Favoriti mjeseca: Studeni 2015.





Ako ste ikad gledali na  YouTube-u videe na temu mjesečnih favorita, moguće da su i vas živcirale one poštapalice kako je ovaj mjesec brzo proletio.  S obzirom da danas pišem o svojim mjesečnim favoritima po drugi put, zaista se i sama čudim kako je prošlo tih 30 dana a da se nisam stigla okrenuti.

Na svu sreću ipak opet imam nekoliko dragih i često korištenih proizvoda koji su me oduševili i također ću ih razvrstati po kategorijama. Nekako kada pišem ovakve postove na mjesečnoj razini, lakše je osvrnuti se i izabrati jedan-dva omiljena za svaku kategoriju nego odjednom spomenuti sve, pa opet pisati za pola godine kada se cijela rutina manje-više promijeni.  Ako vas zanima što sam rado koristila ovaj mjesec, nastavite čitati. 

Kao i prošli put. Kategorije na koje ćemo se osvrnuti su: kosa, lice, tijelo, make-up i nokti. 

Kosa

Kada govorimo o njezi kose, ja sam jedna od onih djevojaka koja stvarno često mijenja proizvode za pranje i njegu. Međutim prošlih mjeseci sam zaista se držala jednog branda, a to je Garnier, u postu What's In My Shower mogli ste vidjeti ono o čemu ću i danas pisati. A radi se o Garnier regeneratoru za kosu. Iako posjedujem dvije verzije, ovaj mjesec dajem prednost GOODBYE DAMAGE verziji. Naime, kosa mi je podosta suha, već dva mjeseca nije šišana jer pokušavam dobiti malo na dužni, tretirana je sprejevima peglama uvijačima i fenom i normalno da gubi na vlažnosti. Ovaj regenerator je guste teksture, izuzetno hidratantan i kosu čini super podatnom mekom i lakšom za raščešljavanje.  Čista petica po mom mišljenju i regenerator koji ću svakako opet kupiti. 


Lice
 
Što se lica tiče, uh probala sam puno toga. Od kremica do umivalica. I možda je lako bilo za očekivati ali u ovoj kategoriji sam odabrala BIPA četkicu za umivanje. Zašto? Recenziju pročitajte ovdje. Uz nju, omiljena mi je bila TIENT PERFEKTION kremica od Balee u noćnoj verziji.  
Kupila sam ju u Dm-u na akciji od 19,90kn. Iako je noćna verzija znala sam ju nekada koristiti kao dnevnu jer je odlično hidratantna a ne masti kožu, stvara ugodan osjećaj i smiruje nadraženu kožu.



Tijelo
 
U kategoriji tijelo odabrala sam Afrodita gel za tuširanje Vanilla Cream. Ovaj gel je doslovno gel koji će razmaziti vaša osjetila. Savršeno kremast predivno miriše i ne isušuje kožu.  Preporučujem ako još niste probali a ako jeste, znate o čemu govorim.  Na slici je na žalost prazna bočica doslovno sam dan prije iscijedila zadnje kapi. Vrijeme je za novi! 


Make-up 
 
UD Naked 3 je u moju  kolekciju ušla prije točno mjesec dana, i definitivno je najkorištenija paleta ovog mjeseca tako da je zaslužila biti tu. Njenu recenziju možete pročitati klikom ovdje a look inspiriran njom možete pročitati a i pogledati ovdje


Nokti
 
Nude nijanse na noktima su me nekako osvojile u 11. mjesecu.  Koristila sam essence iz gel kolekcije 36 dare it nude i I<3 Trends kolekcije 09 you're so beautiful. 


Budući da sam većinu mjeseca bila u žurbi noktima sam posvećivala najmanje pažnje te ih samo pustila da rastu a tu i tamo nanijela svježi sloj jednog od ova dva nude laka. Nude lakove volim kada sam na low maintenance  razdoblju jer jednostavno ako se i počne ljuštiti neće biti toliko očito kao kod crvenih ili tamnih nijansi. 

I to je to što se tiče mojih favorita! Zaokružili smo favorite za ovu godinu a za kraj 12 mjeseca vam donosim svoje najdraže iz cijele 2015. 

Kakvo je stanje bilo kod vas protekli mjesec dana? Jeste li pronašli koji novi HG proizvod? Ako jeste podijelite ga u komentarima! Do idućeg puta, lijep pozdrav! 

Xoxo

Vaša, Iv. :)

Primjedbe

  1. Ja sam pronašla, onaj wet n wild tekći puder o kojem si pisala, neki dan sam kupila kada je bila ona promocija, odličan mi je za sada. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zna se što mi je najdraže u tvojim (i mojim) favoritima :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Koristila sam Garier masku iz te linije također je odlična,preporučjem.Trenutačno imam Afrodita gel isto od vanilije žao mi je što ga nisam stavila u svoje favorite malo sam zaboravila na njega ali biti će svakako mislim sad probati onaj od pistacija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ta mi je iduća na redu kada potrošim iz Grow Strong linije ;) A za gel ne znam koji bi idući uzela jer teško mi je odlučiti a svi izgledaju njamii :))

      Izbriši
  4. Naked paleta i lakovi su mi baš divni :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Naked mi je na wish listi, predivno! :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah nadam se da ćeš si sama ili već netko drugi ispuniti želje :)) <3

      Izbriši
  6. Ma kako ja još nisam uočila ovaj Essence lakić? Baš mi se sviđa :) Hvala na preporuci za regenerator, već sam luda od svih koji mi samo još više zamaste kosu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno, i ja ga opće nisam zamječivala stalno sam kupovala neke žarke ili tamne nijanse. Tek prije nešto više od mjesec dana sam skužila da nemam ni jedan nude i ugledala njega. :D Ljubav na prvi pogled. haaha.

      Izbriši
  7. Naked 3 imam, ali je nepravedno zapostavljena u mojoj kolekciji XD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, pokaži joj malo ljubavi u ovom predblagdanskom razdoblju :P :))

      Izbriši
  8. Ja sam pronasla RT spužvicu u koju sam zaljubljena i preporucujem ju. Inace, favoriti su ti odlični, imamo ih puno zajedničkih :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako bi htjela probati spužvicu tako da ako budem imala priliku hoću. Baš mi je drago da ti se sviđaju :))

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU