? Pa i ne. Ako kupujete, kupujete na vlastitu odgovornosti. Napominjem da je moja koža masnija i da imam problema s porama tako da moguće da paleta nije funkcionirala za moj tip kože. 

Jeste li imali priliku probati proizvode od MUR-a? Koji su vam omiljeni? Ako je tko imao priliku raditi s ovim proizvodom svakako javite dojmove.  A do idućeg puta, lijep pozdrav! 

Xoxo

Vaša Iv.

Primjedbe

  1. Previše su kremasti slabo prekrivanje,to je ono sto si rekla,za lice bez nepravilnosti...u svemu se slazem s tobom da imaju bomba pakiranje...da mi kuci ne stoji ja ga uspjesno koristim mjesajuci ga s ardeco camuflage

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pokušam ju i ja onda miješati s drugim korektorom :) Nadam se da bude funkcioniralo. :)

      Izbriši
  2. Vidiš, svašta i previše toga haha mi padne na pamet da bih si mogla naručiti, pogotovo kad je o paletama riječ, ali o ovakvoj nikad nisam razmišljala. Konturirati ne znam, niti me pretjerano zanima i skroz sam zadovoljna svojom Bourjois tubicom ;) Dobro je što će ti tamnije nijanse ipak koristiti za nešto, bila bi šteta da stoji sa strane i skuplja prašinu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako ću pokušat iskoristit iz nje maksimum, jer mi je žao novaca. Uzela sam ju jer sam smatrala da će mi dobro doći kada imam priliku šminkati druge. Ali ipak noo haha :)

      Izbriši
  3. Gledala sam i činilo mi se da ne valjaju, dobro mi se činilo. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobro da se nisam zaletila sa kupnjom, a mjerkala sam ju neko vrijeme :) Uf kad se te točkice/grudvice stvore dobijem ospice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro da nisi onda :) potpuno kuzim. Upropasti sav make-up i trud :/

      Izbriši
  5. Kao i svi ovdje, gledala sam ju duže i baš sam imala namjeru kupiti, hvala ti na ovoj recenziji, dobro da nisam. ;-)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU