Christmas Countdown 5# : NewIN dekorativa






Danas vam donosim par noviteta u dekorativi kod mene. Nedavno su se poklopila i sniženja u Kozmu, imala sam kupone za dm a i PINK Panda je donedavno nudila 3 poklona gratis uz narudžbu pa sam se ubacila sestri i naručile smo zajedno par sitnica. Pa, možemo početi! 


Za početak, s E-baya su mi stigle ove trepavice s kojima sam stvarno ostala oduševljena. Definitivno ću naručiti još koje pakiranje da imam u zalihama. Koštaju svega 10-20 kuna a jedne su od najboljih koje sam do sada probala. Pisala sam već o njima i na svojoj facebook stranici pa ako ih želite vidjeti kako izgledaju na očima hops na ovaj link


Također u Kozmu je bilo sniženje na kozmetiku pa sam uzela i ovo ljepilo. Još trošim staro pa ga nisam imala priliku probati. Košta svega oko 10 tak kuna a ja sam ga platila 6. Sviđa mi se što nije u plastičnoj već u staklenoj bočici i čini mi se da će biti puno urednije za baratati s njim. 


U dm-u ste prošlih dana mogli za manhattan kozmetiku za 10 bodova uzeti  40% popusta za bilo koji proizvod.  Već sam davno koristila ovaj puder u prahu i zaista je odličan. A budući da sam htjela probati i baking metodu super je sjeo! Uzela sam konačno i Catrice kamuflažu, ovaj puta tekuću verziju. I oduševljena sam, ako me pratite znate da sam ovu godinu jako voljela  onu stariju verziju, međutim ova joj je u rangu ako ne i bolja! 


Catrice maskare zaista volim a ovo je jedna od prvih koje sam ikada probala tako da je ovo već ponovljena kupnja. Nadogradiva je ali ne daje izgled slijepljenih trepavica. Ima plus kod mene. Također odlučila sam malo promijeniti proizvode za obrve i uzela essence set i gel za obrve. 


I za kraj, ubrala sam i tri stvarčice sa PINK Pande.  Zapravo dvije od ove tri sam već duže promatrala ali kada sam naručivala bile su nedostupne. Uzela sam romantic smoked paletu. Danas sam ju imala na očima i zaista su predivne nijanse. 



Osim toga, dugo već pikiram golden lights highlighter i konačno sam ga uspjela uhvatiti. Iznenadilo me koliko je ovaj proizvod velik. Usput, pakiranje je zaista prekrasno. Te na kraju, već sam naručivala pigmente od MUR-a i ovaj put sam odlučila uzeti ovaj tamniji u nijansi Panic. Fantastična tamnija nijansa koja će odlično sjesti za jedan blagdanski svjetlucavi smokey eyes. 


Mislim da imam dosta materijala da se ovih praznika konačno igram s kozmetikom.  Užasno mi je falilo to, jer sam posljednjih tjedana non-stop bila zauzeta.  Sutra ide još jedan post iz ove serije. Stoga se  se nadam da ću uspjet priredit jedan blagdanski look za vas. A tokom blagdana, pratite me na mom facebook i instagram profilu, jer vjerujem da ću izbaciti dosta novih slikica s novim proizvodima! Inspiracija me polako već hvata! 

Do sutra, lijep pozdrav! 

Xoxo 

Vaša Iv.

Primjedbe

  1. Imamo iste trepavice s ebaya. Baš sam ugodno iznenađenja! ;) a ovaj MUR hajlajter toliko dugo gledam i nikako da si ga kupim :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, tako sam i ja gledala al konačno je uskočio u košaricu :D

      Izbriši
  2. ajme kako su lijepe trepke :) a mur highlighter je odlican :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kao da je moja fotka ona s Catrice korektorom i puderom u prahu. Kod mene ne može bez toga! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, pa odlično se slažu i funkcioniraju zajedno. :D

      Izbriši
  4. Odlični noviteti! Baš fina probrana ekipa :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Pigmenti MUR su nevjerojatno dobri i po meni dostojna zamjena puno skupljih Bourjouis kojih vise koliko znam nema u prodaji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš ne znam za Bourjois pigmente nisam na žalost imala priliku probati. Iskreno MUR su jedni od prvih s kojima radim i oduševljena sam. :)

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU