What's In My Shower



http://www.finestshower.com/wp-content/uploads/2014/12/rain-shower-head.jpg

Pozdrav svima! 

Iako već prema svom rasporedu debelo zadnja dva tjedna zaostajem uspjela sam pronaći dan za posvetiti se blogu i napisati post za vas. I vjerujte mi užasno mi je falilo ovo. U vrtlogu obaveza i svakodnevnice se lako izgubiti a onda kada pati nešto što najviše volim raditi i nisam baš najsretnija. 

No danas se vračam i to s postom o stvarčicama koje u ovom trenutku možete pronaći u mojoj kupaoni, točnije pod tušem. Neke stvari su već i bile ovdje na blogu, ali neke i prvi put spominjem tako da. Ako vas zanima što se tu svašta nešto krije, zavirite u post :D 

Za početak, budući da sam planirala pisati redoslijedom kojim i koristim proizvode krećemo sa šamponom. Loreal Elseve Arginine Resist Light doslovno cijedim ovih dana, ne pamtim kada sam zadnji put koristila neki šampon za kosu i voljela ga toliko. Već par mjeseci ne koristim nikakve šampone koji sadržavaju silikone i otežavaju kosu i vidim promjenu u punoći strukturi i kvaliteti kose. Ukoliko želite da ti šansu ovom mališanu, danas srijeda 18.11. vam traje akcija u Kozmu 30% na sve šampone i proizvode za kosu. Vjerujem da ću i ja danas nabaviti novu bočicu.  A i mislim da u dm-u još uvijek imate akciju za 10 bodova 30% dolje na sav Loreal asortiman tako da možete uštediti i koju kunu. 



Šampon uvijek popratim regeneratorom za kosu i mogu reći da obožavam ovaj dvojac od Garniera.  Goodbye Damage i Grow Strong. Nema velike razlike u trenutačnom efektu koji ovi regeneratori pružaju. Oba su super hidratantna kosa je premekana i lako se raščešljava mislim da definitivno ponovo kupujem Grow Strong jer ipak pokušavam „uzgojiti“ tu kosu :P 



Na dane kada mi kosa treba malo posebne njege nanosim i Goodbye Damage masku za kosu. Isto je popout regeneratora, odlično hidratantna i omekšava kosu. Same riječi hvale :D 



Najčešće kada se  maske i regeneratori upijaju posvetim se tijelu. Nekada se opuštam u ovoj Baleinoj kupki koja divno miriše. 



Na dane kada nemam vremena za to ipak nastojim biti nešto praktičnija onda slijedi depilacija. I neka vas ne iznenadi Nivein sapunčić kraj muške britvice. Ovo su jedini preparati koje ja koristim za depilaciju i to ne iz razloga što sam lijena kupiti pjenu ili ulje već zato što ovo jedino mi ne iziritira kožu, mogu postići super glatki efekt i nikada mi se još nije desilo da me peku nožice poslije depilacije što mi se redovno događalo sa svim pjenama i ostalim preparatima. Ovi sapuni koštaju oko 3-4 kune komad. I ako imate probleme s depilacijom probajte ovu varijantu. 



Osim depilacije dok držim maske za kosu često se i detaljno posvetim licu već neko vrijeme koristim gumenu trljalicu iz Bipe i planirala sam o njoj napisati pokoju rečenicu u nadolazećem postu tako da vam neću reći mnogo o njoj osim da se ne odvajamo već tri tjedna. 



U kombinaciji s njom koristim i Clearasil gel za umivanje tek tri dana i za prvi dojam mogu reći da je pozitivan. I to jako. Potrošila sam sve svoje umivalice te sam željela probati nešto malo jače jer su mi pore na području brade koma i imam sitne kvržice po svuda. U tri dana primjene, kvržice su se prepolovile. Neke su se izbacile van u vidu bijelih kapica a neke povukle. Ako me ne izriritira jer se ipak radi o nešto agresivnijem proizvodu, svakako će biti jedan od mojih omiljenih proizvoda. 



Za kraj kada se već ispere sve iz kose onda lagano i tijelo pređem s Afrodita gelom za tuširanje od vanilije. Ljudi ovo je skoro pa jestivo koliko dobro miriši te za kraj ne zaboravimo i Carefree intimni gel. 




I to je to. Što vi koristite pod tušem :D Jeste probali štogod od mojih proizvoda koji su trenutno u pogonu. 

Do idućeg puta, lijep pozdrav! 

Xoxo

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. uuu ova trljalica iz bipe je zakon, ja sam ih odmah 2 kupila, bas sam zadovoljna sa time :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaista je super :D Ići ću i ja poduplati zalihe ako se što ovoj dogodi :P

      Izbriši
  2. morat ću kupiti ovu Garnierovu masku, škicam je već neko vrijeme :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je odlična :D Svakako probaj kada budeš mogla, isplati se. Opcenito meni te njihove maske s redovnom upotrebom traju dosta dugo dva-tri mjeseca.

      Izbriši
  3. Potpisujem sve navedeno za Lorealov šampon, kojeg sam i sama navela kao favorita, i Garnier Goodbye damage. Isprobala sam sve iz te narančaste linije i moram priznati da je Garnier nadmašio moja očekivanja. A tek miris.... Kod oba proizvoda.

    Ova kombinacija za brijanje zvuči zanimljivo i svakako isplativije u odnosu na druge opcije. Definitivno ću isprobati.
    Moram priznati da mi ti Niveini sapuni izgledaju kao neke čokoladice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, Garnier je i mene baš iznenadio a uvijek sam ga zaobilazila jer sam imala dojam da nije nešto haha. I meni su slatki, baš divno mirišu i svakako isplativa opcija ;)

      Izbriši
  4. Garnier Fructis proizvodi su mi super. Imala sam neke od zelenih proizvoda i znam da sam bila jako zadovoljna i da su krasno mirisali. Ovu trljalicu i ja gledam već zadnjih par mjeseci. Zapravo skoro da me zaskoči u svakoj drugoj parfumeriji, jedino im cijena jako varira pa ne kužim u čemu je štos, ali nekako mislim da je to brenda a ne do kvalitete. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ju do sada vidjela samo u Bipi :D Prije toga sam gledala po e-bay-u ali nije mi se dalo čekati da dođe. U bipi sam ju platila oko 16 kn s ebaya su oko 8-10. Nije strašno :D Meni je svakako jako draga i mislim da će i ostati u stalnoj postavi jaako dugo :D

      Izbriši
    2. Ma ni meni se ne bi dalo čekati za takvu sitnicu. Ova u Bipi je stvarno povoljna. Do sad sam planirala naručiti iz Avona (cca 20 kuna), ali sad ću vidjeti gdje ću prije naletiti :) Najviše me zaskočila u Italiji u Limoni parfumeriji sa cijenom od 5 eura! :D

      Izbriši
  5. Ova Bipina trljalica izgleda obecavajuce,jedva cekam post !
    Dobar izbor,neke sam davno probala,sad kako nemam vremena sve se svelo na sampon,regenerator i gel ahaha :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha :D Kada sam u žurbi tako je i kod mene ;) Bit će bit će post, ako ne stignem ovaj tjedan, idući sigurno ;)

      Izbriši
  6. Jedva čekam malo više pročitati o ovoj trljalici iz Bipe i baš me zainteresirao ovaj L'Orealov šampon bez silikona! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da već sutra radim na postu za trljalicu :D a šampon ti svakako preporučujem ako imaš priliku probaj :D

      Izbriši
  7. Koristimo isti šampon za kosu :D Inače nikako da nađem svoj HG šampon za kosu, no ovaj je jako blizu tome te je po meni i najbolji šampon drogerijskog tipa za osobe kojima se kosa brz masti. Bipa trljalicu sam tražila u nekoliko navrata, no u mojoj Bipi je nema :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako je i meni sa šamponima, ali slažem se da je najbolji od svih koje sam do sada koristila a bilo ih je puuno. Šteta, ja sam ju tek odnedavno počela viđati po Bipi pa možda ju još sve Bipe nisu krenule prodavati. Nadam se da ćeš uskoro pronaći jedan primjerak :D

      Izbriši
  8. i ja koristim tvrdi sapun, pjene i slični proizvodi mi uopće ne pašu, što je mojim frendicama prečudno XD

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU