Recenzija: Wet'n'Wild Coverall tekući puder, E815 FAIR (E816 FAIR/LIGHT)




Pozdrav svima! 

Danas vam donosim recenziju Wet'n'Wild Coverall tekućeg pudera kojeg koristim već duže vrijeme. Nastupanjem hladnijih dana postala sam opet blijeda kao sir i samim time najsvjetlija nijansa E816 FAIR/LIGHT  mi više nije odgovarala. Budući da je W'n'W nedavno nadopunio svoje police u našim dm-ovima s nekim novitetima, tako se pojavila i nova, svjetlija  nijansa ovog pudera E915 Fair. Naravno da sam ostala oduševljena i odmah uzela jedan primjerak. 

Budući da do sada nisam pisala puno o ovome puderu, za vas sam odlučila staviti ga na test na dobrih 6 sati nošenja. Ako vas zanima kako je ovaj mališan odradio posao, nastavite čitati. 

Puder dolazi u prozirnoj plastičnoj tubici. Pakiranje je dosta kvalitetno po mom mišljenju jer nisam imala problema s njim nikada do sada. Čak se ni sama tubica nije izlizala niti isprljala tokom korištenja.  Gledajući razne recenzije ovog proizvoda kada je došao tek na naše  tržište, čula sam dosta puta da djevojke upozoravaju na to što je otvor pudera velik i može vam lako izaći previše pudera ako ga pritisnete jako, s time se slažem i svakako savjetujem da budete malo oprezniji.



Kupila sam ga po cijeni od oko 35 kuna u dm-u koji drži Wet'n'Wild asortiman. Dolazi u pakiranju od 29.6 mililitara i trebate ga potrošiti u roku od 12 mjeseci od otvaranja. Obećava cjelodnevnu postojanost, srednje do potpuno prekrivanje, lagan osjećaj na koži i satin-matt finish. 


Sastav: water, cyclopentasiloxane, isododecane, talc, butylene glycol, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, glycerin, phenyl trimethicone, peg/ppg-18/18 dimethicone, dimethicone, hexyl laurate, polyglyceryl-4 isostearate, propylene carbonate, silica, dimethicone crosspolymer, disteardimonium hectorite, magnesium aluminum silicate, sodium chloride, lecithin, chlorphenesin, 3-0-ethyl ascorbic acid, bisabol, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, propylene glycol stearate, dipotassium glycyrrhizate, tocopheryl acetate, tetrahhexyldecyl ascorbate, polysorbate 20, propylene glycol laurate, dimethiconol, sorbitan laurate, methylisothiazolinone, titanium dioxide/ci 77891, iron oxides/ci 77491, ci 77492, ci 77499


Ovdje možete vidjeti razliku između dvije nijanse koje ja koristim. Razlika je po meni podosta velika, svjetla vuče na roskasti podton tok tamnija je više žutog podtona. 





Tekstura pudera je kremasta gelasta i gušća te se izvrsno nanosi pomoću spužvice. Ovo je jedini puder koji nanosim pomoću ebelin spužvice (recenzija ovdje) I koji bolje funkcionira tako nego nanošen s kistom. 



Na slijedećoj slici možete vidjeti koliku količinu sam koristila za prekrivanje cijelog lica. 



Nanijela sam jedan sloj i možete vidjeti da je ujednačio moju kožu, međutim još se malo vidjelo crvenilo od mojih prištića. 




Inače nanosim jedan sloj a ostatak prekrijem korektorom ali ovdje nisam htjela nanositi ikakav korektor pa sam stoga nanijela još jedan sloj.  Ovaj puta u manjoj količini.Te na taj način prekrila svo crvenilo. Finish je bio potpuno prirodan. Naravno kvržice i nepravilna tekstura kože se i dalje vide ali crvenilo je nestalo.



 Ovdje možete vidjeti razliku prije i poslije. 


Na dnevnoj svjetlosti

Flash photography test
Puder sam nanijela nešto prije 12h, prvu provjeru sam radila nakon sat i pol. Na licu nije bilo pomaka.




Nakon otprilike 4h nošenja, lice je i dalje bilo matirano ono što sam primijetila je lagano nakupljanje u području oko nosa.  To mi se i inače događa sa svim puderima. 




Nakon 5h nošenja  puder se lagano počeo sjajiti na području nosa ostatak t zone je i dalje bio matiran. 




Nakon sveukupno 6h nošenja, puder je i dalje bio postojan, prekrivao je nedostatke iako sam zamijetila lagani sjaj na području nosa te mrvicu crvenila oko nosa što pripisujem brisanju nosa maramicama. 





Na kraju vidite sliku izbliza te da puder ne izgleda „teško“ na koži nakon 6h nošenja


Zaključak: 

Potpuno pristupačan puder koji mogu nositi i cure svjetlije kože, solidno je postojan, iako je malo rizičan na područjima gdje vam je koža masnija. Ne isušuje te možete lako postići potpuno prekrivanje. Daje prirodan finish. Nema odsjaj kada se fotografira i ne iritira osjetljive oči. Tokom korištenja nisam primijetila da mi je napravio nered na licu u vidu prištića i začepljenih pora. 

Kako vam se čini? Jeste li probale ovaj puder? Veselim se vašim  komentarima, do idućeg puta, lijep pozdrav! 

Xoxo

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Imam ga i zbilja jako dobar puder,sve što si rekla stoji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da i tebi odgovara :D Odličan puder za odličnu cijenu ;)

      Izbriši
  2. Odlicna recenzija, sada sam u fazi trazenja Artdecovog pudera jer sam imala dva testera i dozivjela sam wow efekt zbog 100%prekrivanja! :) Morala bih probati i ovaj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, uh javi ako pronađeš koji je i meni je prekrivanje najbitnije zapravo a dobrih pudera nikad dosta haha :D
      Ovaj je odličan u tome za tipa svaki dan. 6h odradi bez po muke ali ipak kad je neki ozbiljini događaj i kad ne trebam mislit o make-upu nema do Revlona ;) Iako po pokrivanju su si tu :)

      Izbriši
  3. iako koristim samo bb vecinom, ovo je jedini puder koji imam "za svaki slucaj da mi treba koji put puder" :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha uh ja bi rado da se mogu provući samo s bb kremom. Ali nekako u posljednje vrijeme prištići su napravili dosta štete na području brade pa ipak trebam puder i na dnevnoj bazi :/

      Izbriši
  4. Wow, ugodno sam iznenađena trajnošću i sviđa mi se što ne isušuje, jer već muku mučim s dehidriranošću kože. Čini mi se da bi mi ovaj 815 mogao odgovarati, morat ću prošetati do dm-a da ga vidim uživo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj pa vidi da li paše :) Ako kupiš javi dojmove ;)

      Izbriši
  5. Baš ga Andreja neki dan ugrabila i sad je u fazi testiranja. Za sada je jako zadovoljna :) Jaooo ne gine mi da i ja kupim jedan, a već sam tri nova pridružila kolekciji u zadnjih mjesec dana, ko' da 5 lica imam joooj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam kako je to. Kada me uhvati faza, najradije bih kupila 5 različitih isti dan i sve ih probala haha. Ponajviše jer pudere i maskare najčešće kupujem i volim isprobavati uvijek novo :)

      Izbriši
  6. Drago mi je čitati recenzije pudera,jer mi je pronalaženje pravog za pristupačnu cijenu velika muka,zato ti hvala na trudu i slikama :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu :) :* ako kome pomogne bilo koja moja recenzija, meni je dan ispunjen :D haha zato i služe :))

      Izbriši
  7. Meni se bas dopada efekat ovog pudera..Bas bih volela a isprobam.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago, ako budeš imala priliku probaj ;)

      Izbriši
  8. Odlican post i super zvuci puder a i izgleda :)

    Adela Acanski

    OdgovoriIzbriši
  9. Nijansu 816 koristim ponekad iako mi je tamna, a kad sam vidjela 815 prvo nisam bila sigurna jel to ta koju ja imam ili je nova pa nisam kupila haha, idući put :D Problem je što nemam WNW u svom gradu pa mi je ono bila prilika... Inače super puder za tu lovu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, odličan je zaista. Ova je meni dovoljno svijetla. Čak vjerujem i najsvjetlija od pudera koje imam tako da je stvarno često u uporabi zadnjih dana otkako sam ga kupila.

      Izbriši
  10. Je li nijansa 815 i Catrice HD 010 Light Beige slične?

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU