Noviteti u njezi lica: Clearasil & Eveline (recenzija)




Pozdrav svima! 

Opet lovim mrvicu vremena i donosim vam brzinsku recenziju.  Iako imam veliku želju napraviti  make up look za nadolazeće blagdane ili prigodne blagdanske postove,  ideja imam ali nekako ne stižem od obaveza a i uzbrzo mi dolazi neka nova šminkica s pink pande pa zašto ne onda pričekati to :D.

Stoga sam za danas odlučila pisati vam o  dvije rado korištene umivalice. Jer su sličice već bile spremne samo sam čekala da prođe dovoljno dugo vremena da vam mogu dati svoj iskreni dojam.  Radi se o Clearasil 5 in 1 i Eveline SkinCare 360. Oba proizvoda sam probala po prvi put.  Pa pročitajte moje dojmove u nastavku. 

Budući da konstantno imam probleme s prištićima tražila sam nešto što će biti na bazi salicilne kiseline kako bi ih isušila. Upravo sam zato kupila Clearasil 5 in 1. 
Gel dolazi u plastičnoj bočici s pumpicom. U količini od 150 + 50 mililitara i košta nešto manje od  50 kuna. Plave je boje,  i nema nikakve granulice.


Clearasil količina.

Clearasil Sastav

Clearasil pumpica



Za početak, ovo je bila ljubav na prvo korištenje. Jako lijepo je osvježio kožu  pa čak u prva tri dana u velikoj mjeri reducirao sitne kvržice koje su me tada mučile. Nastavila sam ga koristiti kroz idućih dva tjedna dvaput dnevno. Tada sam primijetila da mi je počeo previše  isušivati cijelo lice. I samim time to je prouzrokovalo nove prištiće koji su bili bolni. 

Upravo tada sam i krenula u potragu u dm za nečim smirujućim i pronašla novu  Eveline liniju. Ne znam koliko je dugo kod nas na policama ali nisam prije viđala. Tada sam odlučila uzeti ovaj gel za osjetljivu i suhu kožu i ostala oduševljena. 



Gel je namijenjen suhoj i iziritiranoj koži. Piše da bi trebao smanjiti crvenilo o omekšati epidermu pri tome ujedno i čistiti od ostataka make up-a i prljavštine. Ovo me zapravo i spasilo. Nakon Clearasila sam ga uzastopno koristila nekoliko dana i stanje se vidno popravilo.  Trenutno pruža taj osjećaj olakšanja a koža je predivno meka i umirena. Moram napomenuti da i smanjuje i količinu kreme koju koristim nakon umivanja ovim gelom te me lice nikada ne zateže. 



 Eveline gel dolazi u količini od 200 mililitara za 30 kuna. Bijele kremaste teksture je s crvenim granulicama. 


Eveline sastav

Eveline količina





Iako se radi o dva potpuno različita proizvoda, za dva različita tipa kože, trenutno koristim oba. Doduše, Clearasil 2-3 puta tjedno kako bi tu i tamo osvježila lice i dubinski ga očistila.  Ali iskreno ne znam da li ću kupiti drugi. Vjerojatno ću potražiti nešto manje agresivno. 

Eveline koristim na svakodnevnoj bazi, i sigurno ga kupujem opet. Da li preporučujem? Eveline svakako, jer je odličan hidratantan i umirujuć.  Clearasil, da ali pazite da ne preforsirate kožu kao i ja jer će se stanje onda samo pogoršati.  

Kako se vama čini ova kombinacija? Jeste li probali koji od ova dva proizvoda? I što vam je omiljeno u njezi lica ovih hladnijih dana? Pišite mi i do idućeg puta lijep pozdrav! 

Xoxo

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Hej...preporucila bih ti meni osobno naj gel za ciscenje problem.koze lica bez isusivanja...cien iz lidla..moje otkrice godine...odusevljena sam i vec sam na 6 tubi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D Svako ću baciti oko ako se nađem ubrzo u lidlu :)

      Izbriši
  2. Ne znam kako uvijek profulam Eveline stvarčice u dm-u, ali ovo ću si zapisati. Dobrih umivalica nikad dosta :) Iako, koju god isprobam, na kraju se vratim Baleinoj pjeni s lotosom, najbolje mi očisti lice i ne izaziva nikakve neželjene goste.
    p.s. kupila sam WnW puder prije par dana i baš mi se sviđa, hvala na preporuci :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam s tim pjenama presmotana haha bude je i po kosi i po odjeći :') tako da izbjegavam. Baš mi je drago da ti puder paše :D I nema na čemu :)

      Izbriši
  3. Imam od Evelina drugi gel za umivanje i odličan je. Stvarno imaju odlicne preparativne proizvode. Ovo mi zvuci kao nesto sto bih si u buducnosti mogla priustiti :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako probaj ako budeš imala priliku :) I meni je eveline jako drag. Već pikiram par drugih prozvoda od njih :D

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU