Christmas Countdown 4#: Lista top proizvoda 2015




Da da, već smo na 4# danu Christmas Countdown serije postova. I danas sam vam odlučila pokazati svoju listu proizvoda koji su obilježili 2015 godinu i ako ih niste probali, svakako biste trebali. Pa, bacimo se na posao! 


Catrice cosmetic camouflage cream – nije tajna da zaista volim Catrice korektore ali tokom cijele 2015 koristila sam jedan a to je ovaj.  Zaista pruža odlično prekrivanje, pogodan je i za podočnjake i osobe kojima  suze oči, ne briše se ne iritira. Neki mu kao zamjerku drže da je malo težak na koži. Što je i istina ako vam je koža suha. Nedavno je Catrice izbacio i tekuću verziju ovog korektora s kojom sam oduševljena ali pssst :D Moramo nešto ostaviti i za sutra? 



Wet'n'wild ruževi su svakako najdugotrajniji i najkvalitetniji ruževi u tom cjenovnom rangu. Izbor nijansi je fantastičan, posebno za ove hladnije dane kada svi posežemo za tamnim nijansama.  Nešto više o njima, možete pročitati u mom postu ovdje.


 
Essence lakovi. Moja opsesija essence lakovima je započela onog trena kada su izbacili novu gel formulu.  Zapravo sam pisala jedan od prvih postova na blogu o ovim mališanima i moram priznati da mi se kolekcija od tada udvostručila. Pristupačni su cijenom, postojanost je izuzetno dobra, savršeno dobro prekrivaju izbor nijansi je odličan. Vjerujem da svaka cura koja voli lakove već ima bar jedan od ovih mališana u svojoj kolekciji. Post pogledajte ovdje


Garnier Goodbye Damage linija je otkriće godine za mene što se odjela za kosu tiče. A regenerator mi je najdraži.  Zaista hidratantniji i bolji nisam probala. A na mojoj kosi je u rangu aussie 3 minute miracle blazama za kosu. Pisala sam o njemu u svojim favoritima ovdje.




Byphasse tonik  definitivno odnosi pobjedu kada govorimo o njezi lica. Ova  bočica ili bolje reći boca :D kod mene zadržala već puna 4 mjeseca. Obično mi takvi proizvodi dosade i često na pola ih se riješim ili iskoristim u druge svrhe. Međutim, ovaj tonik me natjerao da steknem naviku korištenja tonika ujutro i navečer i zaista uživam u tome. Odličan prozvod. Pisala sam o njmu i ovdje.



Chloe – love parfem je moj parfem godine. Ok zaista sam loša u opisivanju mirisa, međutim ovaj mi se sviđa jer je zaista savršeno ženstven i profinjen. Nisam baš fan intezivnih parfema ali ovaj je definitivno fantastičan. Trk do drogerije da ga bar pošnjofate. A i tokom ovih blagdanskih dana su sniženja po drogerijama, ako se zaljubite i vi možete proći dosta jefitinije. 



Ebelin spužvica za nanošenje make up-a bila mi je draga od same prve upotrebe. A s vremenom mi je i sve draža. Zaista je koristim na svakodnevnoj bazi i draža mi je iz nekog razloga i od Hello Beauty spuživce iz Bipe. Ne samo da je jeftinija, već (čini mi se) dosta kvalitetnija. Znam da sam Hello Beauty spužvicu koristila puno manje i da je izgledala puno lošije nego li ova spužvica nakon 3 mjeseca konstantnog korištenja i pranja. Ako se dvoumite između ove dvije, ugrabite ebelin.  Više o njoj ovdje.


Bipa  četkica za umivanje, svakako je promijenila način na koji koristim gel za umivanje. Odličan proizvod po pristupačnoj cijeni. A više u njemu  ovdje




MUR palete  sjenila. O ovim paletama, sigurna sam da ste svi čuli puno. Pristupačne cijenom, odlična pigmentacija, kvaliteta postojanost. Imam zaista same riječi hvale i tople preporuke.  Nisam još imala priliku pisati o njima jer trenutno čekam još jednu da mi stigne :D (vječni shopingoholičar) ali svakako budem odradila i taj post za vas. 

Koje ste vi proizvode otkrili i koristili tokom 2015. Do idućeg puta, lijep pozdrav! 

xoxo

Vaša, Iv. 

Primjedbe

  1. Sutra idem u šoping i planiram kupiti tri stvarčice s tvoje liste - Ebelin spužvicu, Bipa četkicu za umivanje i Byphasse tonik ili micelarnu, to se još moram dogovoriti sama sa sobom :D MUR paletu i Catrice kamuflažu imam i ja, i slažem se s napisanim, jedino je meni trenutno bolja tekuća kamuflaža :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se još odlučujem koja mi je draža haha. Tekuću imam tek par dana ali iskreno nisam očekivala da će biti dobra koliko zaista i je. :))

      Izbriši
  2. Mislim da jednaku ljubav dijelimo za Byphasse tonik, ja ga čak koristim u bočici s raspršivačem nakon šminkanja :D A ebelinova spužvica je super... još samo da uvedu i njihov blending kist kojeg Tati hvali, bilo bi odlično. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh da, sjećam se tvoje recenzije :) Nisam probala još sa raspršivačem al super ideja :D Haha nadam se za kist i ja ;)

      Izbriši
  3. Slažem se za tonik,najdraži do sada :)

    OdgovoriIzbriši
  4. potpisujem catrice kamuflaže i w'n'w ruževe ;)
    a ova me bipina četkica jako zanima, moram si je pod hitno nabavit! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Super odabir :)
    Ova Bipa četkica me baš privlači :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Ako budeš imala priliku, daj joj šansu. Mislim da će ti se jako svidjeti.

      Izbriši
  6. Isprobala vecinu i slazem se s odabirom proizvoda. Cetkicu iz Bipe si me opet nagovorila da kupim :D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU