Christmas Countdown 3# : Last Empties/Decluttering of 2015




Kraj 2015 nam se bliži a moja vrećica sa stvarčicama kojih se trebam riješiti se poprilično napunila. Iako sam još mogla čekati, odlučila sam ipak napisati ovaj post danas i u Novu godinu ući bez praznića.  Isto tako neki od ovih proizvoda nisu prazni, ali rješavam ih se jer su stari ili više ne funkcioniraju dobro. Stoga, možemo krenuti.


Elseve Arginin Resist sprej za kosu u Light verziji je, mogu reći jedan od najboljih sprejeva ovakve vrste koje sam probala. Do sada sam koristila često regeneratore u spreju od Glissa kako bi osvježila vrhove kose između pranja, međutim ovog mališana ću svakako kupiti opet.  Namijenjen je i upotrebi na vlasištu, probala sam, i ni malo ne masti kosu, a vrhove odlično zagladi plus uvelike olakšava raščešljavanje. Košta oko 30 kn i jedini minus mu je što sam ga brzo potrošila, ali bit ću iskrena, uživala sam špricati s njim kosu tako da nije ni čudo. Preporučujem djevojkama s dugom kosom koja se brzo masti. Garnier GOODBYE DAMAGE regenerator  ste već mogli vidjeti u mojem postu o favoritima tako da ovdje  možete pročitati nešto više. Definitivno kupujem opet. 



Elseve Arginin resist šampon u light verziji također je jedan od mojih favorita o kojem ste mogli čitati na blogu ovdje. Konačno je potrošen i Balein šampon za volumen bez silikona. Ovaj šampon moja kosa je dosta voljela. Pogotovo jer ju nije otežavao. Međutim, nije puno radio za njenu snagu i bila je dosta lomljiva. Ostatak bočice potrošila sam na pranje kistova.  



Balea mlijeko za tuširanje od vanilije,  imala sam jako dugo. Iskreno imala sam veća očekivanja od ovog proizvoda. Ali nije ništa više osim ugodne tuširalice, svejedno se morate namazati kremom kada ga isperete ako imate sušu kožu tijela. Afrodita gel za tuširanje od vanilije obožavam, preporučujem i bio je u favoritima. Ovo predobro i jestivo miriše. 


Konačno sam dovršila i Garnier Exfobrusher umivalicu, jako dobra umivalica ako imate problema s prištićima i ako vam koža podnosi agresivnije proizvode. Također potrošila sam i Terra Naturi gel za umivanje, nikako mi se nije svidio miris ovog gela. Lijepo je čistio lice ali miris nisam mogla preboljeti. 


CV dvofazni odstranjivač šminke. Koristim valjda već 100-tu  bočicu. Ako koristite vodootpornu šminku a tanki ste na budžetu, kupite ovo. Skida sve košta oko 11 kuna i nikada mi nije iziritirao osjetljive oči. Balea Tient Perfektion je jako dobra noćna hidratantna krema. Neće učiniti čuda za vaš ten ali će kožu držati nahranjenom i mekom. Balea balzam za usne. Pristojan proizvod ali tokom zime trebam malo hidratantnije balzame. 


Essence All about matt korektor sam koristila dosta dugo i iskreno vjerujem da ga još ima u tubici. Bacam ga jer je promijenio miris. Prekrivanje je srednje i preporučujem za ljude koji imaju manjih problema s podočnjacima jer one izrazito tamne neće prekriti.  Essence all about matt fiksirajući puder. Definitivno najbolji puder za fiksiranje pudera tog cjenovnog ranga. Catrice campuflage, 010 Ivory, meni jedan od najdražih korektora koji uvijek spasi dan. 



Riješavam se također, Catrice olovke za obrve (kriva nijansa), essence mono sjenila jer je razbijeno, i look by bipa quattro sjenila jer već jako dugo stoji u mojoj ladici a jednostavno ne koristim.


Ovdje na slici slijede moja dva razočarenja. Prvi je Eveline vodootporni tuš za oči koji nikako nije funkcionirao za mene. Jednostavno nije bio vodootporan, te Catrice LUXURY lashes maskara koja se nakon dva mjeseca toliko isušila da se počela naveliko trusiti jednom mi je i grudica završila u oku i bilo je ružno od tada ju ne koristim više. Inače imala je jako lijep finish i bila mi je jedna od omiljenih a ovo brzo isušivanje pripisujem enormnom otvoru za još veću četkicu koju ova maskara ima. 


I <3 make up ruž za usne je uzela moja sestra tokom jedne narudžbe s PINK PANDE i nije nam se svidio. Loša tekstura boja i postojanost. 


Za kraj rješavam se i prazne tubice crnog  Depend ljepila za trepavice. Odlično ljepilo, preporučujem. Te Sh-e Stylezone umjetnih trepavica koje su korištene puuno puuuno puta. Dramatične, s mekanom bazom lijepo prianjaju na oko i ne odljepljuju se. Sigurno ću ih uzeti opet. 

I to je to. U Novu godinu sada mogu bez  praznih ostataka :D Što ste vi potrošili proteklih dana?
Do idućeg puta, lijep pozdrav!

Xoxo

Vaša, IV.

Primjedbe

  1. Joj i ja planiram nekako ući u novu godinu bez praznića, ali nikako da poslikam tu masu, ma znaš već kako to kod mene ide :D
    Ovaj Elseve sprej mi se čini jako interesantan. Jel' daje šta hidratacije?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, znam znaam. ;) Da, meni je super bio. Kosa mo zna biti dosta suha ako se kovrčam taj dan, navečer ga pošpricam i opet je meka kao poslije pranja. Meni je zaista super bio. A ni najmanje nije zamastio kosu. :))

      Izbriši
  2. bas sam danas ubacila u moju vrecicu za empties-e ovaj essence all about matt puder u kamenu, a neki dan sam u bipi vec kupila novi :) bas sam gledala ovu catrice maskaru ali kada kazes da ti se tako brzo osusila mislim da sam se predomislila :/ ja sam sada na elseve extraordinary oil samponu, vec sam ga koristila i dobar mi je, mijenjam samo tipove sampona inace su uvijek u igri samo loreal elseve :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je bas razocarala, super je bila odlicno razdvajala o definirala trepavice ali prebrzo je promijenila teksturu. Više preporučujem, glamour doll lashes maskaru kupila sam ju prije ljeta još odlično funkcionira samo što ću ubrzo uzeti novu iz higijenskih razloga.

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU