Recenzija: URBAN DECAY NAKED 3 Paleta sjenila




Ova predivna paletica je u mom postavu sada već dva tjedna. Iako nije teško za pretpostaviti, ovo mi je trenutno jedan od naj najdražih proizvoda koje posjedujem i ujedno i prvi URBAN DECAY  u mojoj skromnoj studentskoj kolekciji. Bila je poklon za moj 21 rođendan i pojma nisam imala da ću ju dobiti onda tek možete pretpostaviti izraz mogla lica i šok koji je uslijedio kad sam vidjela Spehorinu vrečicu. 

Da ne duljimo sve u paleti i Urban Decayu možete pročitati u nastavku. 

Ako ste blogerica, bavite se šminkom na bilo koji način ili se samo volite šminkati i gledati youtube videe ovaj dio vam je potpuno poznat. Međutim mnogi me ljudi koji do sada nisu upoznati s ovim brendom, pitaju što je to toliko posebno u toj paleti?

I pitanje stoji, radi se o paleti sjenila od 400-tinjak kuna koja za prosječan džep nije baš jeftina i prava sitnica za priuštiti. A iskreno iako ju posjedujem uvijek mi se malo zgrči čelo kada pomislim na cijenu.  Ali da li je toga vrijedna? Pa svojom kvalitetom pakiranja, sjenila, usklađenošću nijansi  definitivno opravdava.  Ostalo je samo ime koje je razvikano i popularno. Ali zar tako nije sa većinom skupih brendiranih stvari?



 Sam brend  URBAN DECAY postoji već oko 20 godina i ako vas zanima nešto više možete pogledati na njihovoj stranici (ovdje).  Razvikani su postali po njihovim paletama NAKED i NAKED2 od kojih je druga pogotovo pomela beauty scenu. A na temelju uspjeha potonjih, nastala je i NAKED 3  koju vam danas predstavljam.  Osim nje postoje i male palete od 6 sjenila NAKED BASICS i još par verzija. 

Što se kupovine u Hrvatskoj tiče, vjerujem da možete doći do njih samo preko stranica koje prodaju kozmetiku i vrše  shipping u Hrvatsku.  Ili preko nekog tko putuje i može za vas obaviti kupovinu u Sephori.

Paleta dolazi u  rozeno zlatnoj kutiji sa zlatnim slovima koja je slična samoj paleti unutra. S unutranje strane je prekrasan cvjetni print. 






Paleta je čvrsta, teška, sigurno se zatvara i dosta je konkretna. Zaista  imate osjećaj da u rukama držite nešto skupo. Dolazi s velikim ogledalom i dvostranim kistom koje je po meni sa svim solidan. 








Sadrži 12 sjenila od kojih su tri nijanse potpuno mat, a ostatak varira od metalik finisha do „šljokičastih“ nijansi koje se savršeno nanose uz kist koji je smočen fixatorom šminke. 





Na suncu


Sjenila su savršeno pigmentirana i lako se blendaju izdrže s primerom bez micanja cijeli dan. 

swatchevi


Pretežno su sve nijanse tople i vuku na roza. Iako bi se na prvu reklo da je ovo paleta savršena za dnevne lookove. Definitivno ima potencijala i za izradit jedan brončani dramatični make-up za izlaske. 

 
Mislim da mi je ovo najbolja paleta koju sam probala do sada i najdraža do sada. Sve su nijanse takve da se mogu kombinirati međusobno kako god želite a predivno stoji na ljudima svjetlije puti i svjetlijih očiju. I planiram uskoro i post o jednom look-u inspiriarnom upravo ovom paletom.

Kako se vama čini? Što mislite o Urban Decay paletama imate li koju a ako nemate biste li htjele? :D
Do idućeg puta, lijep pozdrav! 

Xoxo 

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Hehe mogu je samo sanjati.
    Ona je predivna i vjerujem da je jako dobra al mene srce boli dati tolike novce za paletu. Mozda je i ja dobijem na poklon kao i ti..
    Imam naked basic 2 i oduševljenja sam teksturom i lakocom blendanja ovih sjenila
    Al ova ce morat cekat neka druga, bolja vremena

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina je da su sjenila odlična ali cijena je i meni prevelika :) Nadam se da će i doći ta bolja vremena :)) Do tada možemo ugrabiti koji MUR primjerak koje mi se čine kao odlične palete i svi ih hvale da su pravi dupe za Urban Decay.

      Izbriši
  2. Jooj, predivna je! Baš bi voljela imati Naked 3 i Naked 2 basics. Trenutno ih i ne planiram uzeti ali svakako ću kupiti neku od Makeup Revolution Iconic jer su odlični dupeovi za ove naked palete :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je i meni u planu :D Imat će pink panda posla :P :)

      Izbriši
  3. Nemam ni jednu UD paletu, ali imam MUR. Ukoliko nabaviš MUR napravi usporednu recenziju koliko je ova bolja. Mnoge djevojke govore da se UD ne isplati kupovati jer nije toliko bolja. Ja se držim za sad toga. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam za sada dvije MUR i mogu reći da što se kvalitete sjenila tiće zaista si mogu ići uz bok s UD. Sada što se tiče koliko su njanse slične po slikama su dosta tu negdje, ali ako se odlučim kupiti svakako ću i napraviti taj post usporedbe :)

      Izbriši
  4. Krasna paleta! Za sada se nisam odlučila za kupnju nečeg njihovog, ne toliko zbog cijene (jer kad me nešto privuće potrudim se da bude moje) koliko zbog činjenice da ne zalazim previše u takve nijanse pa mi je toliki izdatak onda suvišan. Od Naked linije eventualno bi me privukla Smokey paleta ili njihove Ammo i Smoked palete jer ipak imaju dašak boje, a ja volim boju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh da Smokey izgleda fantastično. Da sam sama birala teško teško bi se odlučila haha :D

      Izbriši
  5. ajmeee ovo je tako savršno, jako mi se sviđa ova pelta, sve njhove su divne i definitvno ću si morati kupiti jednu *__*

    http://veronicafashioncorner.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa :D Ako kupiš javi dojmove :D Paleta je stvarno super :)

      Izbriši
  6. Bas sam sada ljubomorna :SSSS Inace prelijepa paleta i ove tonovi i nijanse mi se najvise svidaju od svih UD paleta

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :$ Drago mi je da ti je ova jedna od najdražih. Meni su najbolje ova i Smokey *.*

      Izbriši
  7. Prvo što sam kupila nakon kistova kad sam završila tečaj za vizazista bila je 2&3 od UD... Uz njih ponekad imam osjećaj da mi ni jedna paleta više ni ne treba bar što se tiče osobnih potreba :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, te dvije palete zajedno imaju sve što ti treba :D

      Izbriši
  8. Prelijepa je paletaaa i naravno, nemam nijednu UD paletu jer su mi preskupe, ali toliko su sveprisutne da ih želim sve isprobati :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se onda da ćeš i imati priliku probati jednu :D ;)

      Izbriši
  9. Ne znam nikoga tko nije bar jednom u životu želio imati bar jednu Nakedicu, a da se mene pita odabrala bih ovu. Što reći osim, još jednom, da je prekrasna i da uooopće nisam ljubomorna :D Uživaj u njoj i za mene :*

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU